|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 kimse varmııı......?? |
||
|
||
| var var | ||
|
||
| yav çok sıkıldım heaa otur otur | ||
|
||
| valla bende sıkıldım zaten yorgunumda biraz Uyusam iyi olcak sanırım | ||
|
||
| uyu uyu kimse yok zaten yada yazı yazan yok | ||
|
||
| =) cümleten iyi geceler okuyupta yazmayanın =P | ||
|
||
| iyi geceler......... | ||
|
||
Selam ahali
|
||
|
||
| vallahi selam... | ||
|
||
| selam millet nası durumlar |
||
|
||
| vallahi çok iyi degil de idare eder.... | ||
|
||
| B*k gibi açıkçası | ||
|
||
ee daha daha
|
||
|
||
ya kafama bişi takıldı neden bazı userların imzasında Sylvester ve Tweety var hangi sayfayı açsam bu ikisini görüyorum ya
|
||
|
||
| evet banada olmuştuu o olay ben sildim ama.... | ||
|
||
Ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın.
|
||
|
||
ya kafama bişi takıldı neden bazı userların imzasında Sylvester ve Tweety var hangi sayfayı açsam bu ikisini görüyorum ya benim işim olsa gerek ![]()
|
||
|
||
naaptın imzalarımıza söle naaaptın........
|
||
|
||
| çok basit duruyolardı süsleme gereği duydum =P süsledim | ||
|
||
| ben sildim direk ama kusura bakma yani...... | ||
|
||
| olsun önemi yok silebilirsin tabiki Onada karışcak halimiz yok senin profilin senin imzan =) | ||
|
||
yani ama lazım ole imzalar.....
|
||
|
||
| daha değişik tarzda öyle imzalar gördüğüm an yine bikaç kişiye eklicem Yine sana eklemiş olursam kusura bakma yani =)) | ||
|
||
yok yaaaa saçmalama ekle kafana göre hem belki benimde hoşuma gider güsel bişiyse......
|
||
|
||
| tweety fazla cici duruyodu ondan beğenmedin sen zaten ben biliyorum ama sana göre bişeyler bulursam eklerim bakıcam artık =)) | ||
|
||
| sagol hakkatten eeee nası gidiyo...... | ||
|
||
orta hallice her zamanki gibi okul ev ev okul Bu aralar genelde ev müzik dinle araştır bul yoket filan Senin
|
||
|
||
neden müzigi yok ediosun yaaa...... valla kötü sayılır gok için e benim içinde o yüzden.....
|
||
|
||
neden yoksa gok senin feyk üyeliğinmi
|
||
|
||
| yok kardeşten daha yakın arkadaşız abimedn çok severim kendisini....... o yüzden..... | ||
|
||
| neyi var peki ?? valla kötü sayılır gok için e benim içinde o yüzden..... dedin ya ondan soruyorum | ||
|
||
| msn versene yada benimkini ekle anlatırım sana şimdi burda yani bilmiyorum ona sormadan bişi diyemem........burada... | ||
|
||
| ok eklerim | ||
|
||
| ben yatıyorum yaaa sabahtan beri ayaktayım sora konuşuz artık hade ei geceler herkeze....... | ||
|
||
| iyigeceler | ||
|
||
ooo beyler muhabbet var bende geldim bende
|
||
|
||
gece oluyo muhabbet az bekle hele
|
||
|
||
tmm hocam sen titretirsin beni msnden muhabbet bol olunca sınavlar da bitti bol bol vaktim var valla
|
||
|
||
| dersler nasıl notlar filan | ||
|
||
iyi ya güzel kopya falan idare ediyoz işte ![]() üniversteye gidiyon fimi hocam şu anda kaçıncı sınıf? |
||
|
||
2. sınıf hamdolsun =P iyi gidiyo iyi pena sen ne iş
|
||
|
||
| evet pena senin okul durumu? lise üniverste? hangisi | ||
|
||
bilgisayar başında değil heralde
|
||
|
||
walla ben üniv.bıraktım sarmadı.bu konu hakkında eleştiriye kapalıyım.şuan iş bulma gel-gitleri yaşadığımdan bu ara aşırı agresifim...özetle offff yaaaa ![]() |
||
|
||
| hmmmm ne okuyodun peki ?? yaş kaç ki | ||
|
||
| iktisat,şuan açıktan kamu yönt.başladım lanet bişi...yaş çok ayıp bayanız dimi şurda=) | ||
|
||
| forumla ilgili olarak bişiler sormam lazım yardımcı olabilirmisniz? | ||
|
||
| sor | ||
|
||
| imzayla alakalı bişi sorcaktım ama hallettim.gene de saol=) | ||
|
||
ne demek önemli değil
|
||
|
||
| pena üye resimleri bölümüne resmini koyda görelim bakalım penayı | ||
|
||
| tekrar silmek kaydıyla koyabilirim dimi=) | ||
|
||
| olabilir koy bakalım zorla kalmasını istiyemeyiz zaten | ||
|
||
| Selamlar | ||
|
||
aleküm selam
|
||
|
||
| Keyifler nasıl ? | ||
|
||
| idare eder senin nası | ||
|
||
iyi değil aslında
|
||
|
||
| hayırdır ? |
||
|
||
Detaya girmiyimde.. Hanfendiyle aram kötü
|
||
|
||
| bende geldim selamlar.... | ||
|
||
| her zaman olur hanımefendiyle olan tartışmalar Geçer geçer =) | ||
|
||
eeeee insan aşık olunca tabi......... ::seytanbi başka oluyo....
|
||
|
||
| Geçicek tabii.. ama üzülüyor insan.. | ||
|
||
görüyorumda neredeyse her 5 dk da bir yeni bi üye kayıt oluyo Nereye gidiyo bu üyeler anlamıyorum Sizleride aramızda görmek isteriz çekinmeyin gelin hele şöyle adam yemiyoruz
|
||
|
||
| kesinlikle haklı ne güsel muhabbet var katılın.... | ||
|
||
| onlar üye olup mp3 video indirmenin derdindeler tabi =) aslında en az 50 post atmayan üyeye linkleri görme yasağı koycaksın =)) |
||
|
||
| dogru sölüyosun kıl oluyorum bazen o tiplere sade yarar salıyalım insan bi nasıl acepa diye bakıyım der...... | ||
|
||
| Bende geldi ama gidicem birazdan | ||
|
||
onlar üye olup mp3 video indirmenin derdindeler tabi =) evet koymak lazım aslında en az 50 post atmayan üyeye linkleri görme yasağı koycaksın =))
|
||