|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 istanbullu bir modern metal grubu illet. 2004 sonunda kuruldu, bu süre içinde taksim bronx, studio live, sincity, ekşilimon, numb bar, gitar cafe, bursa çaçaron bar, eskişehir hayal gibi birçok mekanda konser verdi. performanslarında bolca kendi bestelerinden çalar, slipknot, mudvayne, stone sour, godsmack gibi grupların şarkılarını cover`lar. grup kısa bir süre önce küçük kız isimli bir demo çıkardı ve aynı isimli şarkıya, şu an dream tv t-rock programında yayınlanmakta olan bir klip çekti. klibe ve şarkıya ulaşmak için şu linki kullanabilirsiniz: resmi site için ise: Register or Login Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Coverladıkları gruplar tam benim dinlediklerim.. Tam olarak tarzı nedir bu grubun ? | ||
|
||
evet umarım album yaparlar cover yaptıkları tarzlarda
|
||
|
||
Coverladıkları gruplar tam benim dinlediklerim.. Tam olarak tarzı nedir bu grubun ? aslına bakarsan cover'ladıkları gruplara benziyor, ama tam isim vermek zor biliyorsun. numetal veya metalcore denebilir, belki nwoahm. şarkıları dinlesen anlarsın aslında, hem o grupları da seviyorsan sıkılmadan dinlersin gibi geliyor Register or Login'da video bölümü var, orada canlı performanslar var. iki haftaya da iki yeni şarkı kaydı daha geliyor, haberini veririm zaten buradan
|
||
|
||
evet umarım album yaparlar cover yaptıkları tarzlarda ![]() onu biz de istiyoruz, 2 yıl içinde olacak muhakkak
|
||
|
||
| murder king(soul sacrifice) bi yapsa dünya çapında başarı yakalarda üretkenlik yok varda yok özgür - bas ,vokal (soul sacrifice ,catafalque) fırat - gitar (definitive) alper- gitar (false in truth) onur - davul (soul sacrifice , catafalque) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Küçük kız şarkısının sözleri çok hoş olmuş.. ![]() Vokalin boğazını biraz daha kullanması lazım.Slipknot cover'ı yapıyorlarsa daha iyisini yapıyodur o zaman.Daha güçlü bi brutal o şarkıya daha iyi olurdu bence.Ama yinede iyi olmuş başarılar
|
||
|
||
Küçük kız şarkısının sözleri çok hoş olmuş.. ![]() Vokalin boğazını biraz daha kullanması lazım.Slipknot cover'ı yapıyorlarsa daha iyisini yapıyodur o zaman.Daha güçlü bi brutal o şarkıya daha iyi olurdu bence.Ama yinede iyi olmuş başarılar ![]() biraz mix'le de ilgili o sorun, yeni şarkılarda vokal çok daha sağlam duyulacak sitemizde ve youtube'da bir vermillion cover'ı var, görmeni isterim: |
||
|
||
Beğendim cover'ı. Böyle devam edin..
|
||
|
||
lamb of god coverı varmıııı.... ??vallahi yaparlarsa çok mutlu olurum en sevidgim şarkıları türk bi guruptan dinlemek çok güzel olurdu
|
||
|
||
lamb of god coverı varmıııı.... ??vallahi yaparlarsa çok mutlu olurum en sevidgim şarkıları türk bi guruptan dinlemek çok güzel olurdu ![]() şu an yok ama davulcu lamb of god, chimaira, devildriver aşığı bir insan. grubu yeterince gaza getirirse olur belki ![]() hatta foruma üye olarak gruba bizzat sen de baskı yapabilirsin: Register or Login |
||
|
||
| vaay chimaira gok2 de ona aşık durumda vallahi onlarında coverlarını bekliyoruz... | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın illet, küçük kız'dan çok daha sert iki yeni demo yayınladı: "aksak" ve "günahkar". Register or Login adresinden dinleyebilir, Register or Login adresinden indirebilirsiniz. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın ayrıca uzun bir aradan sonra ilk konserlerini 15 şubat cuma günü bursa çaçaron bar'da verecekler. kapı 20:00'da açılacak, illet'ten sonra bursalı grup blacklist sahne alacak. |
||
|
||
| bu hafta radyo odtü sahne arkası programının konuğu illet olacak. program perşembe günü saat 21.30’da, tekrarı ise pazar geceyarısı. radyo odtü’yü Register or Login adresindeki "canlı yayın" linkinden (veya ankara’daysanız 103.1 frekansından) dinleyebilirsiniz. programın podcast’ini ise pazartesi günü Register or Login linkinden indirebileceksiniz. |
||
|
||
| illet bu cumartesi (15 mart) kanal 24'te yayınlanan yeraltı programında. program 23.20'de, kaçıranlar için ise önümüzdeki günlerde sitemizden indirilebilir/izlenebilir olacak. |
||
|
||
| illet 12 nisan cumartesi günü saat 20:00'de marakesh bar'da sahne alacak. yaş sınırı yok, giriş bir bira dahil 10 ytl. illet'ten sonra not found'u izleyebilirsiniz. marakesh'in adresi: sakızağacı cad. büyükbayram sok. no:1 kat:2 beyoğlu (istiklal caddesi, ağa camiinin sokağında, studiolive'ın alt katı) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| ben bass gitar bakarken kadıköyde bascılarının basını bulmuştum beş telli bi ibanezdide tam modelini hatırlamıyorum güzel gitardı ama iyi guup yavv sevdim ben şu yazıdaki böcekde güzelmiş.... | ||
|
||
| keşke önceden görseydim şunu gidebilirdik aslında... | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 22 haziran pazar akşamı 19.00'da kemancı'da sahne alıyoruz, kudret'in askerden dönüşünü kutluyoruz, yeni-eski tüm besteleri çalıyoruz. bizden sonra gereği düşünüldü ve postmortem sahnede olacak. giriş 2 ytl. |
||