|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 iyigeceler herkese yine gelicem (X |
||
|
||
| kimse varmıı | ||
|
||
| SeLam Türk RockeR'Lar.. nasıLsınız? |
||
|
||
Hamdolsun.. Sizlerden ?
|
||
|
||
| iyiyizz | ||
|
||
İyiyiz şükür.. (sınav dönemLeri haRiç )
|
||
|
||
| Sabredin çok az kaldı.. Gerçi bendede sabır kalmadı artık.. | ||
|
||
| Hocam yarın Tarih sınavı var ama kaç gündür sürekLi çaLışmaktan ve son 2 sınavda olan olaylardan dolayı hiç çalışasım gelmiyor.. (Arada böyle hocam derim.. siZ beni aLdırmayın) Ya birde bişey sorcaktım.. Ö.M. nasıl yollanıyor? |
||
|
||
Mesaj sayının 50 olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam Neyse benden bu kadar bugün hadi iyi geceler..
|
||
|
||
| teşekkür ettim caNım.. | ||
|
||
| iyi geceler gok2 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Ben geLdimm..
|
||
|
||
| bende bende geldim | ||
|
||
günaydınlar herkese nasılsınız görüşmeyeli...!
|
||
|
||
| selam kimse var mı buralarda ? | ||
|
||
wampirem bebişim biri banımı kaldırmışş artık senleyim
|
||
|
||
|
||
|
||
| ilginç bi hayat seninkide hem ban at sonrada kaldır güzelmiş | ||
|
||
| Tekrardan hoşgeldin o zaman (: | ||
|
||
bakalım hoş n geliş olcakmı
|
||
|
||
bakalım hoş n geliş olcakmı yeniden hoş geldin nietsche kutlamada bira var mı? ![]()
|
||
|
||
| bende yavaş yavaş aranıza dönmeye başlıyorum yakında gelicem dogru düzgün ama cumadan sonra inşallah.... | ||
|
||
gel gel bekleriz yaz geldi millet gidiyo sen geliyosun
|
||
|
||
vallahi ben kendime daha yeni yeni geliyorum o yüzden...
|
||
|
||
wampire gebertmiyim seni ne birası kansızsın sana tıpta çareler arıyorum bira diosun aa kızdırma beni
|
||
|
||
o zaman ben de kırmızı tuborg içerim kan yapar
|
||
|
||
| şarap iç olm şişe şişe iyi gelir... | ||
|
||
şarap iç olm şişe şişe iyi gelir... yok be abi onun tadı sirke gibi
|
||
|
||
Şarab'a sirke diyen zihniyetleri kınıyorum.. Şarap kraldır..
|
||
|
||
ayıp ayıp ayıp şaraba sirke dio yaa yaşam sıvısı sayılır lan o....
|
||
|
||
ayıp ayıp ayıp şaraba sirke dio yaa yaşam sıvısı sayılır lan o.... bi defa yaşam sıvısı biradır ![]() .Ama içmemem gerek artık
|
||
|
||
bira öz su şarap yaşam sıvısı ne içemezsin içmek iyidir...
|
||
|
||
bira öz su şarap yaşam sıvısı ne içemezsin içmek iyidir... ben sporcu adamım olum sen bırakmışsın yüzmeyi ama bize test yapıcaklar ![]()
|
||
|
||
offff tatil çok sıkıcı geçiyor yaaa
|
||
|
||
selamm millett hadi cosalımm ![]()
|
||
|
||
| esselamınaleyküm ey insanlık nasılsınız... | ||
|
||
| abicim nerde bu insanlık nerde eski üyeler yav burası eskiden ne kadar güzeldi eski üyeleri geri getirin neo allahını seversen bi el at şu işe ben eski üyeleri eski sohbetleri özledim yavv ne güzeldi hakkatten şimdi forumun o eski sıcaklıgı güzelligi kalmamış en azından benim açımdan yani.. | ||
|
||
aaa gözüm bana gel dedi geldim valla her nekadar sevilmesemde
|
||
|
||
| sevilirsin sevilirsin hadi millet eski üyeleri bi topliyalım bi zahmet kim varsa çagrın eskisi gibi yapalım şurayı yav.. | ||
|
||
senle benle olmuyor demek neyse gözüm yol belli hani özlem var sende ama özleyen yok sanırım
|
||
|
||
| Var var.. =) | ||
|
||
geldim millet nasılsınız? bu smile ı da niye yaptım bilmiyorum ama dursun burda
|
||
|
||
toplanıyruz işte ee millet ne yaptınız ne zamandır yok kimse buralarda..
|
||
|
||
bu işi halletse halletse neo bey halleder
|
||
|
||
| harbiden neo vallaha bi el at şu işe bi çagrı yap neyse millet neyse nasılsınız ne zamandır konuşmuyoruz napıyosunuz..? | ||
|
||
| Selamlar herkese...Ben bu başlığı yeni görüyorum yav :/ sinirliyim biraz ,biraz da huzurlu.anlamadım kendimi yaaa.Neyse neyse ya bu arada birşey sorcam nightmare storm nerde :z | ||
|
||
yok bıraktı o bende artık derslerime baksam iyi olcak hımm onun içinde haksızlık ettim çok şimdi anlıyorum
|
||
|
||
harbiden nightmare storm nerelerde ![]() niye ayrıldı ki acaba
|
||
|
||
haydaaa tüh umarım yoklamaya gelir umarım uff tam 6 tane vizeye gircem daha ya bu hafta bitmez artık.Okusan suç okumasan suç.Hayır yani okuduğum kitapların yarısı hukuk.Hakları görünce vay be diyorum ama hemen hemen hiç biri de uygulanmıyor ne biçim iş bu ya
|
||
|
||
| yazılılar bitti şimdilik bir hafta ders yokD:D: | ||
|
||
Vizeler bitmedi bu hafta ders yok
|
||
|
||
çalışmamak çok güzel dimi: :D
|
||
|
||
keşkem hep ders olsa da vize olayı kasıyo ya.bide adamın ne istediği önemli.sayısal gibi değil ki formülü yaz kağıda yapıştır ispatı...boyuna yorumm yorum yorum yoruldum valla ha bu arada ticaret hukukundan nefret ediyorum.ayrıntılar birbirine girdi napçam ben sınavda
|
||
|
||
| ne bu be kardeşim vallahi türkiyede cidden egitim sorunu var nalet bişi vallahi.. | ||
|
||
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama kalıcı olmam dileğiyle
|
||
|
||
ne bu be kardeşim vallahi türkiyede cidden egitim sorunu var nalet bişi vallahi.. bu işe bir care bul bence yaparsın sen
|
||
|
||
bütün okulları yıksak aslında kısmi bi çözüm elde etmiş oluruz egtim olmayınca önemini anlayıp birazdaha dikkat ederler belki..
|
||
|
||
bütün okulları yıksak aslında kısmi bi çözüm elde etmiş oluruz egtim olmayınca önemini anlayıp birazdaha dikkat ederler belki.. bence öğretmenleri canlı bomba yapalım sokak ortalarında güm güm ![]() öğretmenler varsa alınmayın lütfen profesyonel sadist başka ne fikir çıkar..
|
||
|
||
| şiddet şiddet nereye kadar biri beni 70li yıllara yollasın sıkıldım bu 08den içi boşaltmış bu zamanın herkes hızlı yaşıyor ama boş |
||