|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 1989 Altars of Madness öncesi dönemi hızlı geçelim çünkü daha önce Death metal dünyasının Morbid Angel dan haberi dahi yoktu…Sözlerdeki nefret,Gitarist Azagthoth un müthiş riffleri ve Sandoval ın double cross a olan harika yatkınlığıyla dikkat çeken grup,1993 te Earache Records la anlaşarak büyük bir stüdyo ile anlaşan ilk death metal grubu oldu. ‘Covenant’ albümünü piyasaya sürdükten sonra bir süre sessiz kalan grup,1995te ‘Domination’ ile geri döndü fakat bu dönüş beklendiği gibi olmayınca David Vincent gruptan ayrılarak yerine Steve Tucker dahil oldu.’Formulas Fatal to the Flesh’albümüyle istedikleri dönüşü yaptılar.Daha sonra eşitli anlaşmazlıklar sonucu Tucker gruptan ayrıldı ve Vincent gruba tekrar dahil oldu.2000 yılında müziğini melodikleştiren Morbid Angel;David Vincent,Trey Azagthoth,Pete Sandoval ile yoluna devam ediyor… Albümleri: • Altars of Madness (1989) • Blessed Are the Sick (1991) • Covenant (1993) • Domination (1995) • Formulas Fatal to the Flesh (1998) • Gateways to Annihilation (2000) • Heretic (2003) • Untitled 8th studio album (2008) |
||
|
||
| eee agalar nedir düşünceleriniz... | ||
|
||
Gateways To Annihilation albümünü alabildim ben bir tek fakat herkese öneriyorum albümü gerçekten de güzel bir albüm.Grubun diğer albümlerini de indiricem sanırım.
|
||
|
||
çok sağlam gruptur çok...Altars of Madness albümünü dinlediğim günden beri hiç vazgeçmedim onları dinlemekten...seviyorum lan sizi...seviyorum üleeeeeyyyn
|
||
|
||
| Adı üstünde morbid angel hasta bir grup süperler Wacken Open Air Fest'de dinledim harika ötesi.. | ||