|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 sağolasın
|
||
|
||
| moralim bozuk ya kimse var mı oralarda. | ||
|
||
Var tabii
|
||
|
||
olmamııııı neyin var yaw niye bozuk moralin
|
||
|
||
| burdayız hepimiz..anlat istersen...buluruk bi çarsini inş... | ||
|
||
aradaşla kavga ettim ya abuk ubuk şeylere hemen parlıyo.kendi sevmediği birisiyle bi programa çıktım diye iki saat dırdırdır başımın etini yedi |
||
|
||
| sen kendi dalgana bak bence üzme kendini ole bişiden kızıyosa zaten yeterince ei ark deildir yani.... | ||
|
||
bende öyle yapmaya gayret ediyorum ama tamam dicem bigün görüşme benle bi daha o olcak
|
||
|
||
hade yaw yok yere kavga çıkarmış resmen benim sevmediğim adamla selamlaştın sen allah belanı versin demek gibi bişi (fazla abarttım heralde ) sen çağır arkadaşını foruma biz burda konuşalım onla diyelim arkadaşsınız siz olur böyle şeyler öpüşün barışın bakayım deriz hallolur olay ok
|
||
|
||
| ya hakkatten ne biçim kavga sebebi bu yavv ne biçim ark diyim daha dogrusu gerçi admıon verdigi tepkiyide bilmiyorum ama sonuçta sadece uyarmış olabilr yoksa ya git bidaha görüşme benle sildim seni falan diosa yuh artık....... | ||
|
||
hatta sen de şerefsiz çıktın falan gibi şeler dedi de .şu forumda olmasa kafa dağıtıcak doğru düzgün konuşulcak yer yok.
|
||
|
||
yuh yani sapıtmış biraz eleman okadar abartılırmı yaw
|
||
|
||
| Kafana takmaya bile değmez. (diyene bak) Neyse çıkıyorum ben.. Görüşürüz iyi geceler
|
||
|
||
| iyi geceler | ||
|
||
| herkese iyi geceler uykum geldi
|
||
|
||
| ei geceler.... | ||
|
||
iyi geceler
|
||
|
||
| bana dediysenm ben gitmiyorum....biraz daha burdayım ama yakında çıkacam.... | ||
|
||
bende kaçar herkeze ei geceler.........
|
||
|
||
buda benden olsun ben eksik kalmıyım konu konudur üstteki bende üstüme alındım iyi geceler
|
||
|
||
| günaydın selam herkese | ||
|
||
| günaydın millet... | ||
|
||
| arkadaşlar önceden absinthe deneyimi olan var mı? | ||
|
||
| absinthe mi one yav apsint mi demek istedin şu %70 alkol olan içki yeşil bişi | ||
|
||
şu vampirleri sarhoş eden içki arkadaşın biri getirtmiş de denesem mi karar veremedim.
|
||
|
||
var da bi yudum aldınmı dağılıyon direk acayip bişey vodka bardağında 1 bardak içtim leyla oldum valla ama denemeye değer
|
||
|
||
| ya onun bi kaç çeşidi daha var dark pasint var siyah bişey %90 alkol var onda dehşettir her halde bide kırmızısı varmış kaç alkol oldugunu bilmiyorumda içinde esrar tohumu varmış onunda...... | ||
|
||
bizimki yeşil türkiye de bulunmuyor pek bi daha ne zaman bu fırsat ele geçer bilinmez deneyeyim en iyisi...
|
||
|
||
eee süpersiniz sabah sabah ne bu muhabbet içip güzelleşin bakalım
|
||
|
||
içelim tabi genciz daha
|
||
|
||
evet bu saatte başlarsak içmeye yaklaşık hergün bunu yaparsak yaşlanma ve ölme rekoru kırabiliriz türkrocker olarak
|
||
|
||
bünye meselesi
|
||
|
||
| yav aslında apsint türkiyede yasal laak var ama içinde o hayal gördüren madde yok ve sadece %55 alkol ve fiyatı yaklaşık 120 ytl falandı yani ne diyimki git viski falan iç ama bu gerçek apsinti yurt dışından kaçak olarak getiriyolar yani sorun olmuyo.... | ||
|
||
eedoğru bende bünye yok bünyesizim ben 3 bardak votkada kör kütük şahsen
|
||
|
||
hoş bi içki ya kaşığı olsun şişesi olsun
|
||
|
||
| heaaa evet bide kana daha çabuk karışsın diye içinde şeker eritiliyo kaşıgı hoş bişey hakkatten bildigime göre....... | ||
|
||
şeker olayı doğruda komaya girmek istemiyorsanız denemeyiniz vişne suyu en uygunu
|
||
|
||
| vodka deil bu sek içilir ayrıca vodkadada portakal suyunu tercih ederim... | ||
|
||
şeker falan istemez 3 kuruşluk zevk uğruna gebermeyelim
|
||
|
||
vodka deil bu sek içilir ayrıca vodkadada portakal suyunu tercih ederim... bende senin bahsettiğinden bahsetmedim zaten kendim kendime bir yorum getirdim şimdi oyuzden bana bir vişneli votka borcun var
|
||
|
||
ıha bea ısmarlarız ama sana bi bardak gerisi benim...
|
||
|
||
şeker falan istemez 3 kuruşluk zevk uğruna gebermeyelim ya bişi olcagını sanmıyorum daha çabuk sarhoş olursun sadece...
![]() |
||
|
||
| benim bünye sağlamdır aslında eski toprağım ben bişi olmaz | ||
|
||
eeeee neden korkuyosun o zaman atın ölümü arpadan olsun zaten bi gün alkol komasına girip ölecez....
|
||
|
||
eeeee neden korkuyosun o zaman atın ölümü arpadan olsun zaten bi gün alkol komasına girip ölecez.... korktuğumdan değil kendimi hazırlıyorum ![]()
|
||
|
||
| ya abartmada iç bişey olmaz zaten çok büyütmeyin gözünüzde....ama küçümsemeyinde yani... | ||
|
||
| ben çıkıyorum saol Toksin hadi eyvallah | ||
|
||
hoşça kal...
|
||
|
||
| yav insanlar nerdesiniz....?? | ||
|
||
ben burdayımda bana sormadın sanırım kimse varmı
|
||
|
||
| sende üyesin sende insansın sana niye sormıyım beaaa...?? | ||
|
||
ne kızıyon beeeee
|
||
|
||
ne kızcam bea...
|
||
|
||
hangi smile yi dikkate alıyım
|
||
|
||
hmmmm bakam bi dakka düşüniyim 2. veya 4. evet sen seçimini yap artık...
|
||
|
||
4.seçtim 4.benim olsun neolur
|
||
|
||
4. ü sevdinmi artık senin....
|
||
|
||
Ben geldim
|
||
|
||
| hoş geldin.... | ||
|
||
merhabalar
|
||
|
||
| Merhaba hoşgeldin | ||
|
||
| yenisin sanırsam hoşgeldin.... | ||
|
||
merhabalar avatar süpermiş =D
![]() |
||
|
||
| hoşgeldin neooo..nerelerdesin yavv.. | ||
|
||
| okula uğradım bi yarın sınav varda Yarın yabancılık çekmiyim dedim =D | ||
|
||
nie hiç mi ugramıyosun insan arada sırada okuluna gitmezmi yavv....
|
||
|
||
| Özlettin kendini =P | ||
|
||
valla evde yatmak gibisi yok
|
||
|
||