TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Gündemdekiler

Konu: eurovision 08' de mor ve ötesi

Sayfa: [ 1 ]

angelica// 17.12.2007 16:27:47

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
dün yaplan bir basın toplantısıyla eurovision 08 de ülkemzi mor ve ötesi grubunun temsil edeceği resmi olarak açıklandı.grup yarışmaya katılacakları şarkının sözlerinin de türkçe olacağını belirtti.

eee millet sizce nasıl bir tercih, nasıl bir sonuca ulaşırız?

K1NGEFER 20.12.2007 10:57:19
Ulaşamayız gibi gelio malesef Undecided
(Türkçe olması tabi ii hoş ta yabancılar da anlamadıkları şarkıya oy vermio beyaw Undecided)

Ninhursag_ 20.12.2007 13:25:01
Pek ümidim yok açıkcası.Umarım güzel bir derece elde ederiz.

soulless.q 05.01.2008 12:14:31
yaw ei hoş guzeLLde.biz sölcez sperde bi sarkı olcak belki türk oldmuzda cok i anlasılck ama sarkıdn kmse bse anlamıckk adm anlamdı bseeye oy vermz abi dmee? yanlısmıymm..Huh??

permanganat 05.01.2008 13:31:20
bi kere eurovision, müziği değerlendiren bi yarışma değil ki arkadaşlar direkt siyasi ilişkiler ve karşılıklı dostluk jestleri üzerine kurulu bi yarışma...hiç belli olmaz nasıl bi derece elde edileceği bence...hoş o kadar da önemli değil bana göre...

neorammstein 05.01.2008 14:18:35
parçayı dinlemeden yorum yapmıycam  Roll Eyes

Toksin 17.01.2008 14:22:05
ya bencede ing olması yarışma için daha iyi olurdu ama zaten böyle tamamen siyasete dayalı bi yarışmada türkçe olması daha iyi

pena 17.01.2008 15:51:34

+1 =)

Rockium 20.01.2008 03:42:32

bu saçma yarışmada parça kazanmıyorki o anki siyasi durum ve komşuluk duyguları gelişenler kazanıyor,mvö'sinin bu yarışmaya girmesi benim için hayal kırıklığı,yıllarca yanlış tanımışım bu elemanları

VaMpiRe 20.01.2008 03:46:55

bu saçma yarışmada parça kazanmıyorki o anki siyasi durum ve komşuluk duyguları gelişenler kazanıyor,mvö'sinin bu yarışmaya girmesi benim için hayal kırıklığı,yıllarca yanlış tanımışım bu elemanları
kesinlikle

neorammstein 20.01.2008 03:48:42
bak sizin dedikleriniznde çok etkisi var ama tamamen değil   lordi nasıl birinci oldu ya   finland yani.   Müzik yarışması nihayetinde ve müzik ön planda   Siyasi durum bizim gibi bahtı kara ülkeleri daha çok etkiliyo tabi   

alp__89 21.01.2008 03:34:42
bence iyi bir derece elde ederiz ayrıca şarkının türkçe olmasına çok sevindim....

irem 21.01.2008 03:39:49
mvö canlı olarak pek başarılı değil bence hem zaten o yarışma müzik yarışması olmaktan çıkmış artık tamamen siyasileşmiş hiç gitmeselerdi daha iyi olurdu bence:)

sr2c 21.01.2008 03:49:24
Sonuçta oraya gidip,hem ülkede hem da Avrupa'da kendi reklamlarını yapıyorlar.Burada onları konuşmamız bile onların reklam hanesine + olarak ekleniyor.Asıl amaç da bu değil mi ?

irem 21.01.2008 03:59:04
Sonuçta oraya gidip,hem ülkede hem da Avrupa'da kendi reklamlarını yapıyorlar.Burada onları konuşmamız bile onların reklam hanesine + olarak ekleniyor.Asıl amaç da bu değil mi ?
hayır bence değil:)
reklamları oluyorda noluyor tamam hadi öyle olsun sen şimdi orada çıkan bi yabancı grubu bir daha dinliyormusun? hayır bence hatırlamıyorsun bile ee onlar mvö ni hatırlayacak mı hayır athena çıktı reklam yaptı şimdi nerde? eee dördüncü oldu ama yok çünkü oraya çıkmak bir işe yaramıyor 1 hafta 2 hafta bilemedin bir kaç ay sonra foss bence gereksiz nasıl olsa gene iyi anlaşan ülkeler birbirlerine verecek ve abuk sabuk bir şey seçilecek:)
yani mvö o yarışmada o gün en iyisi olacak ama sırf siyasi dostluklar yüzünden istediği başarıyı elde edemeyecek bence çok büyük hayal kırıklığı olur!!

sr2c 21.01.2008 04:09:40
Hatırlayan var mı bilmem ama amatör denecek Lordi birinci oldu ve tüm Avrupa'da büyük bir dinleyici kitlesi kazandı...Athena da gittiği yıl adını çokça duyurdu kültür-sanat,müzik programları,festivaller vs buralarda adı çokça geçti ancak devamı gelmedi...MVÖ de aynısı olacaktır ülkede bir çok etkinlikte yer alacak ve belkide normal alacağından daha çok para alacak.Bir de birinci olması durumu var o zaman Lordi kadar olmasa da yine hatrı sayılır bir yabancı dinleyici kitlesi yakalar kanımca.

irem 21.01.2008 04:16:11
höm tamam adminler herşeyin en iyisini bilir atasözünden yola çıkarak susuyorum  Dil
bu arada lordi cok kötüydü tamamen özentiydi bence:D
kıyafetler filan böh:D ama artık oda söndü ortalıkta yok athena da yok ehhuheuhe pardon ben susmuştum:D++

sr2c 21.01.2008 04:21:49
adminler herşeyi bilir diye birşey yok o zaman forumda yazı yazılmasına izin vermezdik kişisel bloga dönüştürüp kafamıza göre yazardık... Wink
Bakıp göreceğiz sonucu umarım Ermenistan'a yine o kadar puan çıkmaz...

irem 21.01.2008 04:24:35
bu yarışma böyle olduğu sürece tüm saçma gruplara ülkelere puan çıkar!!!
zaten adminler herşeyin en iyisini bilir i ciddi olarak yazmadım:)

VaMpiRe 21.01.2008 04:37:37
suusss terbiyesiz oldu bu gençler böyle admine karşı gelinir mi hiç.Ben kaç senedir yazıyorum bu forum da admine cevap bile yazmadım Grin :Dzuhahhhha kaç senedir dediğim de 3-4 ay oldu sanırım bu arada yeni geldin heralde hoşgeldin. Grin

irem 21.01.2008 05:12:18
suusss terbiyesiz oldu bu gençler böyle admine karşı gelinir mi hiç.Ben kaç senedir yazıyorum bu forum da admine cevap bile yazmadım Grin :Dzuhahhhha kaç senedir dediğim de 3-4 ay oldu sanırım bu arada yeni geldin heralde hoşgeldin. Grin
asdasda  hoşbulduk:D
özür dilerim nolur beni atmayın++ Cheesy

like 22.01.2008 12:49:12
kafamdaki mor ve ötesi profili yavaş yavaş yok oluyo sanki.ilk önce rock'n coke sonra eurovision kendi söylemlerimizi dile getirmek için her türlü platforma çıkarız diyolar ama bi bildikleri vardır diye umuyorum.

kurena(: 23.01.2008 04:46:22
orda herşeyin önünde görsel şölen önemlidir..!ve MvÖ bence hiç uygun değil..! ama tabi şarkının yabancı olması,hareketli olması,dinleyicileri uytmaması vs..vs.. etkenlerle açık kapatılabilir.! ki buda bize en fazla bir iki adım çıkartır..! benim fikrim böyle.. Undecided

irem 23.01.2008 08:14:51
yok be yabancı olmasın ..
türkçe olupda saçma olmasın yeter bence Roll Eyes

Toksin 23.01.2008 13:19:33
ya artık müzigin bi önemi kalmadı ordaaa ama haklı sahne şovu önemli olabilir...

kurena(: 24.01.2008 01:44:23
sahne şovu diyoruz aslında ama mvö den ne bekleyebilirizki bu açıdan buda bir soru şimdi?? ya orda adamların en fazla yapıçağı şey arka plana renkli bir görsel koyup önlerinde dikilen 3,4 adam...bununda şov açısından bir değeri yok bence...ya zaten bu yarışma aslında bir gösteriş yarışmasıdır..daha öncelrde gördük sese bakmıyorlar..bide işin siyasi tarafıda var tabi.... Undecided

@zr@!L 26.01.2008 03:17:35
yav bence bu yarışmada görsellik önemli deil ki geçen seneki kadının şarkısı çok gzldi ama ben o kadını gözüm kapalı dinledim yane öle daa gzldi Grin önemli olan kesnlikle siyaset...bi sıralam yaparsak;
1)siyaset
2)şarkı
3)görsellik...

lordii 27.01.2008 02:20:26
bence kazanamayız hiç ümidim yok ingilizce olsa şansımız artardı birazz ama olmaz çünkü adamlar da sahne pek ii diil bence  yakıştıramıyorum manga bile olsaydı bence daa ii olurdu çünkü sahneye çok yakışıyor manga mor ve ötwsine göre

Toksin 29.01.2008 04:31:09
lamb of god ı Türk vatandaşı yapalım bütün üyelerini onlar çıksın....... headbang

kurena(: 02.02.2008 08:21:35
zaten bu yarışmayı bizden başka kimse bukadar önemsemiyo..bak tarkana kabul etmiyor herif neden artık belli bir yeri var dışarıya karşı Grin bunu kaybetmek kendini riske almak istermi göz göre göre Grin

Sayfa: [ 1 ]