|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Solist Billie Joe Armstrong,davulda Tre Cool ,basda Mike Dirnt harika bir üçlü bence.Punka renk ve canlılık katan bir grup.Bıkmadan dinlerim hergün. ![]() web : Register or Login |
||
|
||
| benim çok begendiğim ve basarılı buldugum bi grup.... | ||
|
||
evet çok çok çok sevdiğim bu gruptur süperler
|
||
|
||
kesinlikle vazgecemeyecegim gruplarimdandir severek dinliyorum
|
||
|
||
| ortamın sıradan ve piyasa punk grupları ile dolduğu son günlerde, american idiot albümleri ile bu işin nasıl yapıldığını ve ilerde nasıl yapılması gerektiğini bize gösteren türün gerçek efsanesi. yıllar içinde ne müzikalitesinden ne de giderek keskinleşen söyleminden ödün vermeden, başka gruplar gibi şımarmadan, kendisini piyasanın beklentisine kaptırıp sıradanlaşmadan ya da "punk yapıyoruz biiz" diye bağırıp çok da zeki olmayan dinleyici kitlesine pop satıp paraya para demeyen bir grup (blink 182, sum 41 vs.) olmadan da güzel müzik yapılabileceğini kanıtlayan Dookie Nimrod gibi mükemmel albümlerin sahibi başarılı grup | ||
|
||
ii gzlde bnce artık greendayi çoluk çocuk dinner oldu..Dğeri kalmadı yha ama sağlam grup dinleyici kitlesini deiştrmek lazm
|
||
|
||
Onlar Green Day'i American Idiot ,Holiday ve B.O.B.D den ibaret sanıyor öye tiplere Jesus Of Suburbia yı Dookie den bir kaç şarkıyı dnletiyorum Green Day'leilgili fikirleri değişiyor
|
||
|
||
| green dayin son albüm ne zaman çıkacak acaba | ||
|
||
2008 'de ![]() tam kesin değil ama 30 şarkıdan oluşacağını duymuştum |
||
|
||
| teşekkürler | ||
|
||
green day hayatımın yarısı diyebilirim herşeyim.Çevremdede koyu bir green day hayranı olarak tanınırım harika bir grup tek kelimeyle kusursuz.2008 iple çekiyorum
![]() |
||
|
||
kesinlikle vazgecemeyecegim gruplarimdandir severek dinliyorum ![]() kesinlikle sana katılıyorum...müthişlerr
|
||
|
||
Alıntı: rebel ortamın sıradan ve piyasa punk grupları ile dolduğu son günlerde, american idiot albümleri ile bu işin nasıl yapıldığını ve ilerde nasıl yapılması gerektiğini bize gösteren türün gerçek efsanesi. yıllar içinde ne müzikalitesinden ne de giderek keskinleşen söyleminden ödün vermeden, başka gruplar gibi şımarmadan, kendisini piyasanın beklentisine kaptırıp sıradanlaşmadan ya da "punk yapıyoruz biiz" diye bağırıp çok da zeki olmayan dinleyici kitlesine pop satıp paraya para demeyen bir grup (blink 182, sum 41 vs.) olmadan da güzel müzik yapılabileceğini kanıtlayan Dookie Nimrod gibi mükemmel albümlerin sahibi başarılı grup sana sonuna kadar katılıyorum,içimden geçenleri ifade etmişsin |
||
|
||
ya son singleı harika ya green dayin billy joe mükemmel ya
|
||
|
||
evet ya etraf boş gd cilerle doldu sabah eylemle çoşuyo 2 dk sonra american idiot.onun dışanda bişi bilmiyorlar Green Day gibi bir gruba bu kadar basit dinleyiciler yakışmıyor türkiye de yazık oluryor Punk a
|
||
|
||
ben türkiyede punk müzik dinleyen fazla grup olduğunu pek sanmıyorum punk müzie gotik olsun metal olsun pek rastlamadım çevremde
|
||
|
||
ne punk u yaaw coluk cocuk musukleri onlar adam akilli black metal dinleyin satan olun az ole ne o sevimli duygular acimasiz olacaksin :D:D yasasin kotuluk I Love Portekiz I love Newcastle united |
||
|
||
ne punk u yaaw coluk cocuk musukleri onlar adam akilli black metal dinleyin satan olun az ole ne o sevimli duygular acimasiz olacaksin dorudur ama punk müzik dinleyenlerede sasygızılık etmemkde en iisidir herkesin terchleri kndisinedir
:D:D yasasin kotuluk |
||
|
||
| bilmiom bn punk munk anamam adam gibi dinle musigini black metalini gec | ||
|
||
komik birisin yaw herkesin tercihi farklıdır ama dimi ![]() |
||
|
||
| Bncede süperlr yaa. kalite bi grup yani | ||
|
||
| Ama o "senin" çevren punkçıdan geçilmiyo buraları Her pembe kafa kendini punkçı zannediyo zaten <DIV>ben türkiyede punk müzik dinleyen fazla grup olduğunu pek sanmıyorum punk müzie gotik olsun metal olsun pek rastlamadım çevremde</DIV>
|
||
|
||
| greenday in nezamn türkiye ye gelceği hakkında bi bilgiginiz varmı ? |
||
|
||
Yeni albümün turnesinde belki gelebilir. |
||
|
||
çok iyi bi grup aşırı severim hepsi ayrı harika billie sesiyle tre davuluyla mike gitarıyla... hepsi ayrı
|
||
|
||
| Bu grup hakkında fazla bilgim yok o yüzden soruyorum.. Bu grupta basçı varmı ? |
||
|
||
| var mike dirnt : bas
|
||
|
||
| Mike elektrocu değil mi ? | ||
|
||
| The Simpsons Movie için Green Day tarafından yeniden kaydedilen Simpsons tema müziği 24 Temmuz'da yayınlandı. Green Day - The Simpsons Theme |
||
|
||
| süpersin rebel | ||
|
||
filmden |
||
|
||
abi süper bişi bu yaaa saol
|
||
|
||
önemli değil
|
||
|
||
gerçekten punk yapabilen tek grup benim için
|
||
|
||
| yorum bile az kalır ama süper bir grup.. cok iyi seyler yapııolar. dünyaca bole gruplara ihtiyac var . bütün şarkılar cok anlamlı ama working class hero daha da bi anlamlı hele klip süperdenn de ote kelimelerle anlatılamazzzz | ||
|
||
En sevdiğim gruplardandır. Tek kelimeyle MÜKEMMEL!
|
||
|
||
| basarılı bi grup | ||
|
||
| bitiyorum onlara ya en sevdiğim gruptur kendileri | ||
|
||
| söylenen coğu şeye katılıyorum,gerçekten ii bi grup.ama bu grubu överken diğer gruları eleştirmek niye(örn:sum41)adamlar hiçbi zaman kendilerini bozmadılar.sürekli kendilerini iyileştirmeye çalışıyolar,piyasa olmaya çalışmıyolar.dünyada,özellikle de türkiyede nerdeyse hiç tanınmaması da bunun kanıtı diil mi??? | ||
|
||
| green day süper yha bayılıyorum her dakka onların şarkısını dinliyorum | ||
|
||
henüz 16 yaşındayım ama 3- yıldır green day dinliyorum.sadece son albüm değil eski albümleride bir o kadar güzel.gerçek punk ölmezz
|
||
|
||
yeni albüm çıksa bir an önce merak ediyo insan
|
||
|
||
Büyük ihtimal 2008'de çıkacak..yaklaşık 30 şarkıdan oluşacağı tahmin ediliyor..yine müzik ziyafeti yaşatacaklar umarım
|
||
|
||
| Bazı insanlar küçümsede bu grubu sewmesede ısınamasada ön yargıyla yaklaşsada sewerim başarılılar |
||
|
||
| kim ne derse desin Green Dayin yaptığı işler ortada ... çok başarılılar son zamanlarda türeyen balon fanları bile bunu engelleyemiyor.. çok severim..tapılası gruptur... en çok Dookie ve nimrod. ama diğerleri de en az onlar kadar güzel... | ||
|
||
| aşık olduğum muhteşemden de öte grup... harika bi müzikle beni benden almış olan punk kralları... nasıl tarif edebilirim ki çooook seviyorum bu grubu. hepsi birbirinden güzel şarkılara, albümlere sahipler ve oldukça da başarılılar aldıkları ödüller de bunun kanıtı zaten. bu sene çıkacak olan albümlerini de merakla bekliyorum 30 tane şarkıyla yine aynı tadı vercekler umarım... | ||
|
||
| çok güzel bir grup iyi iş yapıyorlar | ||
|
||
gerçekten çok iyi gurup özellikle holiday şarkısı bana çok şey ifade ediyo anısı var....
|
||
|
||
| punkın babaları olarak geçiyorlar ama ben pek dinlemiyorum kliplerindeki olay çok hoş böyle devam ediyor falan işte o süper:D ayrıca zakkum un solisti kimdi neyse hatırlamıyorum baya özenmiş bill e ama bill daha tatlı:D ahaaa zakkumcular beni yer şimdi zakkumu seviyoruz
|
||
|
||
sen kim oluyorsunda zakkuma özenti diyorsun layn
|
||
|
||
punkın şu anki en gözde grubu şüphesiz... herkes american idiottan sonra tanıdı green dayı ama bu albümden önceki işleri daha punk ve bana göre daha sağlam özellikle doolite albümünü dinlemenizi öneririm asıl punk ruhu eski albümlerinde american idiot dahil son yaptıkları işlerle punktan biraz daha uzaklaşır oldular
|
||
|
||
slm arkadaşlar,,, ben yeniyim ama sizin kadar bende büyük green day hayranıyım,, yaptıkları şarkılar inanılmaz güzel.... etrafımda büyük bir green day fanı olarak tanınıyorum.. herkese ii forumlar ,,,...
|
||
|
||
Hayatımın anlamı! Bana müziği tekrar sevdirdiler. öyleki artık sınavlarda bile içimde hiç susmayan bir müzik var. Hepsine tek tek minnettarım. Türkiye' ye gelmeleri için ne yapmak gerekir acaba? İnsanlar konser nedir görsünler. Bullet In A Bibble' dan sonra canlı performansın nasıl olacağını bütün çakma punkçılara öğrettiler. Punk rock ruhu ancak bu şekilde yansıtılır. Daha ne diyebilirim ki?
|
||
|
||
evet hiçbiri bullet in a bible gibi olmaz rock am ring de güzeldi ama bullet başka birşey
|
||
|
||
herkesin şahsi görüşü tabi ama bana aşırı güzel gelmiyor...ama başarısını ağır adımlarla yükseltiyor buda bir gerçek..
|
||
|
||
| şu ara bayaa dinliyorum nedense taktım birden... | ||
|
||
dinle nedenini bizde bilmiyoruz valla aslında öğrensek iyi olur ama konu dışı
|
||
|
||
sex pistol ne derse desin en iyi punkrock grubu...(su anda)
|
||
|
||
| ya bu ya bu grup ne bileyim kanım ısınmadı iğrenç |
||
|
||
sex pistol ne derse desin en iyi punkrock grubu...(su anda) ![]() ![]() Herkezin içi ısınacak diye bir şey yok iyikide öyle herkez dinleyemez greendayı zaten oke |
||
|
||
ya bu grupp ne biliim kanım ısınamadıı irenç:S bence de asıl iğrençlik herkes dinleyince olur zaten anlayan da "anlamayan" da dinler işin tadı kaçar... sen doğru yoldasın zaten dinlememen en doğrusu bırakalım anlayanlar dinlesin...
|
||
|
||
bu ve bu tarz gruplara ısınamadım ama bi parçasını severim onunda adını unuttum
|
||
|
||
| off..hastasıyımm yaa bayılıyorumm bu grubaa billie nin seside cok tatlı kendidee |
||
|
||
punkın kralları
|
||
|
||
| eger aklıma gelirse american idiot sanırım şarkının adı onu dinlerim bazen | ||
|
||
| Off bu grup dinlenmezmi ya..?? igrenc felan demeyim arkadaslar, zevk meselesi dinlemek zorunda degilsiniz ama yinede baskalarin dinledigi müzigede saygi duymak lazim =) sahsen ben kendi adima konusayim....Ben bu gruba hastayimm....
|
||
|
||
| Zevk meselesi tabii de ben seviyorum Green Day'i.. | ||