|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 walla öncelikle kadıköyde oturuorum we 15 yaşındaım bulunduum biçok sitede genelde en küçüktm burdada öle olurum sanırım...
|
||
|
||
hoşgeldin @zr@!L ![]() teşekkür ederm...
|
||
|
||
walla öncelikle kadıköyde oturuorum we 15 yaşındaım bulunduum biçok sitede genelde en küçüktm burdada öle olurum sanırım... 14 vardı bi tane sanırımda nickini bilmiyorum ![]() Alışığız biz küçüklere Denizde kum turkrocker.comda -18
|
||
|
||
walla öncelikle kadıköyde oturuorum we 15 yaşındaım bulunduum biçok sitede genelde en küçüktm burdada öle olurum sanırım... 14 vardı bi tane sanırımda nickini bilmiyorum ![]() Alışığız biz küçüklere Denizde kum turkrocker.comda -18 ![]()
|
||
|
||
walla öncelikle kadıköyde oturuorum we 15 yaşındaım bulunduum biçok sitede genelde en küçüktm burdada öle olurum sanırım... 14 vardı bi tane sanırımda nickini bilmiyorum ![]() Alışığız biz küçüklere Denizde kum turkrocker.comda -18 ![]() ![]()
|
||
|
||
| harbiden yaş kotası aşşagıya dogru dewiniyoooo........ olsun sende kardeşsin azrail hoşgeldin |
||
|
||
walla öncelikle kadıköyde oturuorum we 15 yaşındaım bulunduum biçok sitede genelde en küçüktm burdada öle olurum sanırım... 14 vardı bi tane sanırımda nickini bilmiyorum ![]() Alışığız biz küçüklere Denizde kum turkrocker.comda -18 ![]() ![]()
|
||
|
||
saolun warolun...ee şimdide siz bana site hakkında bilgi wern bakalım
|
||
|
||
Denizde kum turkrocker'da -18 ![]() Ben 18'im valla sınırdayım..
|
||
|
||
neo bukadar dürüst olma bari işte aklımız sende kalır boşwer motoru fln de be kardeşim bu kadarda damardan girme
|
||
|
||
bnm daa üç sene war beraber büyürüz nolcek abla abi olursunuz bana...
|
||
|
||
| ayayayay olmazmıyız sen yetr ki isteeee | ||
|
||
ben kendi adıma söz veremem zira hiç bi zaman örnek bi insan olmadım ki örnek apla olayım
|
||
|
||
neo bukadar dürüst olma bari işte aklımız sende kalır boşwer motoru fln de be kardeşim bu kadarda damardan girme ![]() dürüstlük ölmedi daha =Pazrail gelelim sanaa Siteyi tanıtalım ![]() Sitemiz yaz aylarından bu yana aktif hale gelmiş siz değerli müşterilere hizmet eder konumdadır. Sitemizi google da aratarak kolayca ulaşabilirsiniz. Bir çok müzik dvd ve albümlerini sitemize bulabilir ve indirebilirsiniz.(türkce paylasım yasak tabi anlarsın zaten) biyografilerde mevcut ayrıca Haydi hayırlı traşlar |
||
|
||
ben kendi adıma söz veremem zira hiç bi zaman örnek bi insan olmadım ki örnek apla olayım ![]() Aynen.. Apla'yı at abi yap
|
||
|
||
iide kız örnek alıcam sizi dememişki ablalık abilik demiş nasıl olacagını bize bırakmış sizden ananız babanız gb dawranmanızı kimse talep etmiyo yani
|
||
|
||
hım...biyografiler çok ii ayrıca şarkı sözleri çewrileri olsa çok makbule geçer aslında(du bn bnu bi istek bölümüne yaziim... ) ewt site güzele bnzio bakalım zmnla görcez bnden bu akşamlık bu kadar görüşmk üzere abiler ablalar ![]() iide kız örnek alıcam sizi dememişki ablalık abilik demiş nasıl olacagını bize bırakmış sizden ananız babanız gb dawranmanızı kimse talep etmiyo yani ![]() ewt aynen öle
|
||
|
||
iide kız örnek alıcam sizi dememişki ablalık abilik demiş nasıl olacagını bize bırakmış sizden ananız babanız gb dawranmanızı kimse talep etmiyo yani benim aklıma ablalık abilik deyince direk örneklik geliyo o da benim kıtlığım ![]()
|
||
|
||
hadi azrail byy gene bekleriz..ne kıtlıgı yaw estafurullah çocuk küçük öle hemen üstüne gitmeyelim diye dedim
|
||
|
||
neo bukadar dürüst olma bari işte aklımız sende kalır boşwer motoru fln de be kardeşim bu kadarda damardan girme ![]() dürüstlük ölmedi daha =Pazrail gelelim sanaa Siteyi tanıtalım ![]() Sitemiz yaz aylarından bu yana aktif hale gelmiş siz değerli müşterilere hizmet eder konumdadır. Sitemizi google da aratarak kolayca ulaşabilirsiniz. Bir çok müzik dvd ve albümlerini sitemize bulabilir ve indirebilirsiniz.(türkce paylasım yasak tabi anlarsın zaten) biyografilerde mevcut ayrıca Haydi hayırlı traşlar Bu arada yeni yeni akımlar başlattım valla
|
||
|
||
iide kız örnek alıcam sizi dememişki ablalık abilik demiş nasıl olacagını bize bırakmış sizden ananız babanız gb dawranmanızı kimse talep etmiyo yani benim aklıma ablalık abilik deyince direk örneklik geliyo o da benim kıtlığım ![]() ![]() ![]() iyi geceler azrail.. |
||
|
||
hadi millet ben de çıkıyorum stay heavy
|
||
|
||
Görüşürüz..
|
||
|
||
| hade her çıkan için iyi geceler | ||
|
||
erken daha bea nereye
|
||
|
||
ohh tabi ben çıkınca muhabbeti koyulaştırmışınız..... geldim ama
|
||
|
||
millet çıktı gitti sen geldin disco disco partizaani bitti bende gözlerimi dinlendiriyim biraz açamamaya başladım
|
||
|
||
toksin ben burdayım yok bea muhabbt diilde taze düşmüş biri wardı onu sakinleştirioduk
|
||
|
||
toksin ben burdayım yok bea muhabbt diilde taze düşmüş biri wardı onu sakinleştirioduk yeni parti mal geldi deseydin oldu olucak ![]()
|
||
|
||
napalım kaçırdık zaten canım sıkıldı kimse yoktu çıktım bende bi geldi ohhh millet beni bekliyomuş hayır neden anlamıyorum beni istemiyosanız oylama yapın admin banlasın yani yada söleyin açık açık bi daha girmiyim......
|
||
|
||
yaw toksin yapma böle sewiyoruz senide sabah lordi damardı akşamda senmi oldun bea..yeni parti malıda sewdim haaaa
|
||
|
||
TAYFA525 dostumdur aramıza yeni katıldı hadi bi hoşgeldin partisi yapalım
|
||
|
||
Bende çıkıyorum kendinize iyi bakın..
|
||
|
||
| hadi dikkat et gok2 | ||
|
||
Hoşgeldin TAYFA525 kutlamayı birayla yapcaz dimi
|
||
|
||
| degmez ona ma maksat biz içicez olar wall bi 70lik alırım şifa niyetine | ||
|
||
| hoş geldiiiin TAYFA525 bira bira yapın bira bende istiyorum laaaaa bana da bira verin laaaaaa | ||
|
||
oo toksin ayıpsın sensiz alem dansözsüz yılbaşı gb olur sewimsiz yane
|
||
|
||
| taamda biz yıl başını dansözsüz kutlamıştık yani ben bu laftan bilşeyler anlamalımıyım...... | ||
|
||
| anlama boşwer | ||
|
||
| ben kaçar yarına katlanabilmek için biraz şarap şart iyi geceler...... | ||
|
||
| az iç yarın ayık kafa lazım sana | ||
|
||
howww selamın aleyküm ....
|
||
|
||
| karne nasıl bakalım | ||
|
||
ei ayw teşekkürle onur belgesi aldım
|
||
|
||
| ii ii hafif atlatmışsın günü | ||
|
||
ewt yaw öle oldu...bakalım hayırlısı 2. dnm nolck onu bekliom bn
|
||
|
||
ıy sewimsiz sen git mod olduğun sitenn saati we üyeleriyle uuraş ş
|
||
|
||
öff ya ilk defa bu günden bu kadar çok nefret ettim ne dediim bn yaa
|
||
|
||
millet yaa:D ana yaa artık bir evim var ben geldim nasılsınız
|
||
|
||
| eeeee gençler karne tepkileri nasıl bakalımmm ewe girebildiginize göre hafif bi sarsıntıyla geçmiş |
||
|
||
|
||
|
||
karneme tepki akşam annem eve gelnce banada gelcek sizin nasıl
|
||
|
||
| kurena kaçıncı sınıftasın? | ||
|
||
acaba bn ne zmn okulu bitiricem ahh ahh o kadar uzak gelio ki
|
||
|
||
vay bea karneme bak iyiymiş yaa ben bu kadar beklemiyodum
|
||
|
||
tayfa525 anladık üniwersitelisin hawamı basıon öoöuklara
|
||
|
||
kurena kaçıncı sınıftasın? lıse son
|
||
|
||
| az kalmış kurena sık dişini | ||
|
||
ewt senin az kalmış bn napiim daha 3 buçuk senem var...
|
||
|
||
bırakın ya şu okul muhabbetini başka şeymi yok konuşcak kitaplarla arası iyi olan varmı??
|
||
|
||
war ne olmuş
|
||
|
||
peki tavsiye varmı??
|
||
|
||
| olmazmı ne tür kitap tercihin ona göre? | ||
|
||
| ben geldim millet nasılsınız bakalım....?? | ||
|
||
bide dikkatimi çekti yukarda kurnea lise son demiş hatırşatıyım dedim şu anda (tabi düz lise ise)hiç bir insan oglunun lise son olma şansı yok.... lise 4 sene oldu ne güsel lise 3 seneydi 4 oldu tabi bi senede benim gibi kalırsanız 5 oluyo hiç tavsiye etmem.......
|
||
|
||
eh işte küçük bi kavgadan sonra iyi sayılırım......
|
||
|
||
| neyse ozaman toksin ucuz atlatmışın geçmiş olaa hoşgeldin buarada kaç tane zayıf war |
||
|
||
| bizim okulamı geldin toksin?? yada okul hayatımı biliyormusun?? yada neden yalan söyleme ihtiacı duyıyım?? | ||
|
||
yav yalan sölüyosun demiyorumki.... ... sadece düz liselerin dört sene olmasını kınıyorum parantezleri oku...
|
||