TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: illet

Sayfa: [ 1 ]

grinned 06.01.2008 13:23:51

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
istanbullu bir modern metal grubu illet. 2004 sonunda kuruldu, bu süre içinde taksim bronx, studio live, sincity, ekşilimon, numb bar, gitar cafe, bursa çaçaron bar, eskişehir hayal gibi birçok mekanda konser verdi. performanslarında bolca kendi bestelerinden çalar, slipknot, mudvayne, stone sour, godsmack gibi grupların şarkılarını cover`lar.

grup kısa bir süre önce küçük kız isimli bir demo çıkardı ve aynı isimli şarkıya, şu an dream tv t-rock programında yayınlanmakta olan bir klip çekti. klibe ve şarkıya ulaşmak için şu linki kullanabilirsiniz:

resmi site için ise:

Register or Login
http://www.illet.org

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Cruelty.Piggy 06.01.2008 13:26:56
Coverladıkları gruplar tam benim dinlediklerim.. Tam olarak tarzı nedir bu grubun ?

Toksin 06.01.2008 13:40:45
evet umarım album yaparlar cover yaptıkları tarzlarda headbang

grinned 06.01.2008 13:57:27
Coverladıkları gruplar tam benim dinlediklerim.. Tam olarak tarzı nedir bu grubun ?

aslına bakarsan cover'ladıkları gruplara benziyor, ama tam isim vermek zor biliyorsun. numetal veya metalcore denebilir, belki nwoahm. şarkıları dinlesen anlarsın aslında, hem o grupları da seviyorsan sıkılmadan dinlersin gibi geliyor Smiley
Register or Login
www.illet.org
'da video bölümü var, orada canlı performanslar var.

iki haftaya da iki yeni şarkı kaydı daha geliyor, haberini veririm zaten buradan Wink

grinned 06.01.2008 13:58:20
evet umarım album yaparlar cover yaptıkları tarzlarda headbang

onu biz de istiyoruz, 2 yıl içinde olacak muhakkak Smiley

neorammstein 06.01.2008 14:04:51
murder king(soul sacrifice) bi yapsa dünya çapında başarı yakalarda  üretkenlik yok  varda yok 

özgür - bas ,vokal (soul sacrifice ,catafalque)
fırat - gitar (definitive)
alper- gitar (false in truth)
onur - davul (soul sacrifice , catafalque)

Cruelty.Piggy 07.01.2008 01:49:59
Küçük kız şarkısının sözleri çok hoş olmuş.. şeytan
Vokalin boğazını biraz daha kullanması lazım.Slipknot cover'ı yapıyorlarsa daha iyisini yapıyodur o zaman.Daha güçlü bi brutal o şarkıya daha iyi olurdu bence.Ama yinede iyi olmuş başarılar  headbang

grinned 07.01.2008 04:40:28
Küçük kız şarkısının sözleri çok hoş olmuş.. şeytan
Vokalin boğazını biraz daha kullanması lazım.Slipknot cover'ı yapıyorlarsa daha iyisini yapıyodur o zaman.Daha güçlü bi brutal o şarkıya daha iyi olurdu bence.Ama yinede iyi olmuş başarılar  headbang

biraz mix'le de ilgili o sorun, yeni şarkılarda vokal çok daha sağlam duyulacak Smiley sitemizde ve youtube'da bir vermillion cover'ı var, görmeni isterim:

Cruelty.Piggy 07.01.2008 10:50:32
Beğendim cover'ı. Böyle devam edin..  şeytann

Toksin 15.01.2008 07:43:35
lamb of god coverı varmıııı....Huh???vallahi yaparlarsa çok mutlu olurum en sevidgim şarkıları türk bi guruptan dinlemek çok güzel olurdu headbang headbang

grinned 15.01.2008 15:55:01
lamb of god coverı varmıııı....Huh???vallahi yaparlarsa çok mutlu olurum en sevidgim şarkıları türk bi guruptan dinlemek çok güzel olurdu headbang headbang

şu an yok ama davulcu lamb of god, chimaira, devildriver aşığı bir insan. grubu yeterince gaza getirirse olur belki Smiley

hatta foruma üye olarak gruba bizzat sen de baskı yapabilirsin:
Register or Login
www.illet.forumotion.com

Toksin 19.01.2008 13:25:44
vaay chimaira gok2 de ona aşık durumda vallahi onlarında coverlarını bekliyoruz...

grinned 11.02.2008 14:51:01

illet, küçük kız'dan çok daha sert iki yeni demo yayınladı: "aksak" ve "günahkar".

Register or Login
www.myspace.com/illetband
adresinden dinleyebilir,
Register or Login
www.illet.org
adresinden indirebilirsiniz.

ayrıca uzun bir aradan sonra ilk konserlerini 15 şubat cuma günü bursa çaçaron bar'da verecekler. kapı 20:00'da açılacak, illet'ten sonra bursalı grup blacklist sahne alacak.

grinned 09.03.2008 07:00:48
bu hafta radyo odtü sahne arkası programının konuğu illet olacak. program perşembe günü saat 21.30’da, tekrarı ise pazar geceyarısı. radyo odtü’yü
Register or Login
http://www.radyoodtu.com.tr/
adresindeki "canlı yayın" linkinden (veya ankara’daysanız 103.1 frekansından) dinleyebilirsiniz.

programın podcast’ini ise pazartesi günü
Register or Login
http://www.radyoodtu.com.tr/podcasts/index.asp?chid=13
linkinden indirebileceksiniz.

grinned 12.03.2008 08:24:32
illet bu cumartesi (15 mart) kanal 24'te yayınlanan yeraltı programında. program 23.20'de, kaçıranlar için ise önümüzdeki günlerde sitemizden indirilebilir/izlenebilir olacak.

grinned 04.04.2008 14:50:07
illet 12 nisan cumartesi günü saat 20:00'de marakesh bar'da sahne alacak. yaş sınırı yok, giriş bir bira dahil 10 ytl. illet'ten sonra not found'u izleyebilirsiniz.

marakesh'in adresi: sakızağacı cad. büyükbayram sok. no:1 kat:2 beyoğlu (istiklal caddesi, ağa camiinin sokağında, studiolive'ın alt katı)

Toksin 12.04.2008 12:44:09
ben bass gitar bakarken kadıköyde bascılarının basını bulmuştum beş telli bi ibanezdide tam modelini hatırlamıyorum güzel gitardı ama iyi guup yavv sevdim ben şu yazıdaki böcekde güzelmiş....

Toksin 12.04.2008 12:46:46
keşke önceden görseydim şunu gidebilirdik aslında...

grinned 18.06.2008 03:33:38

22 haziran pazar akşamı 19.00'da kemancı'da sahne alıyoruz, kudret'in askerden dönüşünü kutluyoruz, yeni-eski tüm besteleri çalıyoruz.

bizden sonra gereği düşünüldü ve postmortem sahnede olacak. giriş 2 ytl.

Sayfa: [ 1 ]