|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 herkesin kandili mübarek olsun... kesinlikle +1
|
||
|
||
herkesin kandili mübarek olsun...
|
||
|
||
google logo yapsana yarışması var... katılmak isteyene.. ![]() ilgilenen varsa... 23 nisanla ilgili.. ayrıntılı bilgi; Register or Login |
||
|
||
| selam millet ben yeni uyeyim diyecem ama bayadır burdayım sadece kendimi yeni tanıtma fırsatım oldu kütahyalıyım yas 18 falan filan iste | ||
|
||
hım...sanada selam!.. hoş geldin.. ozaman ![]() |
||
|
||
saol hos bulduk
|
||
|
||
| Hoşgeldin.. | ||
|
||
merhaba aranıza ankaradan katılıyorum.rock ortamında yeni sayılırım..böyle güzel bir sitenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim..
|
||
|
||
Hoşgeldin..
|
||
|
||
| hey ahali nasılsınız ya internete bağlanamıom ne zamandır özledim sizi güzel üyeler nasılzınııızzzzz | ||
|
||
msne bağlanıyon ne zamandır ama
|
||
|
||
bağlanmayı bırak hiç bırakmıyorki msn
|
||
|
||
| kopup duruo net msn kopmazkende açıyom bırakıom ööle gene koptu anca girdim
|
||
|
||
| canımı birşey sıkmaya başladı..! sitede düzgün türkçe kullanma kuralına yeterince uyuyoruz..! türkçe kullanmaktan kasıt kelimeleri düzgün yazmaktır bence..dilbilgisi noktalma hataları anlam kayması mecazlar yazıdığım kelimeyi doğru yazdığım halde bunun değişmesini istemiyorum..! vermek istenilen kelime neyse onu yazarım doğru yazarım ama yerine yazılabilcek kelimeye karışılması doğru değil..! varsa kelimedeki yazım yanlışım sadece ona müdahele edilisin içeriğe değil LÜTFEN !!! |
||
|
||
| siesta time Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| vallaha bende ne zamandır ugrayamıyodum geldim herkeze merhabalar yeni üyeler gelmiş hepsine de kendi adıma hoş geldin diyorum nasılsınız millet.... | ||
|
||
kimse yok galiba...
|
||
|
||
hoş geldin ben varım yaa bu arada duman konseri öne alındı mayıs 6 oldu napcaz
|
||
|
||
| hadi yaavv bakalım inşallah gelebiliriz ama zor zaten erken kaçıyodu biraz sınavlar falanda zor yani.... | ||
|
||
birde demir demirkanı bekliyoruz bakalım ama en iyisi biz çıkığ verelim şu konseri herkes davetli içmek serbest bizde içenler ısmarlıcak
|
||
|
||
| demir demirkan onunda konserine gidilir yavvv gitmek lazım..... | ||
|
||
| hadi iyi akşamlar... | ||
|
||
uzun zamandırr yoktum beni mazur görün malum sınava çoooook az kaldı ne kadar calassam iyi olur diye düsünüyorum nese sizler nasılsınız bakıım
|
||
|
||
bizlerde iyiyiz sınavdan sonra görüşürüz çalışıp kazanmaya bak sen
|
||
|
||
yav admin neo bişe diycem böyle forum olarak halı saha maçı düzenleyebilirmiyiz??
|
||
|
||
duzenleyın bızde ızlemeye gelırız
|
||
|
||
ben gelmem futbol sevmem
|
||
|
||
| öncelikle herkeze iyi günler diliyorum gok2 gelir iyi forvettir o neyse nasılsınız ey insanlık.... | ||
|
||
yav admin neo bişe diycem böyle forum olarak halı saha maçı düzenleyebilirmiyiz?? diğer adminlerede sormamız lazım bu işi tek admin yapamaz çok zor aman aman![]() iyidir toksin sen nerelerdesin öyle |
||
|
||
| düzenleyin ama kime karşı yapıcaz bence başka bi forum daha bulalım onlarla yapalım...?? | ||
|
||
| good think | ||
|
||
|
||
|
||
bize sağlam kaleci lazım ![]() toksin 23 nisanda nerdeydin ? |
||
|
||
hoşgeldım dımı arkadaslar
|
||
|
||
h.g h.g yoksa kalecimi olcaksın
|
||
|
||
evet kalecı olcam ben olabılırmıyım
|
||
|
||
| ol ol abanmak yasak ama ha Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
oldu
|
||
|
||
bize sağlam kaleci lazım adada bi bi cafede yardım ediyodum neden beni gördn gibi mi oldun.... ![]() toksin 23 nisanda nerdeydin ?
|
||
|
||
slm uzun zmandır bu bölüme yazmıyorumm nasılsınız?![]() ![]() ?
|
||
|
||
| bende bayaadır ugrayamıyorum ama galiba bizden başka kimse yok iyidiyelim iyi olsun sen nasılsın....? | ||
|
||
kötü yaa uzun süredir mutlu olamiyorum nedense deli olucam hiç bir şey olumlu değil
|
||
|
||
| GS-FB?? | ||
|
||
| Ne maçtı be ben izlemedim ama fenaymış tebirkler Galatasaray'a şampıyon olurlar heralde artık | ||
|
||
kimse yok mu kimsenin uykusu kacmadı mı
|
||
|
||
ben birazdan patlayabilirim sıkıntıdan dikkatli olun
|
||
|
||
patlarsan ses yapma uykusuzum saten gözler kapanıyor bak sakın
|
||
|
||
| aaa bak olmadı işte bizim sitemizde kimsenin canı sıkılmaz arada bir kimsenin paylaşım yapmadığı olr ama yinede canın hiç sıkılmazz | ||
|
||
| slm : )) |
||
|
||
| selam sitemizin yeni üyesi hoşgeldin | ||
|
||
| aynı duygular hoş geldin.. | ||
|
||
hb. tşkler
|
||
|
||
valla her an güüüüüm diye bi ses duyabilirsin dikkatli ol söz veremicem ![]() lordii dostum bi cnm sıkılıyor anlatamam:D anlatılmaz yaşanır misali + bana bi hoşgeldin demediniz ![]()
|
||
|
||
| ama senin iş mesajını görmedim ki kardeş görsem derdim ama yine de slm |
||
|
||
valla her an güüüüüm diye bi ses duyabilirsin dikkatli ol söz veremicem sıkıntı iyidir insanı harekete geçirir yenilik yaptırır sıkıntı duyuyorsan demek ki hayatında birşeyler istediğin gibi değil ? Öyle mi ?
![]() lordii dostum bi cnm sıkılıyor anlatamam:D anlatılmaz yaşanır misali + bana bi hoşgeldin demediniz ![]() ![]() |
||
|
||
alıngann olmayalım herkese verecek bir selamımız var
|
||
|
||
şaka yapıyorum ya aldırmayın bana sizlere de slm nbrsiniz hayat nasıl gidio
|
||
|
||
valla her an güüüüüm diye bi ses duyabilirsin dikkatli ol söz veremicem sıkıntı iyidir insanı harekete geçirir yenilik yaptırır sıkıntı duyuyorsan demek ki hayatında birşeyler istediğin gibi değil ? Öyle mi ?![]() lordii dostum bi cnm sıkılıyor anlatamam:D anlatılmaz yaşanır misali + bana bi hoşgeldin demediniz ![]() ![]()
|
||
|
||
| iyi dir ne olsun ama yarın fizikte 3. ve son yazılım varr çok korkuyorum açıkçası konudsa berbattt püfffff | ||
|
||
| terazi problemlerini halla soruyorlarmı? | ||
|
||
valla her an güüüüüm diye bi ses duyabilirsin dikkatli ol söz veremicem sıkıntı iyidir insanı harekete geçirir yenilik yaptırır sıkıntı duyuyorsan demek ki hayatında birşeyler istediğin gibi değil ? Öyle mi ?![]() lordii dostum bi cnm sıkılıyor anlatamam:D anlatılmaz yaşanır misali + bana bi hoşgeldin demediniz ![]() ![]() valla her an güüüüüm diye bi ses duyabilirsin dikkatli ol söz veremicem sıkıntı iyidir insanı harekete geçirir yenilik yaptırır sıkıntı duyuyorsan demek ki hayatında birşeyler istediğin gibi değil ? Öyle mi ?![]() lordii dostum bi cnm sıkılıyor anlatamam:D anlatılmaz yaşanır misali + bana bi hoşgeldin demediniz ![]() ![]() ![]() cevap veriyorum ![]() sıkıntı beni hiç harekete filan geçirmiyor yenilikde yaptırmıyor ama diğer tesbitin doğru hayatımda bir şeyler istediğim gibi değil hatta hiç bir şey istediğim gibi değil kimin hayatı onu bile anlayamıyorum
|
||
|
||
| ya hayatta hiç bir şey istediğin gibi gitmez buna alş bence | ||
|
||
| doğru tespit demek ama bu senin hayatın sorumlusu da sensin kararları veren tercihleri yapan da sensin. Eğer beğenmiyorsan değiştirmek de senin elinde diyorum. | ||
|
||
ya hayatta hiç bir şey istediğin gibi gitmez buna alş bence aynen gitmiyor bence istekleri azaltmak daha makul çözüm gibi geliyor
|
||
|
||
| kesinlikle çok haklısın | ||
|
||
ama bişileride hayal etmeden bu hayat yürümüyorki.hatta bi laf vardı.kimin oldugunu tam olarak hatırlamıyorum ama paylaşcam.insanın hayata kalmasını sağlayan ulaşamadığı hayalerdir...diye bişide yada bole bişi emin değilim
|
||
|
||
| hakılısn hayallerde olmalı arkadaşlar yazılım var çıkıyorum hoşçakalın | ||
|
||
| esasında ben pek bi şey istemiyorum hayattan elinde olan şeyler hepsi her insan gibi sabah kalktığımda gülücükler saçmak istiyorum etrafa,başarılarımın ödüllendirilmesini veya başarmayı istiyorum,iyi bi arkadaş istiyorum sırtımdan vurmucak iyi bi dost istiyorum iyi bi kanka istiyorum ömür boyu beni dinlicek ama hayat bunları bana çok görüyor... alışmalımıyım sizce bunlara ![]() yada çok mu şey istiyorum istediklerimi mi azaltmalıyım
|
||
|
||
| çok çalışman gerekyor çokkk | ||
|
||
esasında ben pek bi şey istemiyorum hayattan ya bu sitedeki herkes aynı şeyleri istiyorda insanoglu işte hepimiz birbirimize karşı kaleşiz.
elinde olan şeyler hepsi her insan gibi sabah kalktığımda gülücükler saçmak istiyorum etrafa,başarılarımın ödüllendirilmesini veya başarmayı istiyorum,iyi bi arkadaş istiyorum sırtımdan vurmucak iyi bi dost istiyorum iyi bi kanka istiyorum ömür boyu beni dinlicek ama hayat bunları bana çok görüyor... alışmalımıyım sizce bunlara ![]() yada çok mu şey istiyorum istediklerimi mi azaltmalıyım ![]() |
||