|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 anam nerde oturuyon lan sen söle gidip beraber öldürelim (hah black label çalmaya başladı aldım gazıda)haklı ama kurena bencede bazı şeyler degiyo bi süre sonra aşk deel dostluk önemli (yalan dostum aşk diye bişey yok) |
||
|
||
| lordi şu anda içinden s*kiyim hayatı diyo (yani ben ole yapıyodum) | ||
|
||
yhaaa benide aranıza alın noluooooooooo
|
||
|
||
| dostluklarda bitiyorr bitiriyorlarrrrr ben dostluklara çok ömen vermeme rağmen beni çok yıprattılar abi gell ben adıyamandayımmmm uzağım belkii ama haklısın içimden diyorummm | ||
|
||
bak bunları düşünebilen bir insan..! gidenin gelmesi için bişeler yapmak yerine..! giden için yapılmış güzel şeyler yerine..! onun herşeye rağmen gittiğini düşünüp..! gerçeklere dönüp..! hayatın ondan ibaret olmadıgını anlayıp..! sadece birer kukla oldğumuzu aklına getirip daha güzel daha yeni iplere asılacağını d,ş,nmesi..! ve pantera-cemetary gates dinlemesini istiyorum....
|
||
|
||
a finally deram hoş geldin aramıza.... pardon kendini takılmamış hissettiysen
|
||
|
||
| ama bu sitee dosluklara önem veriliyorr heraldeee gideni unutuyorum artıkk |
||
|
||
| hoş geldin aramızaaaaa | ||
|
||
| saol toksin yaa sonunda sesimi duyan biri çıktı sonunda | ||
|
||
| dumandan hayatı yaşanın konserini dinle kendine gelirsin....allahtan benim harbiden gerçek dostum var misal gok2 onunla 6 senedir tanışıyorum ama artık yani benim için nerdeyse ailemden bile önemli bi insan ama siz ailenizin önüne kimseyi koymayın sakın benim aram benimkilerle pek ei degil çünkü annem dışında....ama gerçek dost bulmaya çalışın.... | ||
|
||
h.b lordiiiiiiiiii
|
||
|
||
kurene yaa kusra bakma bn daa yeni üye oldum da çözmeye çalışıom ee anca ![]() hoş geldin hoş geldin hoş geldinnnnn gel artık aramıza sen benden ol bız su lordii yanlıztan cekıp alalım nedersn
|
||
|
||
| her hal yav neden varız burda sende anlat bari biraz.... | ||
|
||
| arıyorumm emin olabilirsinn bu arada sesini duyuyoruzzzzzz aramızdasın ztn ![]() yalnızlıkkkkkkk zot yawwwwww
|
||
|
||
ben biliriiiiimm.....
|
||
|
||
yeni üye ne ayak bende yeniyim gerçi iki günüm hiç belli olmuyor dimi bu arada lordii iyimi
|
||
|
||
| idare ediyorummm hangi ildensiziniz sizzz bu arda | ||
|
||
| ben istanbul adalar beaahh ıssız ada vyyyyy (büyükada) | ||
|
||
| çok uzağızz yaaaaa ben adıyaman | ||
|
||
morelimiz nasıl iyi dimi bnde izmit yolu düsen varsa beklerim
|
||
|
||
ben bu yaz gelmeyi düşünüyordum orayaaa ama bakacazz benim moral ii olmaz hiççç
|
||
|
||
| Selam forum ahali.. Napıyosunuz? | ||
|
||
iyiz dmş lordii anaaa bende taktım lordii ama napıyım bende üzüldüm anılarım depreştii sen nasılsın gok2
|
||
|
||
| izmit nerde kalıyodu lannn...zannetmem ben pek gitmem güneye bizimkiler gitsin diye dua ederim de onlarda pek gitmez bi kaç kere gitmişlerdi eved yanlızdım mis gibi offf ama istanbula yolu düşen olursa bende büyükadaya beklerim | ||
|
||
o da sıkkın sevgilisinden ayrılıyo....ama son hamleleri var....
|
||
|
||
| haritaya bak görürsünn nerde okkk sewgilimm kimm yaa ben o kim?? | ||
|
||
toksin ohaa sana izmit batıda güney değil kocaeli yanı
|
||
|
||
| evt kurena doğru sölüoo | ||
|
||
hmmm olabilir cografyam iyi dir ama harita falan ezberleyyemem kocaeli nerde kalıyodu... ;Dben iyi ce aptallaştım yine....
|
||
|
||
| bencede sana çk yakın toksinnn | ||
|
||
bnmde coğrafyam berbat bi izmit i biiom o kadar
|
||
|
||
ne biçim muhabbetiniz var yahu
|
||
|
||
beğenmediysen başka konu aç konuşalım
|
||
|
||
| lordi hayat sana damardan girmiş anlaşılan ama bize hayatın insanların kolay oldugu hiç bizaman söylenmedi..daa çokk üstüne gelecekler eger şimdiden açık weriirsen istedigin yerde olamazsın GÜÇLÜ OL... bu aşktada böyle bende şiddetli bi aşk acısı çekiyorum 1 sene oldu hiç kimseyle bi ilişki kuramıyorum . AMA NİETZSCHE NİN DEDİGİ GB BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY BENİ GÜÇLENDİRİR hayat kötü kolla g*tü
|
||
|
||
Doğru düşünüyorsun takdir ettim
|
||
|
||
bravoooo...... ... ...
|
||
|
||
nietzsche süpersinn
|
||
|
||
saolun canlar
|
||
|
||
| çok haklısınnn beaaa ztn güçleniyorummm | ||
|
||
sitenin şerefine güzel sitenin güzel ve akıllı insanları bu ses bitermi lan
|
||
|
||
bitmezmi....?? ben bögrürüm bilader sesim kısılsın yine bögürürüm brutal ın gücüüüüü....
|
||
|
||
ee hayatta eski olmanın yararları
|
||
|
||
| arkadaşlar kusura bakmayın yazamadımmm mod oldum daa :d yaş kaç bu arada | ||
|
||
eski olunca kazınırsın hayata ve sen eskisende duruşun eskimez umarım hep böyle kalırsn toksin çok bağarma bee ne o bitti sandın dimi
|
||
|
||
| ben 16 | ||
|
||
| ne oldu yaw en son be kaçırdımm | ||
|
||
| bende 16 | ||
|
||
ben bitmem ben 17...... parmaklarım erir gitar çalmaya devam ederim boynum kırılır head bang yapmaya devam ederim sesim kısılır bögürmeye devam ederim.....
|
||
|
||
|
||
|
||
| toksin sendeki bu azim şahaneeeeeeeeee yırtılana kadar bagır dostum ::head2karanlıklar dünyasından başka çıkış yok |
||
|
||
| ben daha çok dans etmeyi sewerimmm böğüre böğüre alırım elime gitrımı hem çalarım elimden geldiği kadr hem de şarkıyı söylerim ama bateristim aslında:D | ||
|
||
toksine ver gazı gerisine karışma bu azimle sen nasıl kaybedersin be abi sen yanlış anlamıssn kaybettim ayaklrına yaıtıp kazandıklarını iyi şelere feda etmişşn ben 17 18 grdımde bıtrdgım yası soledım
|
||
|
||
bu arda lordii hayırlı olsn yeni vatani görevin yeni modumuz için toksin sıra sende böğür bakalım
|
||
|
||
| olsun lordii kendini kalıplara sokmaaaaaaaaaaa | ||
|
||
| yok cnm ne kalıbı yaaa ztn dış görünüşümde pek kalıplı değill böle iri yarııı kocaman biriyimmm | ||
|
||
lordi yaww açlık kafaya wurdu galiba
|
||
|
||
| olabilir ztn fil diyeti yapıomm | ||
|
||
fil nasıl diyet yapar
|
||
|
||
35 kowa yiyecegine 30 kowa yiyodur
|
||
|
||
| bol bol su içer | ||
|
||
eee ozamn en iyi evcil hayvan fil ben besliyim yarın barı
|
||
|
||
| walla çoktan biraz az yer içer sadece | ||
|
||
| sınırda koymuş kendine lordi yaw özgür kıl kendini dostummmmmmmm | ||
|
||
şey ya bu sene karneler puanlı sistemmi bilen varmı
|
||
|
||
| puan yanında notta yazıo | ||
|
||
çüşş o ne yaa ben yandım ozamn nese saol..!
|
||
|
||
karne yok dert yok
|
||
|
||
| ewet puan daa var çok kötü bir durum yaa | ||
|
||
| ben zayıfımdır ama bilemem yani sadist manyak ruh hastası bana yapılan yakıştırmalar arasında çok uzun da diyilimdir normal bi insanınm sanırsam....millet buluşmaya gelin yavvv | ||
|
||
höhh ezildim desenize şuna toksin beni dövemssen gelirim
|
||