|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 slm günaydınn burda da hava soğukk ve yağmurlunasılsınız?? |
||
|
||
| ee millet napıosunuz nerde herkez yavvv........?? | ||
|
||
| walla odam çok soguk oyüzden ararda bakıyorum nete | ||
|
||
ee millet napıosunuz nerde herkez yavvv........?? ben burdayım ama sen nerdesin toksin yoksin ortalarda
|
||
|
||
ben warım kesmedim galiba lordi
|
||
|
||
yok kardeş ne alaka olanlara bir lafım yok ama olupta olmayanlara lafın
|
||
|
||
boynu agrıo yaw toksinn hoş gör
|
||
|
||
| hadi beaa nesi varmışş | ||
|
||
| dün baya head back yapmış ondan | ||
|
||
| hakkımda dedikodumu yapıyosunuz lem.....forumu dolaşıyodum (lordi sanada tavsiye ederim bi modluk görevi yani....) | ||
|
||
haklı ama boynum agrıyo bayaa hala....
|
||
|
||
ben geldimmmm.. bu arada gecmiş olsun toksin niye ağrıyoki acaba..!
|
||
|
||
| hoş geldin dün baktım kafamı salladıkça başım dönüyo bende sallamaya devam ettim e sonuç olarak.... | ||
|
||
| aferinn çok ii yapmışımm bağışıklık kazanırsın | ||
|
||
| ;Dhmm gecmiş olsun yaa peki gecirmek için bişiler yaptın mı? | ||
|
||
| ne bagışıklılıgı yavv...yanlız o dün akşamdan sonra ben nasıl hasta olmadım hiç anlamıyorum heaaa yani şimdi yatıyo olmam gerekirdi dün akşamki havada kısa kolluyla çıktık dışarı ama bişi olmadı nedense.... | ||
|
||
;Dhmm gecmiş olsun yaa peki gecirmek için bişiler yaptın mı? yooo bişi yapmam gerekiyomu ki....??
|
||
|
||
| kas gevşetici sürebilirsin | ||
|
||
| bilmem bnm boynum ağrısa yapardım heralde... sen yapmayı düsünmedin mi? | ||
|
||
| benim sürekli boynum ağrır çünkü çok ters yatarım bazen kalkmak çok zor oluyor elimi kolumu yatakta bulamıyorumm | ||
|
||
| valla daha önce hiç bişi yapmadım şimdide yapmayı düşünmedim ama ne yapabilirimki....?? kas gevşetici falan bulamam şimdi...evde yoktur zaten... | ||
|
||
| sıcak su torbası koyabilirsin? | ||
|
||
| hmm mantıklı tavsiye için sagol bunu denerim her halde daha sonra..... | ||
|
||
siteden kalkamıyon değil mi??
|
||
|
||
| yok yok burdayım sonra denicem onu.... | ||
|
||
| ben onu dedim ztn | ||
|
||
| yooo kalkmana gerek yok sdc havlu koy sıcak olması gerkmiyo hani sporcular terlediklerinde boyunlara takıyo ya işte o şekilde ;Demin olun çooook faydası oluyo... | ||
|
||
ok bunu yapıcam birazdan ama sıcak nescafe var dökiyimmi ben bunu boynumdan aşşa ama haşlanırım yani.....
|
||
|
||
yok yok dökme sen en ii si hiç bişi yapma
|
||
|
||
ya ben gercekten çok yavasım valla bi msj attam benden önce kaç kişi cvp yazıo
|
||
|
||
| bilgisayarın veya internetin yavaştır | ||
|
||
| noolcak canım ne fark eder ha yavaş ha hızlı | ||
|
||
| yani yeterki aramızda olsun değil mi?? | ||
|
||
heç önemli olan gönüller bir olsun dimi....
|
||
|
||
ayy teşekkür ederimm....
|
||
|
||
| ne demek cnm | ||
|
||
| yani bu forum hepimizin burda hepimiz varız..... | ||
|
||
evet bende varım
|
||
|
||
| sevgili gok2 hoş geldin..... | ||
|
||
| hoşşbulduk.. | ||
|
||
| rock sewer gençlik nasıl gidiyo hayatın akışı bakam | ||
|
||
eeee millet nereye kayboldunuz yavv ne güzel muhabbet ediyoduk....derken biri msj attı ve buradayız hayat akıyomu durdumu bilmiyorum vallahi...
|
||
|
||
yemek yandıııııı
|
||
|
||
| puhaaaa geçmiş olsun ne yemegiydi yanan...?? | ||
|
||
| ya yemek bu ya yakılırmı kardeşim açım zaten ne yaktın? | ||
|
||
dolma ayy napcam şimdi ya ufffff
|
||
|
||
valla ben yedim aç diyim ama yerim yine bi şeyler yani... geçmiş olsun patetez kızart onu ye ben hep ole yaparım....
|
||
|
||
ay ben onu yapana kadar neler çektim emeğime acıyorum valla :'(malesef patates yapcam
|
||
|
||
yazık laa acıdım vallahi ama patetez yede fazla abartma sonra benim gibi man kafa olursun.....
|
||
|
||
tühh gitti cnm dolmalar al işte intihar nedeni
|
||
|
||
ya ben annemi istiyorum ya
|
||
|
||
vallaha ne dicemi bilemedim şimdi.........
|
||
|
||
git patates soy de mesela
|
||
|
||
| yanlız dehşet patetez yaparım heaaa vallaha buralarda olsan gelir yerdım ederdim ama nerdeydin sen...istanbulda diyildin hatırladıgım kadarıyla ama.... | ||
|
||
cık diilim elazığdayım..:)orda ne işin var demeden söliyim normalde ankarada oturuyoruz ama ben yalnız yasadığım için elazığdayım ilem ankarada ben burdayım..
|
||
|
||
| elazıg höh ne diyim ki bayaaa uzakmış yani.....sen neden yanlız yaşıyosun ki..?? | ||
|
||
bilmem ilk bşlarda bu fikir çok hoşuma gitti ders çalıs diyen yok karışan yok falan ama daha sonradan temizlik yemek falan derken pra sıkıntısı bi sürü sorun oldu
|
||
|
||
| heaa tabi normaldir benimde çok hoşuma gider yanlız kalmak ama bir hafta sonra çok batıyo ortalık ama bi kaç arkadaşımla beraber yaşayabilirim...... | ||
|
||
ama keyifli ya valla istediğin arkadasın gelebiliyo kalabiliyo dısarı çıkmak zorunda değilsin keyifli yani
|
||
|
||
| evet bende onu seviyorum zaten istedigini yap gelicekler telaşı yok bırak ev leş gibi sigara koksun(bu benim için tabi) kims ne diyebilir halılar leş gibi alkol kim karışır ohhh beaa hayat o olur heaa ama bi arkadaş şart..... | ||
|
||
| ya kimse yokmu........ | ||
|
||
| nerdesiniz üyeler nerdesiniz....... | ||
|
||
| herkeze diyosunda pek kimse yok varda yok... | ||
|
||
| bende eh işte iyi olmaya çalışıyoruz diyim sen nasılsın.... | ||
|
||
ohhh bende nescafe ve çekirdekle karın tadını çıkartıyorum sabahtan beri nescafe içiyorum heaa wc yakın ona güveniyorum......
|
||
|
||
| Selamm.. | ||
|
||
| hoş geldin gok sana millet adına hoş geldin diyim....(kimse yokta ondan ben diyorum..) | ||
|
||
Geyik sağlığa zararlıdır
|
||
|
||
| selamün aleyküm | ||
|
||
| veeesselamınaleykümverahmedullaaah permanganat cıgım | ||