|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Kimler var bakem |
||
|
||
ben varım ama kolam bitti ya ühüüüüü
|
||
|
||
| eee nasılsınız millet | ||
|
||
ne sevgi dolu bi site ![]()
|
||
|
||
| iyiyim sen ?? | ||
|
||
puhaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ya bırock ben sana gıcık oldum zaten yazma sen mesincırlarda HIH heh höh huh ....
|
||
|
||
iyilik ya noolsun takılıyom öyle sıkıntılardayım gene bunalım halleri
|
||
|
||
yebaaaa makarna iyi gidiyor bu saatlerde
|
||
|
||
ya pardon aradaki muhabbetleri bölüyomuşum farkdemedim afedersiniz
|
||
|
||
da makarna yok evde pilav var da bende de yicek hal kalmadı 3 tabak yemek yedim üstüne de 1 litre kola içtim (1 litre daha olsa onu da içerim valla ) pek bişey yicek halim kalmadı yani
|
||
|
||
ya pardon aradaki muhabbetleri bölüyomuşum farkdemedim afedersiniz olsun önemli değil ![]()
|
||
|
||
da makarna yok evde pilav var da bende de yicek hal kalmadı 3 tabak yemek yedim üstüne de 1 litre kola içtim (1 litre daha olsa onu da içerim valla ) pek bişey yicek halim kalmadı yaniooo iimiş açsın olm benide kesmedi ama kalkamam salla sabah yirik
|
||
|
||
ok kahvaltıda şöyle 2 tabak dolu dolu makarna yirik
|
||
|
||
Acıktım be..
|
||
|
||
ehuehue bide sigara yaktık mı tamamdır vikeroy ahahua
|
||
|
||
| valla yimeğin üstüne iyi gider hatta hatırlatmışken yakiyim ben bi tane:D | ||
|
||
içmeyin şu zıkkımı
|
||
|
||
içmeliyim içmeliyim içmeliyiiiiimmmmm iiiiççç....... içtim bile
|
||
|
||
puhaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ya bırock ben sana gıcık oldum zaten yazma sen mesincırlarda HIH heh höh huh .... ![]() |
||
|
||
yanlız yazılanları okudum vallahi acıktım harbiden neyseki annem kek mek bişiler yapmış onlardan yiyecem sonra dışarı çıkıp birazcık ada havası alırım.....
|
||
|
||
nikotin zifir dolu bi ada havası
|
||
|
||
nikotin zifir dolu bi ada havası en güzeli ![]()
|
||
|
||
kesinlikle abi normal hava her zaman alırsın önemli olan zifir nikotin pisilik dolu bi hava almak....
|
||
|
||
yani
|
||
|
||
| arkadaşlar benim gibi baykuş olanlarda varmış sitede kaça kadar uyanıksınız? | ||
|
||
6 ya kadar dururum
|
||
|
||
ne kadar durursak artık
|
||
|
||
duralım daha sabahlar olmasın
|
||
|
||
yokmu rus mus devirelim
|
||
|
||
nerdee olsa da devirsek neyse yav arkadaştan mesaj geldi alsancağa gitçemişiz yarın erken kalk lan dedi öğlenin 1 inde uyanırsam gene öldürcekmiş beni neyse beyler ben kaçar size iyi geceler
|
||
|
||
| ii geceler bebek tatlı rüyalar | ||
|
||
kimse vaa mı
|
||
|
||
eet ne var
|
||
|
||
bşi yok
|
||
|
||
iii be yat zıbar
|
||
|
||
gnde 3 saat uyku yetio bana offfff
|
||
|
||
| Günaydın millet.. | ||
|
||
| günaydın | ||
|
||
| günaydın millet | ||
|
||
| Günaydın nbr? | ||
|
||
| ii dir çok mutluyum bu gün bir yıldır görüşemediğim arkadaşımın yanına gidicem pazartesi günü bu bir kaç gün mralim kolay kolay bozulmaz senden?? | ||
|
||
| Ben işte 2 haftadır aşk acısı çekiyorum.. Hala aynı oturdu içime.. | ||
|
||
| anlat dostum anlatki dinsin biraz acın bak bende de aynı durum vardı site sağolsun acımı dindirdi şimdi gayet iyiyim hatta benim 7 aylık bir acım vardı onu dindirdi | ||
|
||
| Şimdi çıkmak zorundayım sonra konuşuruz.. | ||
|
||
olurrr ben burdayım eğer ben yoksam toksin burda olurrr
|
||
|
||
selam millet
|
||
|
||
| slm nbr?? |
||
|
||
iii be yat zıbar vauvvv güzel konuşmuş hakkkatten.... günaydın insanlar...nasılsınız....
|
||
|
||
| kimse yokmu yavvv..... | ||
|
||
ben geldim sizi çok özledim
|
||
|
||
hoşgeldin kuruni |
||
|
||
heyy kuruni ne bee küstüm
|
||
|
||
| merabalar efenim |
||
|
||
| vauvv kurena nın muhteşem dönüşü hoş geldin.... | ||
|
||
iyiki döndün kurena iyiki döndün kurena
|
||
|
||
git burdan git git.... (hoş geldin)
|
||
|
||
höhh sen git ama istemiyorsan giderim aaaaa
|
||
|
||
merabalar efenim aaaaaaa yeni gördüm ben seni yenide değilsin
|
||
|
||
| slm lar ben geldimmm | ||
|
||
hiç konuşmadık daha önce ama selam selam vermeyi seviyorum ya
|
||
|
||
| nasılsın ii misin | ||
|
||
| neyse bu kurena geldi bari birz daha canlanır inşallah ortalık... | ||
|
||
| bende varım beni dışlıyor musunz?? | ||
|
||
| kimse kimseyi dışlayamaz burda hep beraberiz ben gidiyorum birazdan gelirim.... | ||
|
||
| git sigara iç gel oky | ||
|
||
evet evet sen kesin iç sigarayı dal dal dal ehue ee lordi anlat kardeşim tatil nası ben yeniyim
|
||
|
||
| ii gidiyor ewde oturuyorum bazende spora çıkıyorum işte azda olsa ders çalışıyorum senin tatil nasıl gidiyorrr | ||
|
||
daha yeni geldim bursaya gittim rezil oldum geldim daha ne olsun sizinleyim siteyleyim mutluyum bana ne oluyor yaa sevgi patlaması yaşıyorum ölücekmiyim yoksa
|
||
|
||
ölmeyin lan sakın vallahi içtim geldim rahatladım dal dal dal dal.....
|
||
|
||
| yav millet nerdesiniz yavvv..... | ||