|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Yeryüzünde şu sıralar; ülkemizde ve dünyada gittikçe artan hayran kitleleriyle müzik dergilerinin satış rakamlarını arttıran, internet blog kapasitelerini hakkında yazılanlarla doldurtan, videoları yayınlandığı zaman gençlerin ekrana yapıştıkları bir grup var; Tokio Hotel. Bir Alman pop rock grubu olan Tokio Hotel’in kendi ülkelerinde yaklaşık 3 milyon CD ve DVD sattıkları biliniyor. 2001’de Devilish adıyla kurulan grup şu an yaptığı müzik çalışmalarıyla adım adım takip ediliyor. Dream Tv’de de videolarını sıklıkla izlediğimiz grubun şu günlerde yeni bir rakibi olduğu konuşuluyor. Visual Kei akımından etkilenmiş yepyeni bir Alman rock grubu; Cinema Bizarre. Kıyafetleri, makyajları ve müzik tarzlarıyla Tokio Hotel’e oldukça benzeyen grup üyelerinin imajları nedeniyle Tokio Hotel'in solisti Bill Kaulitz'i örnek aldıkları iddia ediliyor ama onlar başka gruplarından etkilendiklerini söylüyorlar.Bu yüzden Cinema Bizarre ve Tokio Hotel hayranları şu sıralar özellikle internet bloglarında birbirine girmiş durumda. Bu durumun nasıl çözüleceği bilinmez ama bizim bildiğimiz bir tek şey var ki; müzikte rekabet iyi sonuçlar da doğurabilir… |
||
|
||
"Düzgün" TÜRKÇE |
||
|
||
| Hayranları kadar nefret edenleride artıyor.. | ||
|
||
medyanın ve tom ile bill e aşık olduğunu sanan kızların yükselttiği gereksiz bir grup BENCE müziğini dinleyen herkese saygım var ama sırf yakışıklı diye aşkım cart curt diye ortada gezinenler gitsin murat boz dinlesin hiç olmazsa adam Türk para yabancıya gitmez ![]()
|
||
|
||
| geldikleri gibi giderler diye umdugum medya sisirmesi 4 velet. hayran kitlesinin 10-15 yaş arası grubu olması hiçde şaşırtıcı değil bknz. Register or Login Müziklerini zerre kadar beğenmediğimi elli kere dile getirdim fakat geçenlerde duyduğum ve az önce resmini bulduğum bir olay var ki bu hoşuma gitmiştir açıkcası.. bknz. ( Scream Klibinde Atatürk resmi gözükmekte ) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın osmanli devrinde yasiyor olsaydik, vokalinin, sultanin haremine direk "has oglan" olarak dahil olacagi grup (alıntıdır ) |
||
|
||
| Bana komik geliyor bu gruptakiler... | ||
|
||
sizin beni anlamasını ümit ediyodum ama olmadı ya sizde öyle değilmiydiniz 13 yaşındayken falan neyse.evet yakışıklı olduğu için müziğin akımına da kapılmış olabilrim.ama yinede böyle söylemniz gerekmezdi.neyse
|
||
|
||
şahsen ben 13 yaşındayken öyle değildim
|
||
|
||
| aynen 13 yaşımdayken daha düzgün şeyleri tercih ediyordum bide abi bular kız resmen yaa o yukardaki resimde özellikle ya kız abi bunlar nasıl anlamıyorum yav | ||
|
||
13mdeyken en çok ac/dc,metallica,Queen,nirvana,r.e.m,deep purple,black sabbath,rainbow vb dinliyodum. Ve halada dinlerim
|
||
|
||
hayır yani onlarıda dinliyorum tabi.ama thnin daha bana göre olduğunu düşündüm ama bazı şarkılarını dinleseniz evet müziklerini soundu kötü olabilir TH den sonrada SLAYER VE EPİCA geliyo. ![]() |
||
|
||
| ben 13 ken metallica hayranlığımın son noktasındaydım başka birşey dinlemiyodum nerdeyse | ||
|
||
hayır yani onlarıda dinliyorum tabi.ama thnin daha bana göre olduğunu düşündüm ama bazı şarkılarını dinleseniz o ha tokio hotelden sonra slayer geliyo sen naapmışın yavvvv....... evet müziklerini soundu kötü olabilir TH den sonrada SLAYER VE EPİCA geliyo. ![]()
|
||
|
||
tom hoşunuza gidiyor diye th th geziyosunuz th cilerin yüzde doksan beşi nicklerine tom tom tom tom tommm yazıyor ![]() th cilerden birini köşeye sıkıştırıp queen nedir ... desen neymiş yapar anlatırsın sen o zavallıya o da aman ölmüş bitmiş napalım der bu sizin rockerlığınız ![]() saygım sevgim öpücüklerim sizinle ![]() küçükleri gözlerinden diğerlerinide enselerinden öpüklüyorum
|
||
|
||
| Her ne kadar nefret edenler artsada grubun 13-20 yaş arası hatta bazen de 30 yaşındakiler de dahil olmak üzere hayran kitlesi artıyor..Hatta öyle bi artıyor ki nefret edenler aralarında gözükmüyor bile..Ard arda birsürü ödül almış ayrıca 3 milyonu aşkın albüm satmış bir grup..Tiplerine gelince gerçekten erkek gibi görünenlerin yapamayacağı şeyleri başaran bir grup karşınızdaki..Herkes 13-14 yaşlarında başlıyor metal dinlemeye..Tokio hotel grubundaki kişilerin tipleri kadar başarılarıda var..İnternet elinizin altında..Biraz araştırıp kimi küçük gördüğünüze bir bakın.. | ||
|
||
| Tokio Hotel grubunun Atatürk'ü çok sevdiklerini belirtmek isterim..Atatürk'ün devrimlerine,kişiliğine,hayatına kısaca herşeyine çok değer veriyorlar,seviyorlar ve en önemliside saygılılar..Hatta sırf bunun yüzünden Almanya'nın bir kısmı Tokio Hotel grubunu sevmemekte..bunuda bilmenizi istedim..teşekkür ederim.. | ||
|
||
| para için yapılan müzik ne kadar müziktir ne kadar zevk verir bilinmez 3 milyon satmış yahut satmamış ne fark eder müzik müzik olmadıktan sonra gerisi teferruat. | ||
|
||
Tokio Hotel grubunun Atatürk'ü çok sevdiklerini belirtmek isterim..Atatürk'ün devrimlerine,kişiliğine,hayatına kısaca herşeyine çok değer veriyorlar,seviyorlar ve en önemliside saygılılar..Hatta sırf bunun yüzünden Almanya'nın bir kısmı Tokio Hotel grubunu sevmemekte..bunuda bilmenizi istedim..teşekkür ederim.. işte bende sadece bu yönlerini seviyorum. ama nihayetinde bir müzik grubudur ve bence önemli olan parçalarını sevebilmemdir ama ne yazıkki negatif . Yinede saygı duyuyorum tabiki. Dinleyeni var
|
||
|
||
O kadar albüm satması için yaptığı müziğin o kadar insan tarafından beğenilmesi gerekiyor.Demek ki beğenen çok ki o kadar satmış...
|
||
|
||
| atatürkü bir çok yabancı uyruklu sever..över..lider der..başarılarını bizden bile iyi anlatanlar olur..ama bu grubu bu özelliğin dolayı sevmem..hatta hiç bir şekilde sevmiyorm..basitlik bunların yaptığı iş gösteriş sadece..ki gösteriş bile değil..hiç bişeye benzemiyo yaptıkları iş..ki gene bence sevenleri artıkça aynı oranda sevmeyenleride artıyor..! | ||
|
||
atatürkü bir çok yabancı uyruklu sever..över..lider der..başarılarını bizden bile iyi anlatanlar olur..ama bu grubu bu özelliğin dolayı sevmem..hatta hiç bir şekilde sevmiyorm..basitlik bunların yaptığı iş gösteriş sadece..ki gösteriş bile değil..hiç bişeye benzemiyo yaptıkları iş..ki gene bence sevenleri artıkça aynı oranda sevmeyenleride artıyor..! O konuda haklısın.. Atatürk'ü sevdikleri için almanya'nın bi bölümünü karşılarına almış oluyorlar o riski almaları hoşuma gitti sadece
|
||
|
||
O kadar albüm satması için yaptığı müziğin o kadar insan tarafından beğenilmesi gerekiyor.Demek ki beğenen çok ki o kadar satmış... eminim baya anlıyorsun sen bu gruptanda rock-metalden anladığını sanmıyorum ![]() varmiki aldığın orjinal cd leri???
|
||