|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 yeni üyeler bseeler yazın baklm.. |
||
|
||
| aynen öle çok iyi bi yere değinmişsin ben yeniyim hemde bu ikişnci girişim asker olduğum için haftadan haftaya girebiliyorum e gelincede ne yapçağımı şaşırıyorum saten forumlarada henüz detaylı bi şekilde bakamadım anlayacağın garip kaldımm... | ||
|
||
yabancılık çekmeye ne gerek var forum hepimizin döktürün
|
||
|
||
yabanlcılık çekmeyin hepimiz kardeşiz burda
|
||
|
||
Ben hiç çekmedim..
|
||
|
||
bende hiç yabancılık çekmedim herkez çok sıcak kanlı güsel forum...
|
||
|
||
cok yanlızım off yokmu destek olcak olan bgn ılk gunm sıtede ondan smdı bı el gezdırııyım sıtede herse yoluna grr
|
||
|
||
| ben çvekmemiştim vallahi | ||
|
||
ben çvekmemiştim vallahi eskiden çektinizmi demiyor üstteki biz yeni nesilin yeni üyeleriyz çektik geçti ama benim sorularım bitmedi kime sorcam
|
||
|
||
yaz sohbet muhabbet konusuna biri cvplar elbet.....
|
||
|
||
sağol genelde o biri hep sen oluyorsun
|
||
|
||
| çekiyomusun disturbed =) | ||
|
||
yooo hiç çekmiyorum walla gayet kaynaştım
|
||
|
||
yani aslnda biraz çekiorm ![]() gerçi download bölümüyle ilgileniodm ben.kimsei tanımıorm yaa:P |
||
|
||
Biraz geyik yap kaynaşırsın tanışırsın
|
||
|
||
hem de sanırsam yardıma ihtiyacım var.mesela profili nerden nasıl geliştiriyoruz?
|
||
|
||
|
||
hemen hemen 2 ay oldu üye olalı hala yabancılık çekiyorum var bende bir bozukluk ama ne
|
||
|
||
| yabancılık çekme artık mod | ||
|
||
ben hiç çekmedim çok güzel bir site
|
||
|
||