|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Şebnem Ferah'ın 10 Mart 2007 tarihinde senfoni orkestrası ile verdiği İstanbul Konseri DVD si satış rekorları kırıyor! Şebnem Ferah'ın DVD satışları piyasadaki cd satışlarını da geçerek rekora koşuyor. Kısa zamanda kırılması zor bir rekorla Türkiye'de DVD lerinin de satabileceğini kanıtlayan Şebnem Ferah 50 bin gibi şimdiden geçilmesi zor bir tiraja sahip oldu. Türkiye'nin en önemli performans sanatçılarından biri olan Şebnem Ferah'ın, gerek sahne tasarımı, gerekse senfoni orkestrasının eşliği ile diğer performanslarından ayrılan ve sadece İstanbul seyircisinin izleme olanağı bulduğu "10 Mart 2007 İstanbul Konseri"; CD ve DVD seçenekleriyle tüm sevenlerine geçtiğimiz ay ulaştı... DVD İçeriği ; 1. Intro 2. Okyanus 3. Can Kırıkları 4. Çakıl Taşları 5. Delgeç 6. Ay 7. Ben Şarkımı Söylerken 8. Babam, Oğlum 9. Mayın Tarlası 10. İyi - Kötü (Dans Pisti) 11. Sigara 12. Dünya 13. Bugün 14. Sil Baştan 15. Oyunun Sonu 16. Yağmurlar 17. Deli Kızım Uyan 18. Yeniden Doğup Gelsem 19. Ben Bir Mülteciyim 20. Fırtına 21. Hoşçakal 22. Vazgeçtim Dünyadan 23. Bu Aşk Fazla Sana |
||
|
||
seni seviyorum şabooooooooooooo
|
||
|
||
şeboo süper yhu
|
||
|
||
harikasın $ebo
|
||
|
||
hakkıyla
|
||
|
||
eh şebo yani olsun o kadar kırcak tabi bütün rekorları
|
||
|
||
eh şebo yani kesinlikle katılıyorum,şebo gibi süper bir sanatçının albüm satışlarında rekor kırması gayet normal;zaten bekliyordum olsun o kadar kırcak tabi bütün rekorları ![]()
|
||