TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Haberler

Konu: Yüxexes’e göre 2007'nin en iyileri..

Sayfa: [ 1 ]

neorammstein 12.01.2008 02:32:11

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Bu senenin listesinde karşımıza çıkan isimler Gripin, Hayko Cepkin, Şebnem Ferah, Malt, Cem Özkan, Ayyuka, Nekropsi ve Rock Müzikaller oldu.
Güven Erkin Erkal, Eren Erdem, Ali Deniz Uslu, Ali Mert Alan, Birsen Birdir, Bora Öğünç, Burak Gülgüler, Cansu Boğuşlu, Dilan Bozyel, Emre Karacaoğlu, Gülçin Kocakır, Hikmet Temel Akarsu, Öykü Onur Tanyel, Veysel Çolak'tan oluşan seçici kurul; işte bu listeyi oluşturdu:

EN İYİ ŞARKI
GRİPİN - ‘Böyle Kahpedir Dünya’

EN İYİ ALBÜM
HAYKO CEPKİN - “Tanışma Bitti”

EN İYİ GRUP
GRİPİN

EN İYİ ERKEK SANATÇI
HAYKO CEPKİN

EN İYİ KADIN SANATÇI
ŞEBNEM FERAH

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN GRUP
MALT

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN İSİM
CEM ÖZKAN

EN İYİ VİDEO
CEM ÖZKAN - ‘Dön Bana’ (Yönetmen: Fatih Kızılgök)

EN İYİ KAPAK
AYYUKA - “Ayyuka” (Tasarım: Ayyuka)

EN İYİ DVD
ŞEBNEM FERAH - 10 Mart 2007 İstanbul Konseri

YILIN MÜZİK OLAYI
ROCK MÜZİKALLER

YÜXEXES ÖZEL SEÇİMİ
NEKROPSİ

MAXIMUM ROCK ÖZEL ÖDÜLÜ
ÇİLEKEŞ

Rockium 18.01.2008 11:04:19
Bu seçici kuruldan bu beklenirdi;sanki her okuduğum ismi tanıyorum hissine kapıldım neden acaba Smiley

Sayfa: [ 1 ]