TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Videolar Konserler

Konu: Metallica - Nothing Else Matters (Video Clip)

Sayfa: [ 1 ]

Brainiac 13.12.2007 11:20:02

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Register or Login
DOWNLOAD kaynakçı

pass : bunalti.com

neorammstein 13.12.2007 11:38:09
Geçenlerde rüyamda bu n.e.matters klibinin çekildiği yeri görmüştüm. Metallica grup üyelerinin tamamı ölmüş ve  o klibin çekildiği yerde   tam grup üyelerinin durduğu yerlerde  onların enstürmanları duruodu   Baterinin üstünde beyaz bi örtü vardı. Sonra 3-5 adam kendi aralarında  açık arttırmayla bateriyi satsakmı filan diyodu    gerisini hatırlamıyorum  =)

yazam dedim.  Böyle bi güzellikte ve yıllandıkca dahada güzelleşen bi  parça dinlettirdikleri  için Metallica ya ne kadar  tap  sam      azdır    =)

Sayfa: [ 1 ]