|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 karne mi offf lan yarın cuma yavv has**ir yavvv |
||
|
||
yok dövmicem parçlara ayırıp kanını içecem...nihöhöhöhöö.......
|
||
|
||
| Kalmassınız inşallah hiç biriniz | ||
|
||
beni yeme negro yee sende baya plan var icraat nasıl peki işler nası toksin
|
||
|
||
izmirde olasydı tabiki gelirdim ama istnbul
|
||
|
||
ben kalmıyommm ztn de 4 lerim varrr
|
||
|
||
karne yok dert yok kasmayın yaw daha 1. dönem
|
||
|
||
yav bana koymuyoda bazılarının çenesi açılıyo yok gitar çalma yok ders çalış sie lan ...(isler muhteşem gidiyo ama daha fazla kan görmek istiyorum... keşke beinmde 4 üm olsa lannnen fazla 3 vardır... )
|
||
|
||
| ewet yaa çok sinir bozucu çok geziyorsunn o mzk leri dinlersen dersleri anlayamassın fln diyenlere sinir oluyorummm | ||
|
||
| ya takmayın hep söylenir bu sözler.. bende lisede çok berbat bi ögrenciydim we toplasan 3 senede 150 gün fln gitmişimdr okula ama şimdi üniwersitedeyim.... |
||
|
||
ne güsel ama ben bide bi sene kaldım ondan bana çok baskı yapıyolar.....
|
||
|
||
| yok ben kalmadımmm kalsam öldürürüm kendimi heralde | ||
|
||
| hımm sen mimlisin yani...olsun zaten büyük ihtimal konserwatuar istiyosundr bi sorun iştikal etmez..ama ewdekilere hak werin ne kadar kafa ütüselerse bizden daa çok yaşamışlar bu hayatı we biliyolar | ||
|
||
| lordi sende ölmek için bahane arar olmuşsun bea toksin en dogrusunu yapp sawaşıo tebrikler toksin
|
||
|
||
| yok yaaa mübalağa yapıorummm aslındaaa savaşıyorm ama bu günden sonra daha çok bağlandım hayataaa | ||
|
||
Ben çıkıyorum.. Kendinize iyi bakın Akşam görüşürüz..
|
||
|
||
| by by | ||
|
||
ben konservatuar istedim ama ondan önce askeri okul isterdim.....
|
||
|
||
| en çok ne istiyorsan onun için çalış | ||
|
||
askerş okul geçti zaten yaa konservatuar bilmiyorum belki yarı zamanlıda şansın,mı denerimde ben her hale gazetecilik muhabirlik falan okurum sanat muhabirligi...(bolemiydi o yaa)....
|
||
|
||
ben çıkıorum ın
|
||
|
||
| bence askeriye olmaması ii olmuşböle alternatif hayat şeklini benimsemiş birrnn ne işi war yaw askeriyede konserwatuar için bi iki şey söyleyebilirim nota çalış mutlaka wwe piyano eşliginde biraz şan dersi al tabi imkanın warsa lordi senide tabrik ediyorum sawaşçım benm
|
||
|
||
sewiyoruz seni
|
||
|
||
| ya zaten notayla çalıyodum kursa bi sene ara verdim nota okumayı falan komple unutmuşum...neyse yeniden başladım şan dersi bilmiyorum belki alırım...ama evet ya lazım galiba ama zaman ayıra nbilicegimi zannetmiyorum... | ||
|
||
hoşça kal yeni mod... ...
|
||
|
||
| ewet şan biraz zahmetli bi iş ama gerçekten fark yaratırsın bırakma sehpa okumayı sakın haa bi daa başlamak hatrlamak zor oluyo | ||
|
||
Kimse yok mu
|
||
|
||
| millet ben geldim yine kimse yokmu...!! | ||
|
||
ben varım yetmezmi
|
||
|
||
Yeter ayıpsın
|
||
|
||
varsında sanki yoksun gibi yani....
|
||
|
||
Evet öyle gibi sanki
|
||
|
||
msnden taaruza geçtilerde keyifler nasıl
|
||
|
||
| ne kadar iyi olabilirki yarın tüm notlarım açıga çıkıcak | ||
|
||
olsun ya ilk gün kötü geçer sonra herşey düzlüğe çıkar rahatlarsın
|
||
|
||
ya o diyil başlayacaklar konuşmaya yok gitar çalmayı bırak yok müzigi bırak bende başlayacam ta sizinde..........
|
||
|
||
| BIRAKTIGIM YERDESİn YAW toksin tmm konuşup tatlıya baglamıştk sanki:) | ||
|
||
bırak sen onu boş ver ben onlarla hep kavga ederim.........
|
||
|
||
gok lan parayı ayarlıyalım bizde kırmızı absinthe getirtek.....
|
||
|
||
selam cemaat
|
||
|
||
| selamlar sonunda biri geldi inş..... | ||
|
||
| napıyonuz ya görünüşe göre bi karne telaşı almış başını gidiyo ne iş Toksin | ||
|
||
vallahi bana zayıof almak koymuyoda işte birincisi çok konuşacaklar ikincisi parayı kesecekler...onlar yani.
|
||
|
||
toksin kırmızı absinthe nerden getirtiosun ![]() selam permanganat bune kimya kokan bi durum
|
||
|
||
geçer geçer sıkma canını
|
||
|
||
Luna lovegood gel hele gel panayır var gel buraya
|
||
|
||
selam neo selam nietzsche senle bir ara schopenhaurer muhabbeti edelim
|
||
|
||
| ne zaman is tersen marcus gorgias birazda wagner de yapalım lou salome yide unutmamak lazım | ||
|
||
| o salome çok fena zati muhabbeti çevirelim bi ara | ||
|
||
| noluyo beaaa.... | ||
|
||
| ne noluo ? | ||
|
||
ne biliyim yavv ole bi hal hatır sorma şekli yapıyım dedim......
|
||
|
||
kimse yokmu buralarda yavvvv....
|
||
|
||
| yav kimse yok bende çıkıyorum hade hoşça kalın millet...... | ||
|
||
bu ne neşe be yarın karne alıyom ben yastayım
|
||
|
||
| HooooOOOOOooooooooooppppp... | ||
|
||
kimsesilerin kimsesi varmı aramızda anneme verdiğim sözü tutamadım ben napcam
|
||
|
||
yaw ne enteresan selam werme şekilleriniz war beaa aşmışsınız
|
||
|
||
Nasıl yani anlamadım kurena dediğini ![]() Selam dostum
|
||
|
||
| ne oldu kurena? | ||
|
||
ben çok kötüyüm arkadaşlar çıkıyorum bişeler içip evin yolunu harbiden unutmam lazım bb gelemssem bidaha beni sevgiyle anın ben sözünü tutamayan biri değilim ya
|
||
|
||
ne oldu kurena gelirsin gelirsin bekliyoruz
|
||
|
||
Evet evet bekliyoruz
|
||
|
||
arkadaşlar meraba siteye yeni geldm...adım esin yarışmaya istanbul'dan katılıorum gzl wakt geçiriceimizi umuyorum
|
||
|
||
hoşgeldin yaş kaç bakalım azrail istanbulun neresinden Geç otur soluklan az bakalım
|
||
|
||
arkadaşlar meraba siteye yeni geldm...adım esin yarışmaya istanbul'dan katılıorum selam hoşgeldin gzl wakt geçiriceimizi umuyorum ![]()
|
||
|
||
Hoşgeldin.. Biraz tanıt kendini
|
||
|
||
Hoşgeldin.. Biraz tanıt kendini ![]()
|
||