|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 esasında ben pek bi şey istemiyorum hayattan ya bu sitedeki herkes aynı şeyleri istiyorda insanoglu işte hepimiz birbirimize karşı kaleşiz.elinde olan şeyler hepsi her insan gibi sabah kalktığımda gülücükler saçmak istiyorum etrafa,başarılarımın ödüllendirilmesini veya başarmayı istiyorum,iyi bi arkadaş istiyorum sırtımdan vurmucak iyi bi dost istiyorum iyi bi kanka istiyorum ömür boyu beni dinlicek ama hayat bunları bana çok görüyor... alışmalımıyım sizce bunlara ![]() yada çok mu şey istiyorum istediklerimi mi azaltmalıyım ![]() ![]() herkes aynı birbirine karşı kimisi kalleş kimisi sahtekar... |
||
|
||
esasında ben pek bi şey istemiyorum hayattan çok değil ki. olucak şeyler bunlar ama çalışırsan olur neden olmasın ki. Bir de insan elindekilerin kıymetini bilmeli derim şükretmek derler öyle bişi işte. Bir de senden daha kötü ve şanssız insanları düşün onlara göre daha çok imkanın var. Başta sağlıklısın körler sakatlar var kimseye muhtaç değilsin ailen var okula gidiyorsun okula gidemeyen kızlar var karnın doyuyor yatacak yerin var güvendesin dimi bunları da hesaba kat.
elinde olan şeyler hepsi her insan gibi sabah kalktığımda gülücükler saçmak istiyorum etrafa,başarılarımın ödüllendirilmesini veya başarmayı istiyorum,iyi bi arkadaş istiyorum sırtımdan vurmucak iyi bi dost istiyorum iyi bi kanka istiyorum ömür boyu beni dinlicek ama hayat bunları bana çok görüyor... alışmalımıyım sizce bunlara ![]() yada çok mu şey istiyorum istediklerimi mi azaltmalıyım ![]() |
||
|
||
bu sitede bi psikolojık destek vermediğin kalmıştı mod. seni tebrik ediyorum.
|
||
|
||
bu sitede bi psikolojık destek vermediğin kalmıştı mod. seni tebrik ediyorum. ![]()
|
||
|
||
esasında ben pek bi şey istemiyorum hayattan çok değil ki. olucak şeyler bunlar ama çalışırsan olur neden olmasın ki. Bir de insan elindekilerin kıymetini bilmeli derim şükretmek derler öyle bişi işte. Bir de senden daha kötü ve şanssız insanları düşün onlara göre daha çok imkanın var. Başta sağlıklısın körler sakatlar var kimseye muhtaç değilsin ailen var okula gidiyorsun okula gidemeyen kızlar var karnın doyuyor yatacak yerin var güvendesin dimi bunları da hesaba kat. elinde olan şeyler hepsi her insan gibi sabah kalktığımda gülücükler saçmak istiyorum etrafa,başarılarımın ödüllendirilmesini veya başarmayı istiyorum,iyi bi arkadaş istiyorum sırtımdan vurmucak iyi bi dost istiyorum iyi bi kanka istiyorum ömür boyu beni dinlicek ama hayat bunları bana çok görüyor... alışmalımıyım sizce bunlara ![]() yada çok mu şey istiyorum istediklerimi mi azaltmalıyım ![]() ama insanoğlu işte doyumsuzun elimizdekilerin kıymetini bilmeyiz gerçekten çok güzel bi destek oldu çok çok saol belki elimdekilerin farkına varırsam bu kadar karamsar olmam... |
||
|
||
bu sitedeki herkes aşık ben budan bunu çıkarıyorum
|
||
|
||
bu sitedeki herkes aşık ben budan bunu çıkarıyorum ![]() ![]() yoo ben deilim olmamaya çalışıyorum... belki de oldum da unutmaya çalışıyorum
|
||
|
||
esasında ben pek bi şey istemiyorum hayattan çok değil ki. olucak şeyler bunlar ama çalışırsan olur neden olmasın ki. Bir de insan elindekilerin kıymetini bilmeli derim şükretmek derler öyle bişi işte. Bir de senden daha kötü ve şanssız insanları düşün onlara göre daha çok imkanın var. Başta sağlıklısın körler sakatlar var kimseye muhtaç değilsin ailen var okula gidiyorsun okula gidemeyen kızlar var karnın doyuyor yatacak yerin var güvendesin dimi bunları da hesaba kat. elinde olan şeyler hepsi her insan gibi sabah kalktığımda gülücükler saçmak istiyorum etrafa,başarılarımın ödüllendirilmesini veya başarmayı istiyorum,iyi bi arkadaş istiyorum sırtımdan vurmucak iyi bi dost istiyorum iyi bi kanka istiyorum ömür boyu beni dinlicek ama hayat bunları bana çok görüyor... alışmalımıyım sizce bunlara ![]() yada çok mu şey istiyorum istediklerimi mi azaltmalıyım ![]() ama insanoğlu işte doyumsuzun elimizdekilerin kıymetini bilmeyiz gerçekten çok güzel bi destek oldu çok çok saol belki elimdekilerin farkına varırsam bu kadar karamsar olmam... insan bazen kendini öylesine kaptırıyor ki olayların içinde sıkışıp kalıyor arada bir dışardan kendimize bakmak gerek(bu söz en çok benim için geçerli) |
||
|
||
bu sitedeki herkes aşık ben budan bunu çıkarıyorum ![]() ![]() yoo ben deilim olmamaya çalışıyorum... belki de oldum da unutmaya çalışıyorum ![]() +sonsuz katılıyorum sana bende asık olmamaya calısıyorum ya da oldum...ama bundan sonra ask yok benim için... |
||
|
||
| aşk herzaman olmalı bence | ||
|
||
bu sitedeki herkes aşık ben budan bunu çıkarıyorum ![]() ![]() yoo ben deilim olmamaya çalışıyorum... belki de oldum da unutmaya çalışıyorum ![]() +sonsuz katılıyorum sana bende asık olmamaya calısıyorum ya da oldum...ama bundan sonra ask yok benim için... |
||
|
||
bu sitedeki herkes aşık ben budan bunu çıkarıyorum ![]() ![]() yoo ben deilim olmamaya çalışıyorum... belki de oldum da unutmaya çalışıyorum ![]() +sonsuz katılıyorum sana bende asık olmamaya calısıyorum ya da oldum...ama bundan sonra ask yok benim için... o da olur
|
||
|
||
Selamın aleyküm forum ahali
|
||
|
||
bu sitedeki herkes aşık ben budan bunu çıkarıyorum ![]() ![]() yoo ben deilim olmamaya çalışıyorum... belki de oldum da unutmaya çalışıyorum ![]() +sonsuz katılıyorum sana bende asık olmamaya calısıyorum ya da oldum...ama bundan sonra ask yok benim için... o da olur ![]() |
||
|
||
Selamın aleyküm forum ahali hoşgeldin
![]() |
||
|
||
| Hoşbulduk.. Keyifler nasıl ? | ||
|
||
Hoşbulduk.. Keyifler nasıl ? idare ediyoruz sen nasılsın?
|
||
|
||
Hoşbulduk.. Keyifler nasıl ? idare ediyoruz sen nasılsın? |
||
|
||
| umarım vardr o doğru kişi doğru zaman doğru an... | ||
|
||
| şu öss yi hatırlatmasaydın ne olurdu bee | ||
|
||
Hoşbulduk.. Keyifler nasıl ? idare ediyoruz sen nasılsın?offfff evet cok az kaldı
|
||
|
||
öss yi hatırlamsaydın süper olurdu
|
||
|
||
Hoşbulduk.. Keyifler nasıl ? idare ediyoruz sen nasılsın?doğru kişi doğru zaman doğru an bende kendimi onunla kandırıyorum bunca zaman =) |
||
|
||
| denemeler nasıl? | ||
|
||
bu sitedeki herkes aşık ben budan bunu çıkarıyorum ![]() ![]() yoo ben deilim olmamaya çalışıyorum... belki de oldum da unutmaya çalışıyorum ![]() +sonsuz katılıyorum sana bende asık olmamaya calısıyorum ya da oldum...ama bundan sonra ask yok benim için... o da olur ![]() yine yeni ben olarak tekrar aranızda olcam
|
||
|
||
| =)))) o bizi bulsun valla artık ben hiç arayamam varsa oyle biri buyursun bulsun beni burdayım ben=))) |
||
|
||
| bence bekleme öykle birisini yaa öyle birisi masalarda falan var | ||
|
||
| avunma sadece bizimkisi hem ne demiş cezmi baba "beklenen gelmez gelse de gider..."
|
||
|
||
=)))) össye konsantre olmaya devam, bence de bekleme sadece zaman kaybı kimse içinde zamanını boşa harcama
o bizi bulsun valla artık ben hiç arayamam varsa oyle biri buyursun bulsun beni burdayım ben=))) |
||
|
||
=)))) össye konsantre olmaya devam, bence de bekleme sadece zaman kaybı kimse içinde zamanını boşa harcama o bizi bulsun valla artık ben hiç arayamam varsa oyle biri buyursun bulsun beni burdayım ben=))) haklısın tek askım öss&yds
|
||
|
||
benim aşkım 180 dk lık kısa bi zaman dilimi olamaz
|
||
|
||
neyse millet ben çıkım hepinizi seviyorum össden daha çok hoşçakalın...
|
||
|
||
bye bye
|
||
|
||
bu sitedeki herkes aşık ben budan bunu çıkarıyorum ![]() ![]() yoo ben deilim olmamaya çalışıyorum... belki de oldum da unutmaya çalışıyorum ![]() +sonsuz katılıyorum sana bende asık olmamaya calısıyorum ya da oldum...ama bundan sonra ask yok benim için... o da olur ![]() yine yeni ben olarak tekrar aranızda olcam ![]() |
||
|
||
| yine yeni ben olarak aranızdayım üstelik buğün canım hiç sıkılmıyor dünkü muhabbet iyi geldi :Dbirileri var mı acaba?? | ||
|
||
| ben burdayım selam | ||
|
||
| selamlar herkese iyi olun depresif depresif nereye kadar dimi? | ||
|
||
| kesinlikle birz + bakalım dimi | ||
|
||
herkese slm nbrsiniz ![]() buğün iyiyim ben depresif takılmıyorum... çok doğru söylediğinizi şimdi anladım her gün her gün aa yeterrr
|
||
|
||
| mutlu olmayı beklemeyin ayrıca o gelmiyor öyle =) siz mutlu olmak için çabalayacaksınız bu da not olsun suyun rengi | ||
|
||
mutlu olmayı beklemeyin ayrıca o gelmiyor öyle =) siz mutlu olmak için çabalayacaksınız bu da not olsun suyun rengi teşekkür ederim bu arada HiLaL ben suyun rengi biraz tuaf kaçıo uzun geliyor h2o da desen olur
|
||
|
||
mutlu olmayı beklemeyin ayrıca o gelmiyor öyle =) siz mutlu olmak için çabalayacaksınız bu da not olsun suyun rengi teşekkür ederim bu arada HiLaL ben suyun rengi biraz tuaf kaçıo uzun geliyor h2o da desen olur ![]() |
||
|
||
| merhabalar insanlık nasılsınız...?? | ||
|
||
| selamlar(: | ||
|
||
| merhabalar nasılsınız efendim.... nasıl gidiyo.. | ||
|
||
| iyi geceler | ||
|
||
| iyi geceler nasılsınız insanlar kimse yokmu... herkez selam verip gidiyo.. | ||
|
||
| iidr efendm sizleri sormalı | ||
|
||
| ben burdayım valla iyi gidiyor yağmur falan =) | ||
|
||
offf evet yagmur yagıyor ya hiç sevmem
|
||
|
||
| yağmurdan sonra güzel oluyor aslında çıkcan yürüyeceksin şimdi mis gibi toprak kokusu(gerçi çamurda var işin içinde) | ||
|
||
| ya ben ne yagmuru ne yagmur sonrasını yagmurlu olan hiçbirseyi sevmiyorum | ||
|
||
| neden ki | ||
|
||
| ya ne biliyim rahat bi ortam değil bi kere yani ıslanıyorsun daha ne olsun birde seyi hiç anlamam yagmur romantzmini neresi romantk yani ıslanıyorsun düpedüz bana göre değil anlayacağın | ||
|
||
| ben o hüzne bayılıyorum gri bulutlar, şimşekler, birde sahilde sırılsıklam ıslanmak (tek başına tabi), yere düşen yapraklar of of | ||
|
||
| ya tabi haklısın herkesin kendi düşüncesi ama bana para verseler oturmam yagmurun altınsa(: | ||
|
||
| o da güzel bende oturmam ancak yürürüm =) | ||
|
||
ben o hüzne bayılıyorum gri bulutlar, şimşekler, birde sahilde sırılsıklam ıslanmak (tek başına tabi), yere düşen yapraklar of of kesinlikle katılıyorum sana ada sahillerinde yagmur yagarken november rain'i dinleyerek az yürümemişimdir yani..
|
||
|
||
galiba en duygusuz benim aranızda
|
||
|
||
| yok canım neden duygusuz olucaksın ıslanmayı sevmemen normal. bende çok yürüdüm yağmur altında öle hoş oluyor ki fonda da kendi parçan çalıyorsa |
||
|
||
| benimki degişir ama vallahi ama bole kapalı havayı bende çok severim aslında şimşek ler falan çaksın ben gitar çalarken arkada efekt olsun güzel oluyo...yada dışarda yagmur yağarken sıcak evinde oturmak... | ||
|
||
| neyse size doyum olmaz ben kacar iyi geceler hepinize | ||
|
||
| iyi geceler... | ||
|
||
benimki degişir ama vallahi ama bole kapalı havayı bende çok severim aslında şimşek ler falan çaksın ben gitar çalarken arkada efekt olsun güzel oluyo...yada dışarda yagmur yağarken sıcak evinde oturmak... ikisi de süper bende yağmur yağarken evdeysem pencereden izlemeyi ya da yağmurun sesini dinlemeyi severim özellikle uyumadan önce. iyi geceler
|
||
|
||
| dogru nescafe iyi gider yada çay...ama muhabbet edicek bi arkadaşında varsa tam olur işte... | ||
|
||
| vazgectim burdayım | ||
|
||
dogru nescafe iyi gider yada çay...ama muhabbet edicek bi arkadaşında varsa tam olur işte... çay evet arkadaş zor yani =) yalnızlığı tercih etmekten dolayı molkoist hoşgeldin =) |
||
|
||
| evet hoş geldin yani bazen yanlızlık paylaşılmaz.. | ||
|
||
| yalnzlk hiç bi zmn paylasılmıyor nese ama bu sefer gidiyorumii geceler | ||
|
||
haklısınız iyi geceler molkoist
|
||