|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 vallahi ole ben bu akşam kötü oldum düşününce müziginde etkisiyle..vallaha amaaaan yaşamak istemem artık aranızdaaaa |
||
|
||
vallahi ole ben bu akşam kötü oldum düşününce müziginde etkisiyle..vallaha amaaaan yaşamak istemem artık aranızdaaaa saçma sapan konuşma bee töbe töbe Gok2 aslına bakılırsan benimde birtek dün güzeldi tam herşey güzel olacak derkeeen yine başa döndük. |
||
|
||
kötü bişi bende biliyorum o hissi...
|
||
|
||
kötü bişi bende biliyorum o hissi... ühüü ağlayalım beraber ![]()
|
||
|
||
| aglamayın sakın amaneeey acayip şarkı söyleyesim var ama bagırarak vallahi sheeeeeeeeeeee run out the door sheee run run ruuuuuuuuunnnnn | ||
|
||
aglamayın sakın amaneeey acayip şarkı söyleyesim var ama bagırarak vallahi sheeeeeeeeeeee run out the door sheee run run ruuuuuuuuunnnnn söyle canım söyle bağırarak rahatlarsın
|
||
|
||
| tabi toplansınlar sonra başıma lan yaz olsada ahhhh.... | ||
|
||
tabi toplansınlar sonra başıma lan yaz olsada ahhhh.... az kaldı beklee
|
||
|
||
vallaha ulan ne güzel be insanlar yaşıyo geceleride şimdi millet uyuyo hemen sokakta sarhoş olup bagırsan ( ) polis geliyo olmazki biz de insanız...
|
||
|
||
iyi geceler ey insanlık hoşçakalın....
|
||
|
||
iyi geceler ey insanlık hoşçakalın.... iyi geceler canım kendine dikkat et ![]()
|
||
|
||
günaydınnnnn herkese..
|
||
|
||
günaydın millet katil olmak üzereyim....
|
||
|
||
nedennnnn
|
||
|
||
| boşver ben çıkıcam şimdi sonra gelirim belki belki gelemem güle güle... | ||
|
||
tamam
|
||
|
||
ama anlatmak istersen herzmn dinlerim biliyosundur umarım...
|
||
|
||
ne güzel bu sitede herkes birbirni dinlemey hazır
|
||
|
||
| sagol .:Nephthys:..... ben geldim... | ||
|
||
hoş geldinnnn eeee simdi nasılsın bakalım...
|
||
|
||
| bayılıcakmışım gibi hissediyorum...uff acayip oldum bi sen nasılsın... | ||
|
||
ben kötüyüm yani sayılır çok berbat deilim ama olsun ![]() sabah bilerek kal demedim gercekten sinirliydin üstüne gelip sıkmak istemed,im yanlış anlamadın dimi hemen tamam yasdım diye
|
||
|
||
| ne alaka yavv | ||
|
||
bilmem okudum da hemen tamam yazmısım kötü durmus eeee neler yaptın bugün
|
||
|
||
| hiç bi şey yapmadım.....hakkaten tamamen boş bi gün geçiyo.. | ||
|
||
| sen ne yaptın... | ||
|
||
| bende bütün gün evdeydim sıkıcı ve monoton boş bi gündü yani... | ||
|
||
| evet aynı benim gibi ama biradan patetez almayı planlıyorum canım çekti bide bira yanında offf sabahtan beri hiç bişi yemedim sinirden iştah falan yok.... | ||
|
||
hmmm o zmn simdiden afiyet olsun sana bende patates yiye yiye çatladım
|
||
|
||
| aman dikkat et benim gibi üç ögün tersen sonra benim gibi man kafa olusun... | ||
|
||
esta piti piti niye man kafa olasın cnm ama daha kolay bişi aklıma gelmiyo ki yapıyım...
|
||
|
||
| yani benim durmadan patetez yememin neden hem ucuz hem kolay hemde çok seviyorum...iyi yaparmısın peki patetezi yani gok2 benim çok iyi yaptıgımı sölüyo... | ||
|
||
tabi ya valla yalnız yasadığımdan beri yemek yaptığım için işi ilerlettim artık bi erkek olarak patates kızarta bilmen bile muhtesem olsa gerek
|
||
|
||
| sen ne diyosun benim kendime özel yemegim bile var vallahi gok2 ondanda yemişti onuda begenmişti ama... | ||
|
||
| merhaba millet... | ||
|
||
günaydınlar herkese dicem de kimse yok gibi
|
||
|
||
| günaydınlar | ||
|
||
| günaydın..... | ||
|
||
dlm millet yaw dershane başladııı çok kötü oldu yaaaaaa
|
||
|
||
| vallahi okul başlıyo iki güne ben artık çok az girebilecem... | ||
|
||
| bende aynı şekilde | ||
|
||
yav ne dir bu okuldan çekilen bee yeter lan kapatın okulları yıkın bütün okulları okul yolu dert yolu beee....
|
||
|
||
doğuya gitsek
|
||
|
||
| kar var yollar kapalı... | ||
|
||
bıktım bu karda ve soğuktan .........biran önce yaz gelsee.....
|
||
|
||
| ya evet ya yaz gelsin yada kara kış olsun kardeşim olmuyo bole... | ||
|
||
| millet eger bilgisayar tasarmından anlayan varsa lütfen bana msn adresinden ulaşsın... | ||
|
||
modumuz bıraz kısa kesmiş arkadaşlar pc programaları herçeşidinden anlayan , video slayt çart çurt,yazılım tasarım,flaslar,çızım, anlayanlar varsa bir zahmet bir bize el atın
|
||
|
||
evet anlayan varsa bizi bi dürtsün...
|
||
|
||
ben photoshop flash falan biliyorum ama daha acemiyim
|
||
|
||
acamiyim derken??
|
||
|
||
yeni başladım...daha bu sene yapmaya başladık pek bişey bilmiyorum....küçük şeyler.....anca kendi resimlerim üzerinde oynuyorum ....
|
||
|
||
| sayfa tasarımı yapabilirmisin... | ||
|
||
nasıl bi sayfa olduğuna bağlı
|
||
|
||
photoshop kullanıyorum genellikle dersimiz gereği kurumsal kimlik tasarımları yapıyorum....afiiş,kartvizit,dosya,davetiye....falan filan exlibris yapmaya çalışıyorum bu arlar bide resimlerde oynamalar düzeltmeler falan yapıyorum flashda da animasyon yapıyorum ama onda dahada acemiyim.... ![]() öyle işte.....
|
||
|
||
| neyse yarın konuşuruz hade iyi geceler millet.. | ||
|
||
iyi geceler
|
||
|
||
bana uyumak yok bugün..... anında görüntü show var..........
|
||
|
||
| Kimler var bakalım ? | ||
|
||
haydi hep beraber anında görüntü showaa baaşladıııı.....
|
||
|
||
çok önemli bişeymiş gini abarttım bende yane..........neyse...........
|
||
|
||
iyi geceler..
|
||
|
||
arkadaslar küthayalı olan warmı bilmiyorumda hayko cepkin kutahyaya geliyomus konser biletleri vs.. ile ilgili pek bi bilgiye ulasamadım yardımcı olabilecek warmı
|
||
|
||
bugün sıkıcı bir gün ya.......
|
||
|
||
üf kardeşime matematik çalıştırıyorum ya .............
|
||
|
||
bugün sıkıcı bir gün ya....... Bencede öyle
![]() |
||
|
||
kimse yok sanırım
|
||