|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ManowaR a ilk oy benden ..
|
||
|
||
| Bence Iron Maiden ve Manowar yanyana bile durmamalıdır. Tabii ki Manowar!
|
||
|
||
Bence Iron Maiden ve Manowar yanyana bile durmamalıdır. bencede manowar Tabii ki Manowar! ![]()
|
||
|
||
| Manowarı da severik sayarık ama.. Ben Iron Maiden derim..
|
||
|
||
| Maiden'ın yeri benim için her zaman ayrıdır | ||
|
||
Manowar yaw
|
||
|
||
Manowar kesinlikle
|
||
|
||
Baska secenekmi var ![]() Tabiki Manowar.. |
||
|
||
İron Maiden tabii ki..
|
||
|
||
| Kesinlikle IRON MAIDEN heavynin kralları onlar.Mahşerin 6 atlısı. | ||
|
||
| manowar da dinlerim ama IRON MAIDEN yeri başkaaaaaa!!! bruceeeeeeeeee gibisi var mı yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() maiden maiden maiden !!!!!!!!! |
||
|
||
Iron maiden
|
||
|
||
Maiden'ın yeri benim için her zaman ayrıdır katılıyorum..!ikiside adını kazırlar..! ama önemli olan en derine kazımak..!
|
||
|
||
iron madien bencede....
|
||
|
||
bence monawar ama ıron madden'nın da fazla hayran kitlesi war...
|
||
|
||
| ya aslında ikiside ii ama ben ıron madien dinlerken şarkının yarısında değiştirmek istiyorum sıkılıorum heralde | ||
|
||
tabiikide Iron Maiden ![]() |
||
|
||
| Iron.. | ||
|
||
| Iron Maıden | ||
|
||
| manowar..! | ||
|
||
| Ben 2 sini de Seviom Bi kere.. ? | ||
|
||
Manowar..
|
||
|
||
İron Maiden tabii ki.. tabekıdeeeeeeeeeeeeeee
|
||
|
||
İron Maiden tabii ki.. tabekıdeeeeeeeeeeeeeee ![]() Nedense tahmin ettim ne diyeceğini. |
||