|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ben yeni üye bu arda ..........merve ben......herkese meraba....biraz geç oldu ama neyse.....
|
||
|
||
hoşgeldin bakalım..nasıl buldun sitemizi
|
||
|
||
Hoşgeldin tanıt kendini bizlere
|
||
|
||
birde yarışmacı arkadaşımıza başarılar dileseydin ala ala öyle bir sordun ki
|
||
|
||
hoşbulduk...çok güzel bir site çok beğendim gerçekten.....daha yeni yeni ısınıyorum zaten......ben ankardan....yaş17.....grafik tasarım okuyorum.......mero diyebilirsiniz bana........mero daki 110 da büyük bir 110 hayranı olmam............. öyle işte........
|
||
|
||
iyi iyi kal buralarda memnun oldum bende göktuğ..
|
||
|
||
(inş. )bende memnun oldum......
|
||
|
||
vay tasarım tam aradığımız insan gelmiş işte
|
||
|
||
şunuda söyliyiim lise 3. sınıftayım......yaptıklarım amatörce.......
|
||
|
||
olsun olsun oda olur bende kurena(:
|
||
|
||
| Hangi okuldasın? | ||
|
||
ben yenimahalle anadolu meslek deyim.....
|
||
|
||
Hıı hiç duymadım
|
||
|
||
bende oraya girene kadar bilmiyordum.....
|
||
|
||
sen duysan ne olcak ki gok2 neyse nerden buldun sitemizi
|
||
|
||
Gidicem beğencem orda okucam belki.. Gerçi bu tiple hiç bi yere giremem
|
||
|
||
he alsalar ne olcan zaten tlf bozuldu senin yüzünden
|
||
|
||
sen duysan ne olcak ki gok2 rockara.com da geziyordum...öyle gözüme takıldı...ilgimi çekti.....girdim...baktım.....öyleee....hoşuma gitti yani... neyse nerden buldun sitemizi ![]()
|
||
|
||
iyi yapmışsın nokataları çokmu seviyorsun( ............)
|
||
|
||
ay komik oluyor dimi.. seviyorum hoşuma gidiyor (manyyağım been yaa) neyse azaltmaya çalışırım
|
||
|
||
he alsalar ne olcan bütün işin gücün benim dimi zaten tlf bozuldu senin yüzünden ![]()
|
||
|
||
he valla başka işim yok napıyım yazık bana dimi ama anladım demek istediğini ben tamam istenmediğim yerde durmam lazm
|
||
|
||
Çıktım ben görüşürüz..
|
||
|
||
olsun olsun oda olur bende kurena(: puhaaaaaaa ![]() sölemene pek gerek yoktu bence merahabalar ey insanlık kimse yok her hal....
|
||
|
||
beeen varım...selam
|
||
|
||
| naber nasılsın...... | ||
|
||
iyiyim....geziniyorum...yarın okul var...içimde bi sıkıntı var...öyle işte...sen nasılsın ?
|
||
|
||
vallahi yarın okul olmasından dolayı korkmuş ve nefret etmiş durumdayım işte ole garip bi haldeyim ne güzel saat 1 de kalkıyorken yarın sabahın 6.30 unda kalkıcak olmamın endişesi içersindeyim..........
|
||
|
||
evet ya ne güzel gece geç yatıp sabah geç ddaha doğrusu öğlen uyanıyorduk bu arada sen kaçıncı sınıf ?( bi mahsuru yoksa sordum ama) |
||
|
||
yav bir sene aktarmalı olarak (birinci sınıfta kaldım yani) ikiye gidiyorum ahhh şimdi mis gibi üçüncü sınıfta olcaktım peehh..
|
||
|
||
hım..iyi olsun... o günlerde gelir....
|
||
|
||
| Yine ben geldim.. | ||
|
||
hooşgeldiin...
|
||
|
||
ben geldim ama son saatlerim artık pek aktif olamıcam malum okul açılıo bu duruma pek üzülmesemde foruma gşremiyeceğim için üzülüyorum açıkcası
|
||
|
||
evet...bende giremiycem artık.....haftasonları burda olcam bi tek
|
||
|
||
bende giremem artık uzun zaman neyse artık napalım yazın bol bol görüşürüz....herkezi büyükadaya bekleriz...
|
||
|
||
Tek mi kaldım
|
||
|
||
ben bi hafta sonları girebilirim heralde....oda inşallah yani...ama zaten yaz geliyo şurda ne kaldı ![]() dicem ama daha var
|
||
|
||
Sayılı gün çabuk geçer
|
||
|
||
| amin cümlemize.... | ||
|
||
evet millet sanırım bu son mesajım uzun süre burda olamıcam benim yoklugumu pek fark etmezsiniz zaten tahminen neyse harkeze hoşçakalın diyorum ve huzurlarınızdan uzun süreligine ayrılıyorum ............. ![]() hoşçakalın |
||
|
||
güüülee güüülee....
|
||
|
||
| Kimler var acep ?? | ||
|
||
ben varım ve bu son yazım arkadaşlar.. herkese iyi geceler hafta sonları girmeye çalışıcam.... kendinize iyi davranın ..................
|
||
|
||
iyi geceler..
|
||
|
||
Kimler var acep ?? ben ben ben
|
||
|
||
Saat 2'de gelinir mi bak karşılaşamadık işte
|
||
|
||
Günaydın diyorum ama kimse yok herkez okul da mı yav
|
||
|
||
Günaydın diyorum ama kimse yok günaydın canım.. =) ben okula gitmedim bugün ama ev temizlicem böyk ondan çıkıcam şimdi herkez okul da mı yav ![]() burda kalıp muabbet etmek isterdim ama..
|
||
|
||
Hmm kolay gelsin sana
|
||
|
||
iiyi akşamlar...herkese...been geldiim....nabersiniz...
|
||
|
||
iyiyim ben seni sormalı ?
|
||
|
||
vala çok yorgunum.....üf okul..ders...hoca... çok sıkıcı bir gün geçirdim...ve hemen kendimi bilgisayarın başına attım..uykumda var.....yani bütün olumsuzluklar var bende bugün....(neyse çok konuştum galiba.....
|
||
|
||
Topiğin ismi zaten konuşun kafanıza göre Okul zor tabii sıkıcı.. Neyse ben haberleri izliyim gelcem..
|
||
|
||
| Eee.. kimse yok mu ya?.. | ||
|
||
hehe.... her zamanki gibi ben varım...... yeter artık diceksin artık ama.........
|
||
|
||
Yok ne yeteri iyi oldu valla..
|
||
|
||
ee daha daha nasılsın....neler yapıyorsun.....
|
||
|
||
merhabalarrrr...
|
||
|
||
Dershane açılıyor yarın.. Yine onu görcem.. Yine aynı işkence.. Moralim bozuk o yüzden..
|
||
|
||
merhabalarrrr... Merhaba bu arada (:
![]() |
||
|
||
Dershane açılıyor yarın.. Yine onu görcem.. Yine aynı işkence.. Moralim bozuk o yüzden.. ![]() anlıyoruuuuuuuuuuum hemde çok iyi aynı durumu bende yaşıyorum şuanda bugün okula gitmedim kaçtım herşeyden ama yarın kaçamıcam.. :/
|
||
|
||
Kötü ya..Delirtiyo insanı
|
||
|
||
allah kolaylık versin ....zooor zzooor hemde çook zoor..herşey ....hayat zor....
|
||
|
||
allah kolaylık versin ....zooor zzooor hemde çook zoor..herşey ....hayat zor.... amiin.... hayat gerçekten çok zor bugün mutluyum diyosun ama gece bi telefon hayatın ...çok pis oluyo o zaman
![]() |
||
|
||
Ben gidiyorum.. Kendinize iyi bakın..
|
||
|
||
Ben gidiyorum.. Kendinize iyi bakın.. ![]() kendine dikkat et tatlım iyi geceler
|
||
|
||
ooo benden başka kimse yok
|
||
|
||
ooo benden başka kimse yok ben varım ![]()
|
||
|
||
| bende varım daa şimdi benden başka kimse yokk | ||