|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 dün yaplan bir basın toplantısıyla eurovision 08 de ülkemzi mor ve ötesi grubunun temsil edeceği resmi olarak açıklandı.grup yarışmaya katılacakları şarkının sözlerinin de türkçe olacağını belirtti. eee millet sizce nasıl bir tercih, nasıl bir sonuca ulaşırız? |
||
|
||
Ulaşamayız gibi gelio malesef ![]() (Türkçe olması tabi ii hoş ta yabancılar da anlamadıkları şarkıya oy vermio beyaw )
|
||
|
||
| Pek ümidim yok açıkcası.Umarım güzel bir derece elde ederiz. | ||
|
||
yaw ei hoş guzeLLde.biz sölcez sperde bi sarkı olcak belki türk oldmuzda cok i anlasılck ama sarkıdn kmse bse anlamıckk adm anlamdı bseeye oy vermz abi dmee? yanlısmıymm.. ?
|
||
|
||
| bi kere eurovision, müziği değerlendiren bi yarışma değil ki arkadaşlar direkt siyasi ilişkiler ve karşılıklı dostluk jestleri üzerine kurulu bi yarışma...hiç belli olmaz nasıl bi derece elde edileceği bence...hoş o kadar da önemli değil bana göre... | ||
|
||
parçayı dinlemeden yorum yapmıycam
|
||
|
||
| ya bencede ing olması yarışma için daha iyi olurdu ama zaten böyle tamamen siyasete dayalı bi yarışmada türkçe olması daha iyi | ||
|
||
parçayı dinlemeden yorum yapmıycam ![]() +1 =) |
||
|
||
parçayı dinlemeden yorum yapmıycam ![]() bu saçma yarışmada parça kazanmıyorki o anki siyasi durum ve komşuluk duyguları gelişenler kazanıyor,mvö'sinin bu yarışmaya girmesi benim için hayal kırıklığı,yıllarca yanlış tanımışım bu elemanları |
||
|
||
parçayı dinlemeden yorum yapmıycam ![]() bu saçma yarışmada parça kazanmıyorki o anki siyasi durum ve komşuluk duyguları gelişenler kazanıyor,mvö'sinin bu yarışmaya girmesi benim için hayal kırıklığı,yıllarca yanlış tanımışım bu elemanları |
||
|
||
| bak sizin dedikleriniznde çok etkisi var ama tamamen değil lordi nasıl birinci oldu ya finland yani. Müzik yarışması nihayetinde ve müzik ön planda Siyasi durum bizim gibi bahtı kara ülkeleri daha çok etkiliyo tabi | ||
|
||
| bence iyi bir derece elde ederiz ayrıca şarkının türkçe olmasına çok sevindim.... | ||
|
||
| mvö canlı olarak pek başarılı değil bence hem zaten o yarışma müzik yarışması olmaktan çıkmış artık tamamen siyasileşmiş hiç gitmeselerdi daha iyi olurdu bence:) | ||
|
||
| Sonuçta oraya gidip,hem ülkede hem da Avrupa'da kendi reklamlarını yapıyorlar.Burada onları konuşmamız bile onların reklam hanesine + olarak ekleniyor.Asıl amaç da bu değil mi ? | ||
|
||
Sonuçta oraya gidip,hem ülkede hem da Avrupa'da kendi reklamlarını yapıyorlar.Burada onları konuşmamız bile onların reklam hanesine + olarak ekleniyor.Asıl amaç da bu değil mi ? hayır bence değil:)reklamları oluyorda noluyor tamam hadi öyle olsun sen şimdi orada çıkan bi yabancı grubu bir daha dinliyormusun? hayır bence hatırlamıyorsun bile ee onlar mvö ni hatırlayacak mı hayır athena çıktı reklam yaptı şimdi nerde? eee dördüncü oldu ama yok çünkü oraya çıkmak bir işe yaramıyor 1 hafta 2 hafta bilemedin bir kaç ay sonra foss bence gereksiz nasıl olsa gene iyi anlaşan ülkeler birbirlerine verecek ve abuk sabuk bir şey seçilecek:) yani mvö o yarışmada o gün en iyisi olacak ama sırf siyasi dostluklar yüzünden istediği başarıyı elde edemeyecek bence çok büyük hayal kırıklığı olur!! |
||
|
||
| Hatırlayan var mı bilmem ama amatör denecek Lordi birinci oldu ve tüm Avrupa'da büyük bir dinleyici kitlesi kazandı...Athena da gittiği yıl adını çokça duyurdu kültür-sanat,müzik programları,festivaller vs buralarda adı çokça geçti ancak devamı gelmedi...MVÖ de aynısı olacaktır ülkede bir çok etkinlikte yer alacak ve belkide normal alacağından daha çok para alacak.Bir de birinci olması durumu var o zaman Lordi kadar olmasa da yine hatrı sayılır bir yabancı dinleyici kitlesi yakalar kanımca. | ||
|
||
höm tamam adminler herşeyin en iyisini bilir atasözünden yola çıkarak susuyorum ![]() bu arada lordi cok kötüydü tamamen özentiydi bence:D kıyafetler filan böh:D ama artık oda söndü ortalıkta yok athena da yok ehhuheuhe pardon ben susmuştum:D++ |
||
|
||
adminler herşeyi bilir diye birşey yok o zaman forumda yazı yazılmasına izin vermezdik kişisel bloga dönüştürüp kafamıza göre yazardık... ![]() Bakıp göreceğiz sonucu umarım Ermenistan'a yine o kadar puan çıkmaz... |
||
|
||
| bu yarışma böyle olduğu sürece tüm saçma gruplara ülkelere puan çıkar!!! zaten adminler herşeyin en iyisini bilir i ciddi olarak yazmadım:) |
||
|
||
bu yarışma böyle olduğu sürece tüm saçma gruplara ülkelere puan çıkar!!! suusss terbiyesiz oldu bu gençler böyle admine karşı gelinir mi hiç.Ben kaç senedir yazıyorum bu forum da admine cevap bile yazmadım zaten adminler herşeyin en iyisini bilir i ciddi olarak yazmadım:) :Dzuhahhhha kaç senedir dediğim de 3-4 ay oldu sanırım bu arada yeni geldin heralde hoşgeldin.
|
||
|
||
bu yarışma böyle olduğu sürece tüm saçma gruplara ülkelere puan çıkar!!! suusss terbiyesiz oldu bu gençler böyle admine karşı gelinir mi hiç.Ben kaç senedir yazıyorum bu forum da admine cevap bile yazmadım zaten adminler herşeyin en iyisini bilir i ciddi olarak yazmadım:) :Dzuhahhhha kaç senedir dediğim de 3-4 ay oldu sanırım bu arada yeni geldin heralde hoşgeldin. ![]() özür dilerim nolur beni atmayın++
|
||
|
||
| kafamdaki mor ve ötesi profili yavaş yavaş yok oluyo sanki.ilk önce rock'n coke sonra eurovision kendi söylemlerimizi dile getirmek için her türlü platforma çıkarız diyolar ama bi bildikleri vardır diye umuyorum. | ||
|
||
orda herşeyin önünde görsel şölen önemlidir..!ve MvÖ bence hiç uygun değil..! ama tabi şarkının yabancı olması,hareketli olması,dinleyicileri uytmaması vs..vs.. etkenlerle açık kapatılabilir.! ki buda bize en fazla bir iki adım çıkartır..! benim fikrim böyle..
|
||
|
||
| yok be yabancı olmasın .. türkçe olupda saçma olmasın yeter bence
|
||
|
||
| ya artık müzigin bi önemi kalmadı ordaaa ama haklı sahne şovu önemli olabilir... | ||
|
||
sahne şovu diyoruz aslında ama mvö den ne bekleyebilirizki bu açıdan buda bir soru şimdi?? ya orda adamların en fazla yapıçağı şey arka plana renkli bir görsel koyup önlerinde dikilen 3,4 adam...bununda şov açısından bir değeri yok bence...ya zaten bu yarışma aslında bir gösteriş yarışmasıdır..daha öncelrde gördük sese bakmıyorlar..bide işin siyasi tarafıda var tabi....
|
||
|
||
yav bence bu yarışmada görsellik önemli deil ki geçen seneki kadının şarkısı çok gzldi ama ben o kadını gözüm kapalı dinledim yane öle daa gzldi önemli olan kesnlikle siyaset...bi sıralam yaparsak;1)siyaset 2)şarkı 3)görsellik... |
||
|
||
| bence kazanamayız hiç ümidim yok ingilizce olsa şansımız artardı birazz ama olmaz çünkü adamlar da sahne pek ii diil bence yakıştıramıyorum manga bile olsaydı bence daa ii olurdu çünkü sahneye çok yakışıyor manga mor ve ötwsine göre | ||
|
||
lamb of god ı Türk vatandaşı yapalım bütün üyelerini onlar çıksın.......
|
||
|
||
zaten bu yarışmayı bizden başka kimse bukadar önemsemiyo..bak tarkana kabul etmiyor herif neden artık belli bir yeri var dışarıya karşı bunu kaybetmek kendini riske almak istermi göz göre göre
|
||