|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Bu senenin listesinde karşımıza çıkan isimler Gripin, Hayko Cepkin, Şebnem Ferah, Malt, Cem Özkan, Ayyuka, Nekropsi ve Rock Müzikaller oldu. Güven Erkin Erkal, Eren Erdem, Ali Deniz Uslu, Ali Mert Alan, Birsen Birdir, Bora Öğünç, Burak Gülgüler, Cansu Boğuşlu, Dilan Bozyel, Emre Karacaoğlu, Gülçin Kocakır, Hikmet Temel Akarsu, Öykü Onur Tanyel, Veysel Çolak'tan oluşan seçici kurul; işte bu listeyi oluşturdu: EN İYİ ŞARKI GRİPİN - ‘Böyle Kahpedir Dünya’ EN İYİ ALBÜM HAYKO CEPKİN - “Tanışma Bitti” EN İYİ GRUP GRİPİN EN İYİ ERKEK SANATÇI HAYKO CEPKİN EN İYİ KADIN SANATÇI ŞEBNEM FERAH EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN GRUP MALT EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN İSİM CEM ÖZKAN EN İYİ VİDEO CEM ÖZKAN - ‘Dön Bana’ (Yönetmen: Fatih Kızılgök) EN İYİ KAPAK AYYUKA - “Ayyuka” (Tasarım: Ayyuka) EN İYİ DVD ŞEBNEM FERAH - 10 Mart 2007 İstanbul Konseri YILIN MÜZİK OLAYI ROCK MÜZİKALLER YÜXEXES ÖZEL SEÇİMİ NEKROPSİ MAXIMUM ROCK ÖZEL ÖDÜLÜ ÇİLEKEŞ |
||
|
||
Bu seçici kuruldan bu beklenirdi;sanki her okuduğum ismi tanıyorum hissine kapıldım neden acaba
|
||