|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 oha bi dakka mod olmuşum yavv.... |
||
|
||
niye beğenemedinmi parantezmi açmam lazım
|
||
|
||
evet hayırlı olsun toksin sana yakışır güle güle kullan
|
||
|
||
sanada yakışmış kutluyorum senide.......
|
||
|
||
teşekkür edrimde bu arada benim kitapla ilgili bir sorum vardı tarih romanları dikkatimi çekiyor ama tarih kitabı gibi olmasn biraz daha farklı bir üslupta tavsiye istiyorum nietzsche
|
||
|
||
| alamut kalesi,amin marufun kitapalrı işini görr kurena bu arda toplu mod alımımı wardı bea önüne gelen mod olmuş
|
||
|
||
he biz önüne gelen mi oluyoruz vayy
|
||
|
||
| ben size seri katiller adlı kitabı öneriyorum gelçek olaylardan düzenlenmiş çok güzel bi kitap yazar Fikret Topallı... | ||
|
||
ben her hangi bi yerde önünüze çıkabilirim....
|
||
|
||
hey üsttekinden korkun bide iyi böğrür haa bu arada bişey sorcam brutal deneyimin varmı büyük yada küçük çaplı
|
||
|
||
arkadaşlar arasındaki açlışmalarımız var sadecede...benim brutal yaptıgımı nerden ögrendin bide ole profesyonel degilim yani.... ama yaparım
|
||
|
||
sürekli böğürmekten bahseden sensin ben değil..! ama bende yapan arkadaşlardan biliyorum genelde normal sesleri çok ince seninde öylemi yoksa banamı öyle denk gelmiş
|
||
|
||
| buarada şaka bi tarafa mod luguuz size we bize ii olur umarım çünk bi çok sitede g*tü kalkmış modlara haddini bildirmek zorunda we siteden kendimi silmek zorunda kaldım böle bişeyle karşılaşmak istemiyorum | ||
|
||
sesimi fazla inceltemem ama normal halinden çok fazla kalınlaştırırım orta karar bi sesim var ne ince ne kalın....
|
||
|
||
merak etme mod olsamda bu siteyi kendim kurmadıgımın farkındayım ben....
|
||
|
||
| yaw site senn olsa bile bi kere paylaşıma açmışsın artk senden çıkmıştr insanlar bunu anlamıyolar eleştrimde bu .... bende nu metal grubunda wokalım ama scream wokal war ben o sesi çıkaramıyorum
|
||
|
||
heyy öyle şey olurmu yaa ya umarım kötü şeyler yaşamayız çünkü ben bu ortamı sevdim aramızda tatsızlık çıksın istemem beni azda olsun tanımışsınızdır
|
||
|
||
yaw site senn olsa bile bi kere paylaşıma açmışsın artk senden çıkmıştr insanlar bunu anlamıyolar eleştrimde bu .... bana teknikleri ögretsene yani bazılarını çözdüm ama tabi profesyonellerin hali başka oluyo tabi.... bende nu metal grubunda wokalım ama scream wokal war ben o sesi çıkaramıyorum ![]()
|
||
|
||
hey banada iş varmı ya bende gitar çalıyorum
|
||
|
||
ya ben piyano eşliginde ses açıom bide fazla günlük hayatta bagırmamaya bak çünk mikrofonu eline alınca zaten k*çını yırtıon demi toksin
|
||
|
||
ya bilmiyorumde bogazın durumuna göre degişiyo sanırım çünkü özellikle kuru olunca çok canın yanıyo ve ses kesik kesik çıkmaya başlıyo ben yaglı yiyecekler yedikten sonra çok rahat yapıyorum tabi degişiyo bir sürü şekli var sanırım kurnea sende sert ritim tutmaya bak amfinin terrible kısmını sonuna kadar aç gain i de sonuna kadar aç ama sesi kıs biraz işte o zaman brutal a uygun saglam ritim çalış la gurupmu kursak bende gitar çalıyorum gok2 bass çalıyo ben gitar ve gerçi vokal olurum...davul lazım var o bulunur geri...
|
||
|
||
grubu olanlar varmı varsa grup isimleri ne merak ettimde
|
||
|
||
benim gurubum var çok iyi arklarımla ama isim koymadık daha yazın koycaz ben ritim gitarım gok2 bass cı digerleri yok burda.........
|
||
|
||
| SANSASYON bizim grubun adı bogaz kurulugu için limonlu sıcak su çok ii | ||
|
||
sagol sizin hiç cover varmı yada şarkılarınızın kayıtları bunlara ulaşa bilirmiyiz...??.......
|
||
|
||
| yaw youtube taydık ama dewlet saolsun artk yokuz cower tabiki war korn linkin park metallica soad wb... |
||
|
||
brutalllll six feet under cover ınız varmıııı .............. (galiba imkansızı istiyorum... )
|
||
|
||
| he bide benim aklıma nu metal diyince direk slipknot ve chimaira gelir ve sevdigim guruplardır bunlardan varmı...?? | ||
|
||
| slipknot wardı ama bak şöle bi durum war ben klasik müzik egitimi aldım aslında grubu biraz daa gotic klasik sentezi yapmaya zorluyorum benden wazgeçemedikleri için notaları biraz yumuşattk
|
||
|
||
| ben birazadan döncem... | ||
|
||
grubu olanlar varmı hee var şimdi demoyu hazırlıyoruz bikaç hafta sonra göndericez Roadrunner'a o da olmassa hammer müzik heralde varsa grup isimleri ne merak ettimde ![]() grubum yok ama bi ara öyle birlikte çaldığım bikaç arkadaş vardı ama grup diyemeyiz
|
||
|
||
tamam hepinize benden bir albüm ya bak bende varım he benide işe alın
|
||
|
||
hmm şimdi elimizde kaç gitar var yanlız şanslıyız diyecem vokalimiz var o kolay bulunmaz diyecemde bizimle çalışırmıki... her neyse benden daha iyi gitar çaldıgınızı zannediyorum ve geri vokal olmayı öneriyorum..
|
||
|
||
Ben geldim nasıl gidiyor?
|
||
|
||
basscı gelmiş
|
||
|
||
gok2 ikinci gurubu kuruyok bass sensin.....
|
||
|
||
Eyvallah başka bi şey olmaz benden zaten..
|
||
|
||
esselamun aleküm
|
||
|
||
| esselamınalykümverahmedullah.... | ||
|
||
merhaba ikinci grupta kim kimiz?
|
||
|
||
| toksin nasıl gidiyo mod luk =) | ||
|
||
hovvvv slm gençlikk
|
||
|
||
vauuvv bi girdim mod olmuşum vallaha güsel bakıyorum milletin gözünün içine valla bişi olsun..bekliyorum... yakarım acımam....
|
||
|
||
Gel yak
|
||
|
||
hop noluyo yav korkmaya başladım
|
||
|
||
neden korktun kim korkuttu çabuk söle......
|
||
|
||
| yeni modumuz çok yaşa =P | ||
|
||
sen
|
||
|
||
karne hediyesi karne =P
|
||
|
||
| hediye haa bu karneye o da güsel | ||
|
||
çelişkili oldu biraz ama
|
||
|
||
hım evet
|
||
|
||
| sene sonunda hiç kırık olmazsa Co Admin yaparız seni =D | ||
|
||
Toksin'in dersleri düzelsin diye seferber olduk..
|
||
|
||
vay toksin bak herkes seni düşünüyo...
|
||
|
||
zor o iş geçiyim yeter bana gözüm yüksekte diyilde tören tam bir makaraydı....
|
||
|
||
nedense bnm hep kapanış törenlerm makara geçio normalde bu kadar çok gülmüom cuma günnkü törenlerde...
|
||
|
||
toksin'le 7-8 senedir düşünürüz birbirimizi
|
||
|
||
kesinlikle........
|
||
|
||
vay toksin bak herkes seni düşünüyo... azrail sende ne var ne yok ![]()
|
||
|
||
teşekkür ve onur belgesi aldım...
|
||
|
||
| höh helal beaa | ||
|
||
saol yavv
|
||
|
||
ouuu hadi bakalım o zaman sanada ilerde bişeyler düşünürüz artık
|
||
|
||
selamlar millet tayfa senin kampüsün nasıl gidiyo
|
||
|
||
| hoş geldin tayfa525 ne var ne yok | ||
|
||
| hoşgeldn... hhehehe vay bea beni de düşünen varmış..
|
||
|
||
selamlar millet tayfa senin kampüsün nasıl gidiyo ![]() dükkanı kapattık evdeyiz tatil mode ![]() senin nası gidiyo benimde aynen öyle napalım yatıyoruz
|
||
|
||
hoşgeldn... hhehehe vay bea beni de düşünen varmış.. ![]()
|
||
|
||
vallahi heaa tatil oldu beee.....ölene kadar gitar çalacam ulaaan..(tabi bide bureaya bakacam).(bide içecem)...
|
||