|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın BİYOGRAFİ; Pamela Spence (1975, Heidelberg, Almanya - ), Amerikalı bir baba ve Türk bir anneden Almanya'da dünyaya gelmiş, 15 yaşından itibaren Türkçe öğrendikten sonra, başlangıçta çeşitli televizyon dizilerinde roller üstlenmiş ve vokalistlik yapmış, daha sonra da çıkardığı üç albüm ile ün kazanmış bir Türk rock şarkıcısı ve oyuncudur. Kısaca Pamela ismi ile tanınır. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur. "Atları da vururlar" müzikalinde Okan Bayülgen ve Fikret Kuşkan ile birlikte rol almış, "Lahmacun ve Pizza" dizisinde oynamış, Teoman'a vokalistlik yapmıştır. İlk albümü "Eğer Dinlersen"i uzun bir hazırlık döneminden sonra çıkarmıştır. Rock tarzına daha yakınlaştığı ikinci albümü "Şehir Rehberi" ise, özellikle söz ve ezgileri bir anda kitlelerin diline yerleşiveren "İstanbul" isimli şarkı ile büyük başarı elde etmiştir. Mayıs 2006'da üçüncü albümü "Cehennet"i çıkarmıştır. ALBÜMLERİ; -EĞER DİNLERSEN (2003) 01.Tuhaf Şey 02.Ayrılamayız Biz 03.Sevgi yalanları 04.Kendimi Sevmek 05.Bir Küçük Kadın 06.Şuna Ba Bak 07.Bebeğim 08.Bir Tek O Gece 09.Geçmiş İş İşten 10.Gerçek Aşkım 11.Eğer Dinlersen 12.Beni De Mi İstanbull... -ŞEHİR REHBERİ (2004) 01.Ben Şimdi N`apıcam ?... 02.İstanbul 03.Çok Güçlü Olmak LazıM 04.Mavi Cinayet 05.Ölüme Hasret 06.Yaralı Gönlüm 07.Aşk Sevgiden Beter 08.Bir Tek Aşk İçin 09.Fırtınalar 10.Hayat 11.Geçmiş Olsun 12.Yaptın Yaptın Yapamam -CEHENNET (2006) 01.Muhabbet Bağına Girdim 02.Artık Birşeyler Yapmak lazım 03.Cihangir Türküsü - 04.Aşk Yoruyor 05.Seviyorum Sensiz 06.Merdiven 07.Cehennet 08.Gerçek Hayat 09.11:11 10.Ah Ben 11.Kartlar Elimde 12.Bir Tek O Gece 13.Kısık Ateşte Pamela Spence'in Resmi İnternet Sitesi; Register or Login |
||
|
||
| sesi ve oyunculuğu çok güzel ama daha iyi yerlerde olmalıydı ... müzik daha sert olsa yıkar geçerdi ... ne şebo ne özlem kalırdı ortalıkta.... aha iyilerle çalışmalı bence .. | ||
|
||
sesi ve oyunculuğu çok güzel ama daha iyi yerlerde olmalıydı ... müzik daha sert olsa yıkar geçerdi ... ne şebo ne özlem kalırdı ortalıkta.... aha iyilerle çalışmalı bence .. katılmamak imkansız kendini zorlamadı bence..
|
||
|
||
| SEW-Mİ-YOOO-RUUUMMM | ||
|
||
| favorimdir!! | ||
|
||
sesi ve oyunculuğu çok güzel ama daha iyi yerlerde olmalıydı ... müzik daha sert olsa yıkar geçerdi ... ne şebo ne özlem kalırdı ortalıkta.... aha iyilerle çalışmalı bence .. Evet başarılı ama ne yaparsa yapsın Şebnem Ferah kadar olamaz bence
|
||
|
||
| müzikte şeeboyu türkiyede geçebilcek birini düşünemiyorum... pamela nın da ses feln ii ama sert olsa daha iii olurduu |
||
|
||
kesinlkle $ebnem ferah gorup gorebilcegmz en iii ses! |
||
|
||
kesinlkle $ebnem ferah gorup gorebilcegmz en iii ses! |
||
|
||
| pamelayla $ebomu karsilastrnca burda yazmak durumnda kaldim bimio deiliz! | ||
|
||
| hoşlanmıorum masleff | ||
|
||
| Acikcasi sevmiyorum,sevenide bi daha dusunmesi konusunda uyariorm =) | ||
|
||
Çılgın bir kız.
|
||
|
||
Çılgın bir kız. ![]() Her zaman çılgın değil .Bazen aykırı gözükmeye çalışıyor bazen duruluyor |
||
|
||
| podyumdan firlamis .... dolu ne bu simdi | ||
|
||
Acikcasi sevmiyorum,sevenide bi daha dusunmesi konusunda uyariorm =)
|
||
|
||
| bence sesi çok güzel ama doru dzgn şarkı yabmıo | ||
|
||
ya kusura bakmasın ama şebnem ablamız kadar ii değil bence.
|
||
|
||
sesi ve oyunculuğu çok güzel ama daha iyi yerlerde olmalıydı ... müzik daha sert olsa yıkar geçerdi ... ne şebo ne özlem kalırdı ortalıkta.... aha iyilerle çalışmalı bence .. çok doğrusun şöle sesini ii kullansa süper olur sesi çok kuvvetli çünkü
|
||
|
||
sesi güzel ama bana pek rockcı gibide gelmiyor.. daha sert şeler çıkarıp kendini denemeli..
|
||
|
||
sesi ve oyunculuğu çok güzel ama daha iyi yerlerde olmalıydı ... müzik daha sert olsa yıkar geçerdi ... ne şebo ne özlem kalırdı ortalıkta.... aha iyilerle çalışmalı bence .. arkadaşım herkes hakettiği yerde niye şebnem ferahla karşılaştırıyorsun ki? ![]() iyi şarkıları vardı ama niye bu kadar çabuk söndü anlayamadım...
|
||
|
||
| punk cı gibi sanki.... | ||
|
||
punk mı güldürmeyin ya punk alaycı vs olur bu hatunun parçaları pop gibi ne rock ne punk ne metal olamazda bence oyunculuk yapsın geri kalan hayatında
|
||
|
||
| evet bende ikisi adına da bişey görmiyorum ama tarz olarak ole sanki........... | ||
|
||
mutlu oluyorsa bırakın istediğini yapsın gerisi bize kalmış
|
||
|
||
sesi güzel ama bence avrilin türk versiyonu
|
||
|
||
| öğ bööğ sevmem ben.. | ||
|
||
| Olmasada olurdu.. | ||
|
||
| Teoman'ın vokalistiydi. İstanbul şarkısıyla baya tanındı. | ||
|
||
| sesi güsel ama cok ii deil | ||
|
||
podyumdan firlamis .... dolu ne bu simdi şebnem ferah gibi sewmıom bunu.. |
||
|
||
seSi ÇoK güZel BeNcE ŞarkIlaRınInDa BazıLarı GüzeL
|
||
|
||
| ama sebnem ferah gbi sewmem.. | ||
|
||
sesi güzel ama bana pek rockcı gibide gelmiyor.. daha sert şeler çıkarıp kendini denemeli.. çok haklısın çünkü sesi güçlü ve tonlamaları güzel
![]() |
||