|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 aaa çok pardon yaa bende aşağılarda arıyorum
|
||
|
||
Neyse affettim tamam
|
||
|
||
Merhabalar kimse varmı ki
|
||
|
||
| Ben varım | ||
|
||
ben yokum
|
||
|
||
Ben varım nasılsın
|
||
|
||
ben yokum ![]() neyin var
|
||
|
||
| merhabalar millet nasılsınız ayrıca kurena sana kızdıgım falan yok bide vampire senin yaptıgın şu espiriye felaket koptum nedense her hal bole melankolik herkez üzgün oldugu bi konuşmada böyle yırtık dondan çıkar gibi çıkman benim kopmama neden oldu neyse eee millet nasılsınız... | ||
|
||
hahaha
|
||
|
||
ben konuyu bilmiyorum ama ''yırtık dondan çıkar gibi çıkman benim kopmama neden oldu'' buna koptum
|
||
|
||
ne gülüyosun çok mu komik ne var ne heee...
|
||
|
||
Bende bu saçma muhabbete koptum
|
||
|
||
vallahi kimseye söleme sana kızıyorum ama ben de koptum.....
|
||
|
||
Çıkıyorum ben iyi geceler..
|
||
|
||
| iyi geceler... | ||
|
||
| bende yavaş yavaş gidiyorum iyi geceler herkeze... | ||
|
||
iyigeceler
|
||
|
||
| yav bi süre daha burda kalmaya kara verdim ama yakındır çıkmam... | ||
|
||
| günaydın millet nasılsınız yavv... | ||
|
||
| judas priest geliyooooooooooooooooooo judas priest geliyooooooooooooooooooo | ||
|
||
onu bilememde metalica nın söylentisi dolaşıyomuş ortalıkta inönüye falan gelecek diyolar allahımmm.....
|
||
|
||
onu bilememde metalica nın söylentisi dolaşıyomuş ortalıkta inönüye falan gelecek diyolar allahımmm..... Ne İnönü'sü ya gelirse gelirse sami yen'e gelir geçen sefer de öyle yapmışlardı da abi haberin çakma olma ihtimali de var ![]()
|
||
|
||
| evet o ihtimlade var ama olsun yinede belki gelirler inşallah yani gelirlerse temmuzda geliceklermiş toplanırmıyız ...?? | ||
|
||
evet o ihtimlade var ama olsun yinede belki gelirler inşallah yani gelirlerse temmuzda geliceklermiş toplanırmıyız ...?? toplanmazmıyız
|
||
|
||
| ohhh hade bakalım inşallah olur yaaa yalan olmaz hep beraber konser görürüz gerçi eskiden olsaydı daha güzel olurdu da neyse.... | ||
|
||
ya salak bir soru sorcam ama nese şey ya bu avatar dışındaki resimler nasıl koyuluyor
|
||
|
||
İmzadan mı bahsediyosun?
|
||
|
||
yes içinden şu geçti dimi mod ama bir boktan çaktığı yok haklısın aslında
|
||
|
||
yes içinden şu geçti dimi mod ama bir ...tan çaktığı yok haklısın aslında sen niye böyle bi mutsuzsun her zaman yaa.İçimde ne geçiriyim bu arada.Ayrıca modlukla imzaya resim koymanın ne alakası var bende bilmiyodum iki aya kadar ![]() .İmzaya da yine imageschack.us'a resim koyup ordan imza ya aktarabilirsin URL yle başlayan dosyayı.Fakat benim söylediğimde yanlış olabilir yani imageshack doğru da Url yle mi başlıyodu tam hatırlamıyorum
|
||
|
||
slmm ben geldim...
|
||
|
||
Hoşgeldin
|
||
|
||
nasılsınızz napıosunuzzz...
|
||
|
||
yes içinden şu geçti dimi mod ama bir ...tan çaktığı yok haklısın aslında sen niye böyle bi mutsuzsun her zaman yaa.İçimde ne geçiriyim bu arada.Ayrıca modlukla imzaya resim koymanın ne alakası var bende bilmiyodum iki aya kadar ![]() .İmzaya da yine imageschack.us'a resim koyup ordan imza ya aktarabilirsin URL yle başlayan dosyayı.Fakat benim söylediğimde yanlış olabilir yani imageshack doğru da Url yle mi başlıyodu tam hatırlamıyorum
|
||
|
||
| stairway to heaveeeeenn merabalar ben gittim geri geldim ayrıca kurena sana msn de anlatırım ben vampire birazcık karıştırmış.... | ||
|
||
senin neyin var güzelim ya bakıyorum da hiiç güzel seyler yazmamıssın hiç bi konuya..?
|
||
|
||
| bunalıma falan mı girdi yavv..... | ||
|
||
|
||
|
||
merhabalar millet nasılsınız...ayrıca nooluyo buna hiç anlamdım....
|
||
|
||
| Selamlar.. | ||
|
||
merhabalar millet nasılsınız...ayrıca nooluyo buna hiç anlamdım.... merhaba da harbi yaa senin durumun ne böyle mod apla ![]()
|
||
|
||
| kimse yok galiba hea.... | ||
|
||
Ben varım yetmez mi
|
||
|
||
| sen hep varsın senden başka kimse yok galiba vampire de gittimi ne... | ||
|
||
bende geldim
|
||
|
||
| Hoşgeldin.. | ||
|
||
hoşbulduk efenim nasılsınız güzel forumun güzel üyeleri
|
||
|
||
Ben sıkıldım valla.. forum durgun da bugün biraz..
|
||
|
||
hadi yaw bende yeni geldim eve ölüyom yorgunluktan
|
||
|
||
| Bende ya kadıköy'den şaşkınbakkal'a ordan bi daha göztepe'ye yürüdüm.. Sen nie yorgunsun? | ||
|
||
ya arkadaşla kendi çapımızda studyo açtık ta şimdi bedava diye şeyini çıkardık olayın 4 saat studyodan çıkmadık haliyle belim ve kollarım çok ağrıoyo ve bişeyin farkına vardım ben death metal yapmak istemiyorum
|
||
|
||
4 saat bizde çalmıştır yoruyo gerçekten.. Death metal nie istemiyosun
|
||
|
||
ne biliyim tarzım farklı ya dinlemesine dinlerim 1 2 death gurubu da çalarken daha çok radiohead muse falan çalmak istiyom
|
||
|
||
Silah zoruyla death yaptırmıcaklar heralde.. Bul kendi kafanda elemanlar yapın.. Elemanlarından ayrılamıyosan ikna et..
|
||
|
||
zorlucam bakalım inşallah çeviririm de diğer gitarist biraz zor ya o herif mümkün değil blues rock falan yapmaz ya thrash de olur aslında da elemanların tarzı öyle bakam kendi kafama göre kurabilirsem bi grup o şekilde 3 grup birden idare etmeye bakçam
|
||
|
||
Thrash yapın ortak yol
|
||
|
||
oh oh oh üçü bir arada nescafe gibi vallahi hoh hoh hoh..... (adminim lütfen banlama)...
|
||
|
||
NEO BAN!!! şaka şaka banlanırmı senin gibi üye be
|
||
|
||
Thrash yapın ortak yol işte bende ona zorlucam bakalım inşallah kabul ederler ee varmı sizinde gurp falan arkadaşlar varsa be tarz yapıyonuz anlatın yav ![]()
|
||
|
||
| yav bizim gurup çok karışık ben ve gok agır bişiler istiyoruz ama en başarılımız solo gitar yapmaz yani o rock falan yapar davul zaten özenti ole yani ama çok iyi arkadaşlık var arada | ||
|
||
Bana kalsa grind kopuş yıkım
|
||
|
||
bencede ole.... ama solo yapmazki o davul zaten o özenti nerde ilgi nerde para oraya o...
|
||
|
||
tarz karmaşası var biraz yani
|
||
|
||
| abi kastırın soloyu dicem de kaç senedir çalıyo? | ||
|
||
| 3 yada 4 olması lazım.. | ||
|
||
| hmmm ders almışmı bari yoksa kendimi kasmış kendi kendine mi gelişmiş yani? | ||
|
||
yav özel ders aldı bi süre ama ne kadar bilmiyorum...iyi çalar ve bir adet gibson les paul standart sahibi aslında bilmiyorum kastırsak yapabilirde yani çok iyi dosttur kendiside istemedende ne biliyim....
|
||
|
||
valla adamın gitarda sağlam bence kastırın derim kıvama gelir o biraz kastıktan sonra hele gibsonla daha bi kıvama gelir aaaahhhh parasızlığın gözü kör olsun
|
||
|
||
Olsun valla katılıyorum..
|
||
|
||
| ama çocuga haksızlık yapmayım üç sene boyunca yedi içti ama yinede para biriktirdi... | ||
|
||
ozaman helal olsun ne diyim
|
||