|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Ben çıkıyorum.. 1-2 saat sonra gelcem hasretime dayanın biraz
|
||
|
||
eh idare edelim bakalım zor olcak ama
|
||
|
||
| naber napıyosun ne zamandır yoksun..? | ||
|
||
arekadaşlardaydım ya ondan uğramaya fırsat bulamadım bu arada kar yağmıyo aydına sinir oldum
|
||
|
||
| de istanbula yagıyoda noluyo bi şey tutugu yok | ||
|
||
kaç yıl oldu aydında kar görmeyeli ne gıcık memleket
|
||
|
||
| ben sözde istanbulda oturuyorum normalde bütün istanbul kar olur adalarada hiç bişey yok......... | ||
|
||
neyse ben birazdan gelcem görüşürük
|
||
|
||
sende git güle güle.....
|
||
|
||
ee millet nerde herkez.........
|
||
|
||
herkeze iyi geceler millet....
|
||
|
||
günaydın millet nasılsınız....
|
||
|
||
| Günaydın iyiyiz iyi sen nasılsın | ||
|
||
| vallaha nasıl olalım işte iyi diyelim iyi olsun yani yav buluşma için mekan hala belirlenmedimi...?? | ||
|
||
| 2-3 güne hallederiz | ||
|
||
| hmm ei bari yav bu günlerde amma aktif yeni üye var biz gelmeden önce böyle oluyomuydu bu bizim şansımızmı yoksa... | ||
|
||
| heralde o aktif olan yeni üyelerden biri bnm ::)bu arada herkese slm..! | ||
|
||
| günaydın millet dün hayatımda tanışabilecegim en zeki kişiyle tanıştım... çok sewindirikim
|
||
|
||
günaydın kimmiş o hayatında tanısabileceğin en zeki adam tabi özel deilse...
|
||
|
||
| ooo hoş geldiniz efendim nasılsınız......?? | ||
|
||
iiyiz efendim ne olsun....ya özel biri bence yaw ortak bi arkadaşımız tanıştırdı tmm çok zeki itiraf edebilirim we beni mutlu etti uzun süre sonra...önmli olanda bu
|
||
|
||
ne güzel allah allah yine beynim durdu heaa.......
|
||
|
||
| site ahalisi soguktan dondunuzmu nerdesiniz | ||
|
||
içek mi laaaaaa
|
||
|
||
içelim vallahi içelim......
|
||
|
||
| vallahi insanlar nereye kayboldu yavv.... | ||
|
||
içelm içelim içelim içelim
|
||
|
||
| içmek güzeldir ve güzelleştirir......(ama bira içelim) | ||
|
||
biri içmek mi dedi kokusunu aldım
|
||
|
||
bi sürü üye online ama kimse bişey yazmıyo
|
||
|
||
| ben yeniden burdayım aynısını dün akşam ben yaşıyodum.... | ||
|
||
| kimse yokmu yavv..... | ||
|
||
| ben varım ama cnm çok sıkkın bu gün | ||
|
||
üstüme gelmeyin bugün idriscan ölmüş
|
||
|
||
| kim ölmüş o kim ki yavv başın sagolsun...... | ||
|
||
tawşanım
|
||
|
||
| Zor olmalı senin için.. | ||
|
||
| kötü bi durum her hal benimde köpegim var ölse ne yaparım bilemem...... | ||
|
||
| acıtır | ||
|
||
| ne kadar zamandır seninleydi peki.....?? | ||
|
||
| yaa konuşmayalım bu konuyu gerçekten kötü olyorum | ||
|
||
peki pardon.....
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| neo yeni imza yapmışın güzel olmuş ama eskisine alışmıştım ben yavvv..... | ||
|
||
olsun bunada alışırsın zamanla belki değiştirirm zaten yine bakıyorum yeni bişeyler
|
||
|
||
| güzel bence buda böyle yanarlı dönerli... | ||
|
||
| meraba dostlar | ||
|
||
neo sen ne yapmaya çalışıyosun ya bumudur insanlık anlayışın
|
||
|
||
| bi dakka bi dakka noluyoz ki şimdi | ||
|
||
| o senin harikalıgın dostum | ||
|
||
yaw arkadaşlar insan böle konuları konuşuunca kötü oluo bnmde kuşum ölmüştü isterseniz konuyu değiştirelim_?
|
||
|
||
| o tawşan resmini oraya koyana | ||
|
||
| Beyler bayanlar açık konuşuyorum! Bu site günden güne anateması geyik muhabbeti olan bi site haline dönüşmekte görüldüğü üzere.. Müzik hakkında hiçbirşey bilmediklerinden dolayı anca ; çağrışım sohbet muhabbet konusu knuşun kafanıza göre..... ruh halini gösteren smile içinden ne geçiyosa yaz ulan yaz vb vb vb gibi topiclere yazan üyeler devamlı üye olmakta. Ve bu tip üyeler siteye yarar değil ZARAR getirir! Geyik yapmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın bu dediklerimde.. Birazda olsa müzikten bahsedin ; en azından günde 1 yorumda kafi! İYİ FORUMLAR!
|
||
|
||
| toksin nerde gok2 | ||
|
||
ikimizinde kontoru olmadığı için ulaşamadım bilmiyorum nerde aceba
|
||
|
||
| Olayin kahramanlari, iki universite ogrencisi. Koyu geyik muhabbetinin dugumlendigi durumlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer. Delikanlilardan biri, odanin tavaninda asili olan ampulu agzina tamamen sigdirabilecegini iddia eder. Evet yanlis okumadiniz, bildiginiz 100 mumluk ampulu... ve sigdirir da. Ancak bir sorun vardir. Ampulu agzindan geri cikaramamaktadir. Arkadasi hayret eder bu nasil is diye, o da evdeki baska bir ampulu agzina sokar ve tabii ki o da cikaramaz. Bunun uzerine iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verirler. Agizlarinda ampul oldugu halde bir taksiye atlarlar. Konusma zorlugu cekerek guya taksiciye dertlerini anlatirlar. Taksici bir taraftan gulme krizi gecirirken bir taraftan da nasil olur arkadas ya, ugrassaniz cikar, bir asilin suna, saka mi yapiyonuz?" diye soylenmektedir. Neyse aksamin bir yarisinda acile gelirler. Taksici ayrilir. Doktorlar cocuklari beklemeleri icin bir odaya alir. Veeee,aradan 15 dakika gecmeden taksici kapida gorunur; tabii agzinda bir ampulle. Sofor cocuklara inanmamis, acik olan bir marketten ampul almis ve denemistir !! Ampul Partisi'nin Turkiye'de neden iktidara geldigi anlasil miyor mu ? SAKIN SIZ DE DENEMEYE KALKMAYIN !!! AMPUL GIRDI MI CIKMAZ. Gecmis olsun Turkiye az önce mail geldide online geyik topiğine yazıyım dedim
|
||
|
||
|
||
|
||
Beyler bayanlar açık konuşuyorum! haklısın çok fazla oyun eğlence bölümüne yazıyoruz ama burdaki ortam çok hoş ve her kes konuşmak istiyor birbiriyle tabiki müzikten de bahsetmemiz gerekiyor ki ztn onlardan da bahsediyoruz Bu site günden güne anateması geyik muhabbeti olan bi site haline dönüşmekte görüldüğü üzere.. Müzik hakkında hiçbirşey bilmediklerinden dolayı anca ; çağrışım sohbet muhabbet konusu knuşun kafanıza göre..... ruh halini gösteren smile içinden ne geçiyosa yaz ulan yaz vb vb vb gibi topiclere yazan üyeler devamlı üye olmakta. Ve bu tip üyeler siteye yarar değil ZARAR getirir! Geyik yapmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın bu dediklerimde.. Birazda olsa müzikten bahsedin ; en azından günde 1 yorumda kafi! İYİ FORUMLAR! ![]()
|
||
|
||
| Aslında yapılan muhabbetler çok cıvık muhabbetlerde değil bence sarıyor insanı güzel sohbet oluyor burda.. Ama sadece buraya bakıp başka hiç bi yere bakmayan üyeler var orası doğru.. | ||
|
||
| günaydın millet olanları okudum bazı konularda size katılıyorum bazı kişiler sadece gegik yapmak için geliyo ama yani bence burdaki muhabbet hakkatten çok güzel ve sarıyo ayrıca dün akşam sahilde oturuyodum.... | ||
|
||
| günaydın ama pek günaydın olmadı öğle oldu nerdesin sen | ||
|
||
Aslında yapılan muhabbetler çok cıvık muhabbetlerde değil bence sarıyor insanı güzel sohbet oluyor burda.. Ama sadece buraya bakıp başka hiç bi yere bakmayan üyeler var orası doğru.. işte benim sözüm o üyelere Ahmak iti yol kocatır misali...( bilmeyenler için Ahmak iti yol kocatır : Bazı insanların girişimleri, uğraşıları, didinmeleri, yaptıkları işleri ahmaklıkları yüzünden sonuçsuz kalır; yıpranmalarına yol açar. Bunun böyle olmasının sebebi, işe iyi düşünmeden, plân yapmadan girmiş bulunmaları, karşılarına çıkacak aksilikleri hesaplamamış olmalarıdır. İşte böylesi bir giriş, onları tekrar tekrar yapmak zorunda bırakmış, zaman kaybettirmiş, yormuş ve yıpratmıştır ) laf yerine gitmiştir. ![]() tünaydın
|
||
|
||
| yeni yeni uyanıyorum kusura bakmayın..nasılsınız napıyosunuz....?? | ||
|
||
o zmn günydın sana h.g ee bende h.g çünkü bende biraz önce geldim.. ee nasılsın..?
|
||
|
||
| iyidir yavv arkadaşlar gelicekti ama hiç boyle onlarla ugraşıcak halim yoktu gelmiyolar rahatım siz nasılsınız....... | ||
|
||
suanlık gyet iyiyim umarım günboyunca böyle devam eder...can sıkıntısıda kalmazsa tam olucak ama geçmiyo işte
|
||
|
||
bende iyiyim şahsen sizlerde iyisinizdir umarım
|
||
|
||
oh oh ne güzel bari keyifler yerinde her halde mutlu olun mutlu ne güzel aman bea tam boynumun agrısı geçti şimdi de belim başladı ne oluyo anlamadım......
|
||
|
||
kendimi kutalayabilirmiyim eğer benim boyun ağrın geçtiyse
|
||
|
||
| dediginden hiç bi şey anlamıyorum dane dane gonuş yavaş gonuş.... | ||