|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 güle güle ama yanlızda hayat geçmiyo yavv....
|
||
|
||
o da doğru işte
|
||
|
||
vallahi derin mevzuular lütfen girmeyelim akşam akşam moral bozmayalım en iyisi bence bakın sabah ne güzeldi çiçekler böcekler güneş falan dimi...
|
||
|
||
vallahi derin mevzuular lütfen girmeyelim akşam akşam moral bozmayalım en iyisi bence bakın sabah ne güzeldi çiçekler böcekler güneş falan dimi... doğru doğru bahar bitiyor yaza az kaldı sabır =)
![]() |
||
|
||
| günaydınlar nasılsınız...?? | ||
|
||
| Şuanda tek yapmak istediğim ; yanıma 1 kasa bira, 1 koli sigara, bide siyah converslerimi alıp kendimi odama kitlemek anahtarıda camdan aşşağı atmak.. :S | ||
|
||
Gooooooolll şampiyonuz biz şampiyonnn
|
||
|
||
maç 90 dk
|
||
|
||
|
||
hemen yardımcı olalım " önce düzgün Türkce " kullanmanı istüyoruz,diliyoruz. Sitede yabancı albümler ve video klipler bulabilir dilediğince içip eğlenebilirsin
|
||
|
||
| tşk ederim... | ||
|
||
selam herkese kabus geri döndü
|
||
|
||
oou naber kabus =)
|
||
|
||
eidir sizleri sormalı
|
||
|
||
maç 90 dk aman tanrım adminimiz bir fenerli doğru yola sokmak bize süşüyor bu durumda bu arada selam kabus
|
||
|
||
| farklı bi atraksiyon olsun diye dedik hayret bişi deyip durmayın artık kabus falan | ||
|
||
bizlerde iyiyiz hamdolsun
|
||
|
||
| arayı epey açmış olmama rağmen değişen pek bişi yok gibi köprünün altında nası sular aktı bilemiyorum ama fazla bişey kaçırmamış olmayı umuyorum | ||
|
||
farklı bi atraksiyon olsun diye dedik hayret bişi deyip durmayın artık kabus falan yok permanganat biraz uzun geldide hemen madem demişsin kabus yazayım dedim
|
||
|
||
arayı epey açmış olmama rağmen değişen pek bişi yok gibi köprünün altında nası sular aktı bilemiyorum ama fazla bişey kaçırmamış olmayı umuyorum bi kaç yeni tartışma topicleri ve baya bi albüm geldi yeni olarak
|
||
|
||
herkeze ii geceler...orda birileri varmı?
|
||
|
||
var var
|
||
|
||
| keyifler nasıl:) | ||
|
||
| Bilmem idare ediyorum işte.. senin? | ||
|
||
| ii gibi işte siteye alışmaya calışıorum | ||
|
||
Alışırsın çok sorun olmaz.. zaten 3-5 kişiyiz
|
||
|
||
| site cok güsel ve cok katılımcıda var sanırım akşam üzeri girdim katılm baya güsel... | ||
|
||
iyi o zaman sen katıl paylaş
|
||
|
||
| selamlar herkese | ||
|
||
| Selam.. | ||
|
||
| naber? | ||
|
||
| ii deği senden? | ||
|
||
| Çıkmak zorundayım iyi geceler | ||
|
||
| =) | ||
|
||
| merhabalar nasılsınız.. | ||
|
||
| günaydın(: | ||
|
||
| Günaydın Naber ? |
||
|
||
| iyidir sen nasılsın? | ||
|
||
| çok iyi, hava bugün çok güzel evde mi olacaksın? | ||
|
||
| hımm...maalesef:/ ya sen? | ||
|
||
| galiba öyle yapmam gereken bir yığın şey var | ||
|
||
| herkeze SeLammmm | ||
|
||
| Selamlar olsun ve iyigeceler olsun herkese | ||
|
||
| Selam site ahalisi..Cümleten iyi geceler herkese.. | ||
|
||
| selam | ||
|
||
Selam site ahalisi..Cümleten iyi geceler herkese.. ştt ses yapma herkesi uyandıracaksın
|
||
|
||
Sustum
|
||
|
||
Sustum şaka yani benden başka herkes uyuyor ![]() uykun mu kaçtı? |
||
|
||
Olmayan şey kaçmaz kaçamaz.. Senin?
|
||
|
||
Olmayan şey kaçmaz kaçamaz.. benimde Senin?insomania mı oldum ne |
||
|
||
İnsomnia diye yazılıyordu galiba.. Uyku bana boşuna vakit kaybı gibi geliyor sanki :DNeyse.. Ya şu rapid olayında anlamadığım birşey var ..Normalde 4 karakter girilebiliyor..Ama bir baktım bir sürü karakter var ..Hangisini yazıcaz biliyor musun sen ya da bilen biri var mı
|
||
|
||
| Sanmam..Konuşurlar konuşurlar konuşurlar..Ama boşuna konuşup dururlar..Ses var ..İcraat yok.. | ||
|
||
İnsomnia diye yazılıyordu galiba.. Uyku bana boşuna vakit kaybı gibi geliyor sanki :DNeyse.. Ya şu rapid olayında anlamadığım birşey var ..Normalde 4 karakter girilebiliyor..Ama bir baktım bir sürü karakter var ..Hangisini yazıcaz biliyor musun sen ya da bilen biri var mı var bak bugün kaç tane indirdim ![]() kedi resimleri var iyice belirgin olanları seçeceksin icraat olur sen umudunu yitirme |
||
|
||
İnsomnia diye yazılıyordu galiba.. Uyku bana boşuna vakit kaybı gibi geliyor sanki :DNeyse.. Ya şu rapid olayında anlamadığım birşey var ..Normalde 4 karakter girilebiliyor..Ama bir baktım bir sürü karakter var ..Hangisini yazıcaz biliyor musun sen ya da bilen biri var mı var bak bugün kaç tane indirdim ![]() kedi resimleri var iyice belirgin olanları seçeceksin icraat olur sen umudunu yitirme
|
||
|
||
İnsomnia diye yazılıyordu galiba.. Uyku bana boşuna vakit kaybı gibi geliyor sanki :DNeyse.. Ya şu rapid olayında anlamadığım birşey var ..Normalde 4 karakter girilebiliyor..Ama bir baktım bir sürü karakter var ..Hangisini yazıcaz biliyor musun sen ya da bilen biri var mı var bak bugün kaç tane indirdim ![]() kedi resimleri var iyice belirgin olanları seçeceksin icraat olur sen umudunu yitirme ![]() ne yaparsın |
||
|
||
| Normalde şans namına bişey yoktur ama ..Şaşırdım doğrusu bende.. | ||
|
||
| desene şansın dönmüş | ||
|
||
| ne zaman ne istersen bana sor bulurum | ||
|
||