|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 hoşgeldn... her hal düşünecezzz senin okul hangi okul....??
hhehehe vay bea beni de düşünen varmış.. ![]() |
||
|
||
vallahi heaa tatil oldu beee.....ölene kadar gitar çalacam ulaaan..(tabi bide bureaya bakacam).(bide içecem)... off adada oturmak vardı.. Çıkarım sokağa köpeğide alıp alırım biramıda tavaf ederim adayı =P
![]() |
||
|
||
birazdan çıkacam zaten köpegi almamda tek başıma boş sokaklarda bi elimnde sigara bi elimde bira dolaşacam her hal...
|
||
|
||
| yav millet nerelerdesinizz....?? | ||
|
||
yav millet burda sanırsamda kimse bişi yazmıyo online her kez aa milletin işi var tabi benim gibi boş insan deillerki...
|
||
|
||
ya bu arada çizimle uğraşan varmı aramızda
|
||
|
||
bu arada arkadaşlara soruyorumda genelde si..irname aldım falan diyo herkes. demek ki pek verimli bi sene olmadı
|
||
|
||
ben kafama göre gurup logoları çizerim neden ark var belkiş yardım cı olabilirim ve bu sırada msn de fena 2 şerli 2 şerli geliyolar üstüme........... ![]() |
||
|
||
tamam sağolun sorcaklrım var ama çıkmam lazım hepiniz iyi geceler ![]() |
||
|
||
ei geceler......
|
||
|
||
| iyi geceler | ||
|
||
yok geldim gene peki çizimle ilgilenen arkadaşların sorylarımı cevpalrmı
|
||
|
||
ben bilemem o kadar teknik var mı.....
|
||
|
||
yok geldim gene çizimden kastettiğin grafiti şeklindeyse evet biraz ilgilenirim o konuyla
peki çizimle ilgilenen arkadaşların sorylarımı cevpalrmı ![]() |
||
|
||
| varmı yapılmış çizimlerin peki?? | ||
|
||
| ne çizimi neyle alakalı...?? istiyon lem | ||
|
||
varmı yapılmış çizimlerin peki?? ben bilgisayarda yapmıyorum ama zaten kapsamlı çizimler değil.Kendim çizerim ama daha ne sorduğunu bile anlamış değilim doğrusu
|
||
|
||
bende onu soruyodum zaten....
|
||
|
||
bilgisayardan değil elle yapılmış grafitilerden bahsettim anlayan biri varsa renklerndirme konusunda birkaç sorunum var onu sorcaktım
|
||
|
||
| ben sade kara kalem kullanırım bu sırada nerde karışıklık oldu....?? | ||
|
||
bilgisayardan değil elle yapılmış grafitilerden bahsettim anlayan biri varsa renklerndirme konusunda birkaç sorunum var onu sorcaktım yaa biraz bilirim de büyük ihtimalle gölgelendirme hakkında sorucaktın sanırım ama ben o konuda yardımcı olamam sanırım sana ![]()
|
||
|
||
tamam ya boşver ben bişeyi yanlış anladım kızdım sonra doğrusunu anlayınca sildim sen okuduysan diye şey etmiştim sağol buarada vampire
|
||
|
||
o pamukla yapılıyo bildigim kadarı ile gölgelendirme (silme mesajları bea aaaaaa mrk ettim şimdi.... )
|
||
|
||
howww bacılar bn geldm yine...
|
||
|
||
| kurnea senin elektro gitarın var demi...?? | ||
|
||
tamam ya boşver ben bişeyi yanlış anladım kızdım sonra doğrusunu anlayınca sildim ya önemli değil de zaten yardımcı olamadım sen okuduysan diye şey etmiştim sağol buarada vampire ![]()
|
||
|
||
| hoş geldin bilader gözüm cigerim dalagım böbregim....v.b v.b | ||
|
||
wayyy kurbann sende mi buradydın..
|
||
|
||
hayır akustk var ama çalıştığım studyoda electro çalıyorum kendi çapımda lazımsa buluruz ama
|
||
|
||
howww bacılar bn geldm yine... hoşgeldin biraz geç oldu sanki ![]() ![]() |
||
|
||
| yok var bnm senin gitar ne diye sorcaktım....stüdyoda ne çalıyosun... | ||
|
||
yok var bnm senin gitar ne diye sorcaktım....stüdyoda ne çalıyosun... abi stüdyo falan konu ciddiye sardı
|
||
|
||
olm lan her stüdyo dendiginde sen ciddileşiyosan ohoooo ama saramazmı lan he yapamazmıyız onu mu diosun sen ha
|
||
|
||
| Selamlar hayırdır? | ||
|
||
olm lan her stüdyo dendiginde sen ciddileşiyosan ohoooo ama saramazmı lan he yapamazmıyız onu mu diosun sen ha hayır abi kurena daha önce grubum falan yok diyodu da şimdi stüdyo falan şaşırttı yani ![]() sinirlenme öyle ani ani iyi ki mod oldun sende
|
||
|
||
| iyiki mod oldun falan ayıp.. | ||
|
||
taam ben mod luktan elimi ayagımı çekerim eski msj larıma bak pek bi fark göremezsin ben ole bişi oldu diye havaya giricek kadar boş insan deilim.....
|
||
|
||
iyiki mod oldun falan ayıp.. yok abi dalga geçiyorum yaa gece gece herkes ciddileşti bu arada ben hala cıvık cıvık.yanlış bişe dediysem özür dilerim
|
||
|
||
| gurup kuracaz müzik yapacaz müzik listelerini alt üst edecez... | ||
|
||
bende buradım cnm sıkıldı benide aranıza alın...
|
||
|
||
bende buradım cnm sıkıldı benide aranıza alın... iyi hoşgeldin aç bi konu onu konuşalım ![]()
|
||
|
||
bendece bende tam şimdi kimsenin olmamasında şikayet edecektim......konuşalım kaynaşalım..
|
||
|
||
ehee saolasın toksn
|
||
|
||
olm lan her stüdyo dendiginde sen ciddileşiyosan ohoooo ama saramazmı lan he yapamazmıyız onu mu diosun sen ha VaMpiRe ben şaka yapıyodum da sen beni ciddiye aldın birden.... ![]()
|
||
|
||
| eeee konuşalım dediniz yoksunuz otalarda.... | ||
|
||
eeee konuşalım dediniz yoksunuz otalarda.... e bi konu açın da ona göre konuşalım
|
||
|
||
yav ne konusu açalım ben açamam hiç kabiliyetim yoktur siz açın.....
|
||
|
||
| Kimler kaldı bakeyim? | ||
|
||
| çok az kaldık çok az bu saate.... | ||
|
||
ama be hala varım abi
|
||
|
||
| işte bi üçümüzmü varız hooop yok mu kimse.... | ||
|
||
| Neyse açayım bi konu Pc oyunları ile aranız nasıl? | ||
|
||
| Eskiden iyidi artık hiç oynamıyorum kendi isteğimle.. Counter-Strike , Ultima Online , Trackmania Nations bunların delisiydim.. | ||
|
||
cs de hala çok saglamdır gok2 dikkat...
|
||
|
||
Yok be gördük bugün paslandım iyice
|
||
|
||
Eskiden iyidi artık hiç oynamıyorum kendi isteğimle.. Counter-Strike , Ultima Online , Trackmania Nations bunların delisiydim.. counter ve ultima bende oynardım malum hala counter delisiyim ama menejerlik sarıyo bu aralar
|
||
|
||
ultima'nın yüzünü düşman görsün bi daha o nasıl bir oyun kardeşim sigara gibi ya.. asosyal bi mal gibi yapıyo insanı bırakamıyorsun bizzat yaşadım feci bi şey hiç tavsiye etmem
|
||
|
||
Yok be gördük bugün paslandım iyice ![]() yeme bizi palanmışmış
|
||
|
||
ultima'nın yüzünü düşman görsün bi daha evet gerçekten öyle yani online oyunlar özellikle knight gibi oyunları sevenler için güzel oyun fakt dikkat bağımlılık yapar o nasıl bir oyun kardeşim sigara gibi ya.. asosyal bi mal gibi yapıyo insanı bırakamıyorsun bizzat yaşadım feci bi şey hiç tavsiye etmem
|
||
|
||
Küçüklük işte başladık oynadık manyak gibi eve tıkıldık neyse şimdi yapmam bi daha eve zor giriyorum mutluyum böyle. oynarsam wow oynarım hayranım o oyuna ya
|
||
|
||
| beyler muhabbetiniz bol olsun ben kaçar...iyi geceler herkeze... | ||
|
||
| iyi geceler.. | ||
|
||
iyi geceler
|
||
|
||
bu arada abi ultima cehennemlik oyun dedin de wow 'a takılırsan eğitim hayatın biter yaa
|
||
|
||
O daha kötü evet.. Ama oyun süper o yüzden oynayasım geliyor ama tutuyorum kendimi zaten parada yok
|
||
|
||
O daha kötü evet.. Ama oyun süper o yüzden oynayasım geliyor ama tutuyorum kendimi zaten parada yok aynen ![]()
|
||
|
||
uykumda gelmiyor
|
||
|
||
eheu ben varım günaydın
|
||
|
||
yok var bnm senin gitar ne diye sorcaktım....stüdyoda ne çalıyosun... bende bir kaç tane var klasik rodriguez RC450N var fender jg 26 sce eloktro akustık var stüdyoda eloktro var ama değişiyor sürekli ya bizim grup vardı ama küçük çaplı arkında stüdyo var babadan kalma zevkine takılıyoruz bende zaten müzik eğitimi az kulaktan başlamıştım nota bilgisi sonradan kazandım benim çok iyi şeyler yaptığım sölenemez kendimce takılıoyorum arklar ünide konsrvtuar onlardan bişler kapmaya çalışıoz umarım daha iyi olurum
|
||
|
||
demekki sabah sabah bi giren ben değilmişim iyidir işim vardı ondan girdim sitenin sabahı akşamı olmaz istediğin saatte takıl ya ![]() nasılsın
|
||