|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 bende düşünüyom onu da izmirde olduğum için gelemiceğimden siz ayarlayın bişeyler garin baksana bi toplantı yapayım dedim izmirden user yok ortada
|
||
|
||
| ben geldim... | ||
|
||
| sr2c ile tshrt bastırmayıda düşünüyoduk biz İlkbahar gelsin yaparız öyle bişeyler herhalde Hem o zaman kadar 3-5 sağlam yeni adam daha gelir belki =) / hoşgeldin | ||
|
||
| hoş bulduk t-shirt işi hoş olabilir... | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın böyle nasıl =P |
||
|
||
| evet güsel bence şu baştaki kuru kafa hoş olmuş gerçekten başka bişiler de bulun bence biraz çeşit olsun... | ||
|
||
| başka çeşitlerimiz yurdışında turkrockershoplarda varda getittiricez bakalım =P düşünücez bakalım zaman bol nasılsa | ||
|
||
| yazıları birazdaha şekilli yapsanız bide kırmızı yapsanız güsel olur aslında.... | ||
|
||
sr2c ile bu konuyu masaya yatırırız artık en kısa zamanda
|
||
|
||
| yapın yapın güsel olur..... | ||
|
||
| abi bu arada kurukafa ay yıldız mükemmel olmuş değiştirirsenizde bu ikonu mutlaka kullanın | ||
|
||
| Selam ben geldim.Bencede hoş olmuş.. Yazılarlada biraz oynarsanız güzel olur.. |
||
|
||
herkeze ei akşamlar ben kaçar ders çalışmam lazım.....
|
||
|
||
Bende çıkıyorum.. İyi geceler hepinize..
|
||
|
||
iyigeceler hepinize Zamanında yazamadım gülmekten kusura bakmayın
|
||
|
||
bu arada feyk üye kokusu alıyorum 1-2 tane
|
||
|
||
bu arada feyk üye kokusu alıyorum 1-2 tane ![]() açıklarmısın... |
||
|
||
daha sonra basın toplantısı düzenliycem Şimdi olmaz
|
||
|
||
| Günaydın.. | ||
|
||
| sana da günaydın abi naber ? | ||
|
||
| iyi gibi fena değil.. Sen nasılsın ? | ||
|
||
"knuşun" ne demek ![]() "sohbet muhabbet konusu knuşun kafanıza göre..... "asdasdasahadasa:D sohbet=muhabbet zaten Allah'ım bugün kesin gelcem sana
|
||
|
||
iyi valla gitmedim bugün okula ders mers yaptığımız yok yaa mal gibi gidip geliyoruz.Bu arada abi Roadrunner United'ın Fan Klübünü kurcam artık yardımcı olcak var mı?
|
||
|
||
Severim o grubu. Destek çıkarım
|
||
|
||
abi fakat pek tanınmıyolar şimdi daha ilk albümleri 1 seneye kadar acayip reyting alırlar
|
||
|
||
Türkiye'de tutar o grup
|
||
|
||
tabi abi bizim grubunda 55 elemanı olsa bizimki de tutulur valla demomuzu Roadrunner plak şirketine mi göndersek acaba
|
||
|
||
hepside ayrı ruh hastası valla çok iyi grup
|
||
|
||
abi albümünü alcam da bu aralar gidemedim hammer'a mp3lerle yetiniyoruz valla
|
||
|
||
bu arada feyk üye kokusu alıyorum 1-2 tane yav resim koyduk adam hala ikna olmadı varya kesin bize diyosun......neyse bi buluşma ayarlarsak görürsün..ben de geldim bu arda.....
![]() |
||
|
||
bu arada feyk üye kokusu alıyorum 1-2 tane yav resim koyduk adam hala ikna olmadı varya kesin bize diyosun......neyse bi buluşma ayarlarsak görürsün..ben de geldim bu arda.....![]() |
||
|
||
Bizde fake make olmaz
|
||
|
||
ben valla resim koydum bana bakmayın
|
||
|
||
Benmde tahminim var bi tane
|
||
|
||
| kim..?? (ben 5 dk ya döncem..) | ||
|
||
Burda söylenmez
|
||
|
||
abi ayıp oluyo ama haa
|
||
|
||
|
||
|
||
| ei söleme napalım.... | ||
|
||
| slm millet ben yeni geldm siteyi geziorm begendm çok hoş.... | ||
|
||
Hoşgeldin..
|
||
|
||
| bende geri geldim ayrıca hoş geldin... | ||
|
||
| merhaba beyler nasılsınız | ||
|
||
| ei diyelim ei olsun....... | ||
|
||
offf.. yine dersane var ya
|
||
|
||
oh valla ben tatildeyim rahatım
|
||
|
||
Gerçi benmki okul gibi değil 4 gün falan ama sıkıyo yine de.. Bu hafta bitsede tatile girsem yeter ya
|
||
|
||
| bende tatiledeyim mis ohhhh.....nihöhöhö | ||
|
||
Burdan Öss'ye sevgilerimi yolluyorum..
|
||
|
||
| Çok sıkıldım çok sıkıldım... | ||
|
||
Çıkıyorum.. iyi geceler
|
||
|
||
daha yeni gelmiştim bende iyigeceler
|
||
|
||
| okuldan kaçtım slm nasılsınız | ||
|
||
| bende demin kalktım herkeze selamlar nasılsınız millet.... | ||
|
||
| benden başka hasta olan varmı acaba...?? | ||
|
||
| bademciklerim ağrıyo =P planetrock gel bakalım buraya |
||
|
||
| yav kimse yokmu yavv | ||
|
||
| ben bi yarı saat sonra falan dönerim yine | ||
|
||
Selamlar.. Akşama gelcem bi bakıyım dedim
|
||
|
||
| hadi bende geldim | ||
|
||
| bende burdayım ne ediosunuz bea.... | ||
|
||
| eyilik yahu noolsun takılıyom bu aralar ogame oynamaya ve ekşi sözlük yazarı olmaya çalışıyorum senden naber | ||
|
||
| hastayım cigerlerim acıyo ölüyorum off her yerim agrıyo vallahi..... | ||
|
||
eyilik yahu noolsun takılıyom bu aralar ogame oynamaya ve ekşi sözlük yazarı olmaya çalışıyorum senden naber aa ogame mi aldın sende abi yaa hangi evren bende oynayayım senle yaa arkadaş orıyorum bu aralar ogame e
|
||
|
||
| o ne yavv neyse oynamam ben zaten.. | ||
|
||
o ne yavv neyse oynamam ben zaten.. yok abi güzel oyun valla online işte gezegen işi falan ama epey zevklidir ogame ben geçende 40000 puan oldum dağıttılar sonra bende kapattım account'u
|
||
|
||
eyilik yahu noolsun takılıyom bu aralar ogame oynamaya ve ekşi sözlük yazarı olmaya çalışıyorum senden naber vaay ekşi sözlük yazarlıgı hea iyi yav bizde millete artislik yaparız -benim takıldıgım forumun admini ekşi sözlük yazarı yaaa falan bole ama hakkatten bildigime göre gerçekten zor bişimiş o
|
||
|
||
hastayım cigerlerim acıyo ölüyorum off her yerim agrıyo vallahi..... öncelikle sana geçmiş olsuneyilik yahu noolsun takılıyom bu aralar ogame oynamaya ve ekşi sözlük yazarı olmaya çalışıyorum senden naber aa ogame mi aldın sende abi yaa hangi evren bende oynayayım senle yaa arkadaş orıyorum bu aralar ogame e ![]()
|
||
|
||
eyilik yahu noolsun takılıyom bu aralar ogame oynamaya ve ekşi sözlük yazarı olmaya çalışıyorum senden naber vaay ekşi sözlük yazarlıgı hea iyi yav bizde millete artislik yaparız -benim takıldıgım forumun admini ekşi sözlük yazarı yaaa falan bole ama hakkatten bildigime göre gerçekten zor bişimiş o
|
||
|
||
| işallah ne diyim.. | ||