TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Haberler

Konu: Tokio Hotel - Engellenemez Yükselişi

Sayfa: [ 1 ]

sr2c 12.01.2008 05:42:23

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Yeryüzünde şu sıralar; ülkemizde ve dünyada gittikçe artan hayran kitleleriyle müzik dergilerinin satış rakamlarını arttıran, internet blog kapasitelerini hakkında yazılanlarla doldurtan, videoları yayınlandığı zaman gençlerin ekrana yapıştıkları bir grup var; Tokio Hotel. Bir Alman pop rock grubu olan Tokio Hotel’in kendi ülkelerinde yaklaşık 3 milyon CD ve DVD sattıkları biliniyor. 2001’de Devilish adıyla kurulan grup şu an yaptığı müzik çalışmalarıyla adım adım takip ediliyor. Dream Tv’de de videolarını sıklıkla izlediğimiz grubun şu günlerde yeni bir rakibi olduğu konuşuluyor. Visual Kei akımından etkilenmiş yepyeni bir Alman rock grubu; Cinema Bizarre. Kıyafetleri, makyajları ve müzik tarzlarıyla Tokio Hotel’e oldukça benzeyen grup üyelerinin imajları nedeniyle Tokio Hotel'in solisti Bill Kaulitz'i örnek aldıkları iddia ediliyor ama onlar başka gruplarından etkilendiklerini söylüyorlar.Bu yüzden Cinema Bizarre ve Tokio Hotel hayranları şu sıralar özellikle internet bloglarında birbirine girmiş durumda. Bu durumun nasıl çözüleceği bilinmez ama bizim bildiğimiz bir tek şey var ki; müzikte rekabet iyi sonuçlar da doğurabilir…

kaulitzgirl 28.01.2008 05:40:59
e heralde th olcak aşkım ya benim en sevdğim grup th helede tom vrya hıı neyse tbrik ediyorum aşkımı ve grubu bravo

"Düzgün" TÜRKÇE

Cruelty.Piggy 29.01.2008 11:23:56
Hayranları kadar nefret edenleride artıyor..

permanganat 30.01.2008 02:57:45
medyanın ve tom ile bill e aşık olduğunu sanan kızların yükselttiği gereksiz bir grup BENCE

müziğini dinleyen herkese saygım var ama sırf yakışıklı diye aşkım cart curt diye ortada gezinenler gitsin murat boz dinlesin hiç olmazsa adam Türk para yabancıya gitmez Smiley
süper  bravo

neorammstein 30.01.2008 03:10:33
geldikleri gibi giderler diye umdugum medya sisirmesi 4 velet.

hayran kitlesinin 10-15 yaş arası grubu olması hiçde şaşırtıcı değil

bknz.

Register or Login
http://img434.imageshack.us/img434/6246/tokiohotelwallpaper016be2yx2ba.jpg

Müziklerini zerre kadar beğenmediğimi elli kere dile getirdim fakat geçenlerde duyduğum ve az önce resmini bulduğum bir olay var ki bu hoşuma gitmiştir açıkcası..

bknz. ( Scream Klibinde  Atatürk resmi gözükmekte  )

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

osmanli devrinde yasiyor olsaydik, vokalinin, sultanin haremine direk "has oglan" olarak dahil olacagi grup  Cheesy (alıntıdır )

sr2c 30.01.2008 03:16:29
Bana komik geliyor bu gruptakiler...

kaulitzgirl 30.01.2008 06:27:10
sizin beni anlamasını ümit ediyodum ama olmadı ya sizde öyle değilmiydiniz 13 yaşındayken falan neyse.evet yakışıklı olduğu için müziğin akımına da kapılmış olabilrim.ama yinede böyle söylemniz gerekmezdi.neyse oops

neorammstein 30.01.2008 06:38:18
şahsen ben 13 yaşındayken öyle değildim   Cheesy

Toksin 30.01.2008 07:27:57
aynen 13 yaşımdayken daha düzgün şeyleri tercih ediyordum bide abi bular kız resmen yaa o yukardaki resimde özellikle ya kız abi bunlar nasıl anlamıyorum yav

neorammstein 30.01.2008 08:57:41
13mdeyken    en çok ac/dc,metallica,Queen,nirvana,r.e.m,deep purple,black sabbath,rainbow vb  dinliyodum. Ve halada dinlerim    Cool

kaulitzgirl 31.01.2008 10:16:05
hayır yani onlarıda dinliyorum tabi.ama thnin daha bana göre olduğunu düşündüm ama bazı şarkılarını dinleseniz Lips Sealed evet müziklerini soundu kötü olabilir   TH den sonrada SLAYER VE EPİCA geliyo. Smiley

K1NGEFER 01.02.2008 04:05:46
ben 13 ken metallica hayranlığımın son noktasındaydım başka birşey dinlemiyodum nerdeyse

Toksin 01.02.2008 06:23:43
hayır yani onlarıda dinliyorum tabi.ama thnin daha bana göre olduğunu düşündüm ama bazı şarkılarını dinleseniz Lips Sealed evet müziklerini soundu kötü olabilir   TH den sonrada SLAYER VE EPİCA geliyo. Smiley

o ha tokio hotelden sonra slayer geliyo sen naapmışın yavvvv....... Embarrassed

irem 01.02.2008 07:10:46
tom hoşunuza gidiyor diye th th geziyosunuz th cilerin yüzde doksan beşi nicklerine tom tom tom tom tommm yazıyor Grin

th cilerden birini köşeye sıkıştırıp queen nedir ... desen neymiş yapar anlatırsın sen o zavallıya o da aman ölmüş bitmiş napalım der  bu sizin rockerlığınız headbang

saygım sevgim öpücüklerim sizinle tap

küçükleri gözlerinden
diğerlerinide enselerinden öpüklüyorum   Cheesy

_isimsizz_ 01.02.2008 17:22:16
Her ne kadar nefret edenler artsada grubun 13-20 yaş arası hatta bazen de 30 yaşındakiler de dahil olmak üzere hayran kitlesi artıyor..Hatta öyle bi artıyor ki nefret edenler aralarında gözükmüyor bile..Ard arda birsürü ödül almış ayrıca 3 milyonu aşkın albüm satmış bir grup..Tiplerine gelince gerçekten erkek gibi görünenlerin yapamayacağı şeyleri başaran bir grup karşınızdaki..Herkes 13-14 yaşlarında başlıyor metal dinlemeye..Tokio hotel grubundaki kişilerin tipleri kadar başarılarıda var..İnternet elinizin altında..Biraz araştırıp kimi küçük gördüğünüze bir bakın..

_isimsizz_ 01.02.2008 18:45:27
Tokio Hotel grubunun Atatürk'ü çok sevdiklerini belirtmek isterim..Atatürk'ün devrimlerine,kişiliğine,hayatına kısaca herşeyine çok değer veriyorlar,seviyorlar ve en önemliside saygılılar..Hatta sırf bunun yüzünden Almanya'nın bir kısmı Tokio Hotel grubunu sevmemekte..bunuda bilmenizi istedim..teşekkür ederim..

Jamais Vu 03.02.2008 01:43:02
para için yapılan müzik ne kadar müziktir ne kadar zevk verir bilinmez 3 milyon satmış yahut satmamış ne fark eder müzik müzik olmadıktan sonra gerisi teferruat.

neorammstein 03.02.2008 02:13:13
Tokio Hotel grubunun Atatürk'ü çok sevdiklerini belirtmek isterim..Atatürk'ün devrimlerine,kişiliğine,hayatına kısaca herşeyine çok değer veriyorlar,seviyorlar ve en önemliside saygılılar..Hatta sırf bunun yüzünden Almanya'nın bir kısmı Tokio Hotel grubunu sevmemekte..bunuda bilmenizi istedim..teşekkür ederim..
işte bende sadece bu yönlerini seviyorum. ama nihayetinde bir müzik grubudur ve bence önemli olan parçalarını sevebilmemdir ama ne yazıkki  negatif    . Yinede saygı duyuyorum tabiki. Dinleyeni var

_isimsizz_ 03.02.2008 03:46:38
O kadar albüm satması için yaptığı müziğin o kadar insan tarafından beğenilmesi gerekiyor.Demek ki beğenen çok ki o kadar satmış... kral2

kurena(: 14.02.2008 04:43:39
atatürkü bir çok yabancı uyruklu sever..över..lider der..başarılarını bizden bile iyi anlatanlar olur..ama bu grubu bu özelliğin dolayı sevmem..hatta hiç bir şekilde sevmiyorm..basitlik bunların yaptığı iş gösteriş sadece..ki gösteriş bile değil..hiç bişeye benzemiyo yaptıkları iş..ki gene bence sevenleri artıkça aynı oranda sevmeyenleride artıyor..!

Cruelty.Piggy 18.02.2008 03:13:21
atatürkü bir çok yabancı uyruklu sever..över..lider der..başarılarını bizden bile iyi anlatanlar olur..ama bu grubu bu özelliğin dolayı sevmem..hatta hiç bir şekilde sevmiyorm..basitlik bunların yaptığı iş gösteriş sadece..ki gösteriş bile değil..hiç bişeye benzemiyo yaptıkları iş..ki gene bence sevenleri artıkça aynı oranda sevmeyenleride artıyor..!
O konuda haklısın.. Atatürk'ü sevdikleri için almanya'nın bi bölümünü karşılarına almış oluyorlar o riski almaları hoşuma gitti sadece  Wink

kurena(: 23.02.2008 10:15:18
O kadar albüm satması için yaptığı müziğin o kadar insan tarafından beğenilmesi gerekiyor.Demek ki beğenen çok ki o kadar satmış... kral2
eminim baya anlıyorsun sen bu gruptanda rock-metalden anladığını sanmıyorum Undecided varmiki aldığın orjinal cd leri???

Sayfa: [ 1 ]