TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Haberler

Konu: Marlyn Manson boşandı

Sayfa: [ 1 ]

neorammstein 05.01.2008 07:41:53

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Marlyn Manson eşi Dita Von Teese ile olan evliliğini salı günü bitirdi. Paparazzilerin çabaları sonuçsuz kaldı ve boşanmanın nedeni öğrenilemedi. Von Teese yorum yapmazken Manson'a ise ulaşılamadı. 2008'e bekar başlayan müzisyen, Von Teese ile kasım 2005'te evlenmişti.

tetık 11.01.2008 12:25:17
Marlyn Manson eşi Dita Von Teese ile olan evliliğini salı günü bitirdi. Paparazzilerin çabaları sonuçsuz kaldı ve boşanmanın nedeni öğrenilemedi. Von Teese yorum yapmazken Manson'a ise ulaşılamadı. 2008'e bekar başlayan müzisyen, Von Teese ile kasım 2005'te evlenmişti.

adamın zaten bı ıcraatı yoktu  şeytan

VaMpiRe 11.01.2008 14:51:50
 şeytan

kurena(: 23.01.2008 05:53:53
evli veya bekar MM'e fark edermi Grin

nightmare_storm 16.03.2008 09:29:14
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
Marilyn Manson şu an kendisinden 21 yaş küçük Evan Rachel Wood ile aşk yaşamaktadırlar.

neorammstein 16.03.2008 09:30:09
aşktan öte bişey yaşadıklarına eminim.  fanfini

nightmare_storm 16.03.2008 09:59:47

Register or Login
GQ Dergisi Röportajı
"Manson hayatımda gördüğüm herkesten daha yüksek sesle horluyor ama bu bana ninni gibi geliyor" diyen Evan Rachel Wood, "Marilyn bunları anlattığımı duysa belki de beni öldürür" diyerek de espri yaptı.

03.07.2007 ( Ayten Serin - Hürriyet ) Marilyn tam bir melek!
Röportajı okuduktan sonra Marilyn Manson hakkındaki düşünceleriniz çok değişecek!

Register or Login

Evliliğinizi yorumlarken, benden normal biri gibi davranmam beklendi diyorsunuz. Toplumdaki normal tanımından ne kadar uzaksınız?

Benim geleneksel olmam beklendi. Bu durum ilişkinin hali değil, evliliğin ilişkiyi dönüştürdüğü bir hal. O noktaya kadar ilişkimiz çok iyiydi. Ama eski eşim beni bir kalıba uydurmaya çalıştı ben de o kalıba girmek istemedim.

Bence şu malum klibi( Heart-Shaped Glasses)de Marilyn eski eşine nispet olarak çekmiş olduğunu düşünüyorum Smiley.

Sayfa: [ 1 ]