|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 asıl şimdi benden başka kimse yok neyse nerde herkes
|
||
|
||
Ben varım
|
||
|
||
eeeii tüm siteye bedelsin zaten eee millet okul açılınca kayboldu resmen haa bunlar kesin kazanır bu sene biz gene sürteriz buralarda
|
||
|
||
| evet ben kayboldum ama şöle bi bakıyım dedim ama pek bi doluluk göremedim neyse ben yeniden kaçıyorum fırsatını bulursam yine bakarım herkeze iyi günler hepiniz kendinize iyi bakın hoşçakalın... | ||
|
||
eeeii tüm siteye bedelsin zaten hee kazanıcaz kazanıcaz ama ...... neyse yığdılar ödevleri ilk 3 gün ya iyiki bi 15 gün okul yoktu burnumuzdan getirdiler.Bende Milli Eğitim Bakanlığını banlarım o zaman eee millet okul açılınca kayboldu resmen haa bunlar kesin kazanır bu sene biz gene sürteriz buralarda ![]()
|
||
|
||
| Selam forum ailesi.. | ||
|
||
ben artık pek yokum ama aileden sayılırmıyım hala....
|
||
|
||
Selamınaleykümverahmedullah nasıldı bu yaa toksin epey uzun yazıyodu ama biz halledemedik
|
||
|
||
| anaaa bi süre kalabilicem galiba... | ||
|
||
| yav millet ben bu akşamdan sonra pek giremiyicem yine buraya yav kadıköyde bi buluşma ayarlayın kaç kişi geliyosa gelsin gok2 bana haber verir zaten hafta içi 2 - 3 gibi falan haftaya ayarlarsak çok güzel olabilir bence.... | ||
|
||
Ben çıktım..
|
||
|
||
| hadi iyi geceler | ||
|
||
kimse yokmu huuu
|
||
|
||
Girdim çatla
|
||
|
||
heyyttt bana sormadan giremessin abisi
|
||
|
||
Hadi canım kim demiş
|
||
|
||
ben dedim tabiki sevgili modunuz git seni istemiyorum asla demem sana gitme kal
|
||
|
||
Sevgili modumuz derse kalırım tabii ki
|
||
|
||
anaaa yalandada olsa sölediklerine seviniyor insan ee hadi git artık
|
||
|
||
Kimseler yok mu yahu
|
||
|
||
Var forumu temizlemekte,çok salak üyelerin yazılarına gülmekte şu anda
|
||
|
||
Yerinde bi temizlik eğlendiğine eminim ama
|
||
|
||
çok özel yazılar var cidden,kitap bastırsam ya nobel alırım yada yılın en çok para kaldıran yazarı olurum,o kadar
|
||
|
||
| Marilyn Hayko'nun tırnağı bile olamaz.. Şebnem Ferah dünyada eşi benzeri bulunmayan bi ses.. Zakkumun vokali türkiyenin en iyi vokali.. Manga nu-metal grubu.. ![]() ilk aklıma gelenler bunlar oldu
|
||
|
||
Marilyn Hayko'nun tırnağı bile olamaz.. Şebnem Ferah dünyada eşi benzeri bulunmayan bi ses.. Zakkumun vokali türkiyenin en iyi vokali.. Manga nu-metal grubu.. ![]() ilk aklıma gelenler bunlar oldu ![]()
|
||
|
||
kimler burda
|
||
|
||
Benden kurtulamazsın
|
||
|
||
olsun sizin gibi üyeye kurena feda
|
||
|
||
| Kimler vaaaar ?? Çok sıkıldım ya.. | ||
|
||
ahah aben ben ben varıım burdada peşindeyim yani bende sıkıldım
|
||
|
||
Biraz sohbet muhabbet lütfen turkrocker
|
||
|
||
hüü kimse yok böhü kaldık gene başbaşaa yeaah ahaha
|
||
|
||
ben varım ama
|
||
|
||
| slm ben geldim uzun süredir giremiyorum özledim ya siteyii nasılsınız millet | ||
|
||
iyiyiz biz ama böyle çok kopuk oluyo yav
|
||
|
||
| özel msj gönderemiyorum arkadaşlar yardımcı olun o yetkiye sahip değilsiniz diyor | ||
|
||
Burdan söyle..
|
||
|
||
| 50 yorum yaz önce sonra özel msj gönderirsin | ||
|
||
çok sağol gok2 sen ekle adresi ok?
|
||
|
||
| Tamam ekledim.. | ||
|
||
ben de ekledim gok2 seni ![]() ee ben de yeni geldim.. |
||
|
||
kimse yokmu
|
||
|
||
kimse yokmu ben varııım ![]() galiba bitek ben varım :s
|
||
|
||
ben de varım
|
||
|
||
ben de varım nasılsın pekii ![]() baya geç yazdım kusura bakma heheh
|
||
|
||
hehh ama şimdi bende başka kimse yok
|
||
|
||
| ovvv allah muhabbetinizi artırsın nasılsınız insanlık yani yaklaşık 3 haftadır falan giremiyorum amma muhabbet etmişiniz yani neyse kim var kim yok.......?? | ||
|
||
| ben varım ben iyiyiz heralde sen nasılsın??? | ||
|
||
| ben geldiiimmmm | ||
|
||
nasıl olalım yavv bilg öldü kafelerde sürünüyoruz..... hoş geldin lordi
|
||
|
||
| hoş bulduk taa pc ye ne olduuu geç miş olsunnn | ||
|
||
yav format atmam lazımda normal bildigin format atılmıyo ona bide format atıcagım gerekli disketi sildim beyinsiz gibi şimdi bi abimi bekliyorum yapsın diye......
|
||
|
||
| geçmiş olsun ben artık format atmıyom sistem geri yükleme yapıom süper oluo hem ewde yapıomm: bunu senin biliyor olman lazım ama genede TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMAYA DİKKAT ET..! |
||
|
||
| ben çıkıorum köpegimi çıkartacam dışarı gok2 bu mesajı okursan bana pazar günü hakkında mesaj at napacaz beee... | ||
|
||
| by byy adı ne köpeğinin bu arada?? | ||
|
||
Köpeğinin adı seth..
|
||
|
||
Kimse var mı?
|
||
|
||
ben varım ama gereksiz insanda çok
|
||
|
||
Hmmmm
|
||
|
||
| selam millet nasılsınız? | ||
|
||
iyim,iyilerdir heralde sen,siz
|
||
|
||
Bursam ne koydu be sali abi
|
||
|
||
iyi koydunuz valla bursa meydanında kalabalık var mı
|
||
|
||
Bursa ayağına sağlık
|
||
|
||
yedek kadroyduk diyerek kendimi avutmak istiyorum ama olan 3 puana oldu
|
||
|
||
yedekmişş hadi ordan alex girdi uğur girdi fos çıktınız.
|
||
|
||
uzuun bi aradan sonra ikinci sezonun ilk dersi bizi bekler, amelelik hayatımıza kaldığımız yerden devam etmek için otobüs beklemeye koyulduk Amele forever
|
||
|
||
| S.a =) Var mı konuşçak biriLeri acep ?
|
||
|
||
kimi istediğine bağlı
|
||
|
||
| slmmm kimsee yok mu yaaa sitede cnm sıkıldııı hiç paylaşım ey turkrocker milleti titre ve kendine gel başka sitelerin oyunlarına kanıp turkrocker i yalnız bırakmaaaa | ||