|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 günaydın millet kımse var mı?
|
||
|
||
| Günaydın | ||
|
||
günaydın...
|
||
|
||
| Nasıl gidiyor? | ||
|
||
| iyi gidiyo site güzel üyeler güzel daha ne olsun senin? sizede selam iyiyiz efem siz nasılsınız? ![]()
|
||
|
||
bende iyiyim teşekkür ederm...
|
||
|
||
selam millet nasılsınız iyiyim..sen nasılsın?
|
||
|
||
herkes burda ne güzel ben kampa gidiyorum bugun sınav içn özleyin beni tamam mı
|
||
|
||
| sınav için kamp mı? | ||
|
||
evet dershane alıoyr bızı buarada neo nerde okusun bu yazıyı msn gelsın ıkı dk??
|
||
|
||
| hmm anladım ne kadar kalıcan ? | ||
|
||
kurena özlicem seni..
|
||
|
||
8 gun ve ben gidiyorum bb
|
||
|
||
Görüşürüz.. Kendine iyi bak..
|
||
|
||
|
||
|
||
Ben çkıyorum.. Bol muhabbetler size
|
||
|
||
gok2
|
||
|
||
| günaydın herkeze nasılsınız..... | ||
|
||
iyiyiz efem siz...
|
||
|
||
valla nasıl olalım orta karaa durmaya çalışıyoruz........
|
||
|
||
| yav kimse yokmu ortalıkta yavvv.. | ||
|
||
| Selam millet.. | ||
|
||
| bende şimdi geldim... | ||
|
||
| eee millet kim var kim yok nerdesiniz yavv.... | ||
|
||
Ben varım arada geliyorum
|
||
|
||
napıonuz gençlr...toksincim cnm nasılsın bakalım
|
||
|
||
selam turk rocker tayfası...
|
||
|
||
| cnm selm |
||
|
||
nasılsın?
|
||
|
||
| sıcak süte batırılmış bisküvi gbyim sen? |
||
|
||
ehh işte şöle böle...
|
||
|
||
| evet forumun en çok tutulan topiğinden hepinize sesleniyorum ki herkes okusun. Sitedeki -15 yaş popülasyonu giderek artmakta ve bunda tabiki bi anormal bi durum yok fakat mağlum zamane gençlerinin karakteristik özelliklerinden biride Türkceyi becermektir. Adeta birbirleriyle yarısırcasına "kim daha iyi okunamayacak şekilde değişik tuhaf yazabilir" modunda.. FORUM MESAJLARINDA CHAT DİLİ KULLANMAKTAN SAKININ. Nadiren kullansanız onada amena Artık düzgün Türkce kullanmayanlar bütün dikkatlerimizi üstüne çekicektir özel mesajdan uyarabiliriz. Umarım uyarıdan sonra düzgün Türkce kullanmaya başlar ![]() Lütfen arkadaşlar,sitede yazı yazarken İngilizce kırması bir dil kullanmamaya artık özen gösterelim. Kimse yanlış anlamasın yapıyorsunuz demiyorum,dikkat edin hatta yapan arkadaşlarımız olursada uyarın.
|
||
|
||
Gönülden katılıyorum..
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
var var olma mı
|
||
|
||
elemanlar sömestırın keyfine bakıyo galiba
|
||
|
||
ya açtım siteyi trt wari bi durumla karşılştım sabah sabha çarptı walla... ![]() şaka bi yana bi sürü topluluk kendi ana dilerini özgürce konuşamıyoken türkiyeliler bulmuş bunuyoo.... hadi bakalım nezamana kadar düzgün konuşulur ![]() buarada gnaydın herkese gene güneş dogmuş
|
||
|
||
eet burda da güneş var ama yarın kaar yağıcak mış hemde 2 gün yoğun kar yağacakmış yuppi
|
||
|
||
| yaaaa nerdesin lordi sen 2 günlügüne size taşınabilirmiyim? | ||
|
||
| Günaydın.. | ||
|
||
| gene sabah oldu günaydın | ||
|
||
günaydın Turkrocker camiası ben bişeyler atıştırıpda geleyim
|
||
|
||
| günaydın herkeze günaydın milet nasılsınız....?? | ||
|
||
| kimse yokmu yavv bi muhabbet edecek........ | ||
|
||
ben varım
|
||
|
||
nasılsın iyi misin napıosun ne ediyosun iyi bari bir kişide olsa insan insandır..... (o ne demek yavv)
|
||
|
||
;Dtes ederim iyiyim sen nasılsın napıosun
|
||
|
||
valla nasıl olalım sende en son ne yedin e bira yazmısın benim gibi naaptın....
|
||
|
||
ewt ya ama midem çok kötü ağrıyo...
|
||
|
||
neden aç karnamı içtin git yemek ye benimde midem bulanıyodu.....
|
||
|
||
ewt kesin ondn bulanıodur ama simdi bi sürü iş gidip hazırlıcan yicen onları toplıcann..
|
||
|
||
| valla ben gittim yedim geldi hazırdı zaten eee nasıl geçiyo zamanın..?? | ||
|
||
| son 1 aydır kötü geçiyo... ya senin..? | ||
|
||
valla benimde son 2 haftadır falan bayaa bi sorun çıktı ama düzeltecez gerçi sorun bana ayit diyil ama yinede benim sorunum sayılır neyse akşam ne kadar içtin......
|
||
|
||
akşam acaba neler yaptım diye düsünecek kadar ![]() |
||
|
||
o da güzel yani...alkolden sonra kusarmısın çünkü ben sarhoş olmadan kusarım çok berbat bi duygu...
|
||
|
||
selam millet nasılsınız hoşgeldin tayfa nasılsın...??
|
||
|
||
yok ya hiç kusmadım ne önce ne de sonra ![]() bu arada h.g tayfa |
||
|
||
| oh ne güzel benim arkamda elektrik sobası yanıyo... | ||
|
||
temizlik yapmam gerek...
|
||
|
||
| off hiç yapamadıogım ama yazın her hafta mecburi olarak yaptıgım şey temizlik.....valla bizdede var o kömür sobasıda hiç beceremedigiim bi şeydir onu yakmak ben elektrigi seviyorum..... | ||
|
||
kolaysa basına gelsin diim o zaman ![]() yalnız yasayınca yaz kış farketmiyo yapmak zorunda kalıosun
|
||
|
||
| yanlız yaşıyosun yaş kaç...?? | ||
|
||
18 lise okuorum üni deil o liseyi dört yıl yapanlar saolsun
|
||
|
||
| aynen bende 4 seneye kaldım bide kaldım oldu o sana 5 heh gerçi 3. senem okulda kaldı 2 sene hadi bakalım eeeeeee millet memnunmusunuz halinizden...... | ||
|
||
valla ben memnunum başkasını bilemem...
|
||
|
||
| bende ii idare ediyorum | ||
|
||
| Selam.. | ||
|