|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login pass : bunalti.com |
||
|
||
| Geçenlerde rüyamda bu n.e.matters klibinin çekildiği yeri görmüştüm. Metallica grup üyelerinin tamamı ölmüş ve o klibin çekildiği yerde tam grup üyelerinin durduğu yerlerde onların enstürmanları duruodu Baterinin üstünde beyaz bi örtü vardı. Sonra 3-5 adam kendi aralarında açık arttırmayla bateriyi satsakmı filan diyodu gerisini hatırlamıyorum =) yazam dedim. Böyle bi güzellikte ve yıllandıkca dahada güzelleşen bi parça dinlettirdikleri için Metallica ya ne kadar sam azdır =)
|
||