|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 hani havlu koy demiştim ya eğer havlu koyduysan ve işe yaradıysa yani boyun ağrın geçtiyse kendimi kutyalabilirmiyim dedim ....
|
||
|
||
| yani denemedim unuttum ama sen kutla yinede sagol yani... | ||
|
||
| ben sigara içmeye gidiyorum millet sahile hadi görüşürüz artık akşama yada akşamö üstü....... | ||
|
||
| ben geldim kimse yokmu yavvvhu.... | ||
|
||
selam Toksin
|
||
|
||
| bende sıkılıp çıkmıştım geldim şimdi selamlar nasılsınız... | ||
|
||
| kafam bozuk içiyorum sen nasılsın | ||
|
||
| Afiyet olsun.. | ||
|
||
eyvallah
|
||
|
||
burası bi paylaşım alanı we ben acımı paylaştık o kadar hödük bi muameleyle karşılaştımki sanırım benden we diger üyelerden bu çirkinlik için özür dilenmezse konuyu kapatamam....insana saygı herşeyden önce ben sadece acı anlarımızı hatırlayıp tekrar üzülmeyelim diye söylemiştim ayrıca o mesaj neoya mı bana mı yoksa herkese mi pek anlayamadım hayvanın öldğünü hatırlayınca kötü olmuyormusun bn bunu demek istedim ama konuşup acını yine paylaşacaksan sözüm yok yani... (muhabbeti böldüm pardon ama) |
||
|
||
| boşver eco gereken yapıldı | ||
|
||
| merhabalar.... | ||
|
||
Merhaba..
|
||
|
||
boşver eco gereken yapıldı eyvallah
|
||
|
||
ee konuşucak ok mu tam muhabbet zamanı arkadaşlar..
|
||
|
||
| Ben varım.. Nbr ?? | ||
|
||
ii valla nolsun her gün aynı şey senden
|
||
|
||
Bende fena değilim.. bugün çok durgun yav
|
||
|
||
evet bugün pek kişi yok sıkıcı ama bu muhabbetler var en azından
|
||
|
||
| Merhabalar.. =) | ||
|
||
Bende çıkıyorum keyfimde yok zaten.. Hepinize iyi geceler..
|
||
|
||
peki iyi gecelerr
|
||
|
||
nber seçici
|
||
|
||
nber seçici ![]() iyiyim sen nasılsın
|
||
|
||
| günaydın... | ||
|
||
valla bn de iyiyim günaydınlar herkese bu arada ;)ee napıyorsun bakalım seçici
|
||
|
||
| ne yapıyosunuz ne ediyosunuz millet.... | ||
|
||
| valla iyyiz sabah sabah uykudan uyanmış mayışmış bi vaziyetteyim sen napıyorsun toksin | ||
|
||
bende iyiyim
|
||
|
||
slm baylar bayanlar ben geldim
|
||
|
||
| hoş geldin...bende bu gün 11 de kalktım yavvv | ||
|
||
ben yarımda uyanmışım tatildeydim yeni geldim bende bugün girdim foruma ee nasıl gidiyo bakiyim forum ben olmadığım zaman çok şey değiştimi mod olmuşsunuz bide tebrik ederim
|
||
|
||
evet çok teşekkürler yav bu ara çok yeni üye akını var vallahi çok aktif millet....
|
||
|
||
| oh oh iyi iyi nazar değmesin valla bende ne zamandır upload yapacam yapamıyon net sağolsun bugün bi daha bakçam bakalım bi üye garbage albümlerini istemiş onları bulayım | ||
|
||
| eee nasıl gidiyo bari... | ||
|
||
| kipa ya pantolon almaya gitçem daha pff nesse sen pedal arıyomuşsun ben gelince sana tavsiye ederim bikaç şey tmm | ||
|
||
| slm nasılsınız?? | ||
|
||
| vallaha iyi olur hoş geldin lordi.. | ||
|
||
| hb.. da toksin hiç görüşemiyoruzzz | ||
|
||
nasıl yani bak hala burdayııızzzzzz burdayım yavv bu aralar akşamları arkadaşlarla geçirdigim için yokum....
|
||
|
||
bende akşamları pek giremiyorum ztn
|
||
|
||
ya bi ara çok hareketlen di her saat insanlar doluyouda şimdi durdu yani millet alemlerde...
|
||
|
||
Merhabalar..
|
||
|
||
aaa esra naber...
|
||
|
||
| geldim toksin söyle bakalım hangi fiyatlar arasında birşey istiyosun | ||
|
||
aaa esra naber... iyiyim canım sen nasılsın ![]()
|
||
|
||
| meraba millet |
||
|
||
Merhaba
|
||
|
||
seçici hoşgeldin bu arada siteye,K1NGEFER nerelerdesin ya
|
||
|
||
seçici hoşgeldin bu arada siteye,K1NGEFER nerelerdesin ya Hoş buldum canım gerçekten güzel biryer burası hehe =)
![]() |
||
|
||
iyiyim canım sen nasılsın yiyi bir geçmişimiz yok ama bende iyiyim esracım ![]()
|
||
|
||
seçici hoşgeldin bu arada siteye,K1NGEFER nerelerdesin ya tatildeydim yaw biraz dinlendim ihtiyacım da vardı iyi oldu ee nasılsınız gençlik ![]()
|
||
|
||
iyiyim canım sen nasılsın yiyi bir geçmişimiz yok ama bende iyiyim esracım ![]() ![]() boşver geçmişi canım şuanda iyi isen o kadarda önemseme geçmişi umursama yani
|
||
|
||
boşver geçmişi canım şuanda iyi isen o kadarda önemseme geçmişi umursama yani ![]() hömm benden nefret etmiyorsan iyi
|
||
|
||
boşver geçmişi canım şuanda iyi isen o kadarda önemseme geçmişi umursama yani ![]() hömm benden nefret etmiyorsan iyi ![]()
|
||
|
||
boşver geçmişi canım şuanda iyi isen o kadarda önemseme geçmişi umursama yani ![]() hömm benden nefret etmiyorsan iyi ![]() yok canım neden edeyim ki..
|
||
|
||
boşver geçmişi canım şuanda iyi isen o kadarda önemseme geçmişi umursama yani ![]() hömm benden nefret etmiyorsan iyi ![]() yok canım neden edeyim ki.. ![]()
|
||
|
||
geldim toksin söyle bakalım hangi fiyatlar arasında birşey istiyosun gel bunu o konuda konuşalım....
|
||
|
||
slm slm slm slm herkese
|
||
|
||
puhaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ya bırock ben sana gıcık oldum zaten yazma sen mesincırlarda HIH heh höh huh .... |
||
|
||
| hoş geldin .:Nephthys:. (sana deil hea yanlış anlama .:Nephthys:. ) aman bea maaaanyak mıdır nedir |
||
|
||
| ben mi manyak üf. herkese iyi akşamlar hoşcakalın ... | ||
|
||
iyi akşamlar gözüm...
|
||
|
||
| gözünün................................ nese iyi akşamlar toksin arkadaşım ![]() ![]() güle güle esra ve kumsal (1tanecik velim benim bana bakcak olan insan)MANYAK ben hepinizi öper hıh... |
||
|
||
ne sevgi dolu bi site
|
||
|
||
ne sevgi dolu bi site ![]() ![]() zuhaha evet bencede öyle ![]() yanaklarınız mıncıklandı arkadaşlar özellikle toksin bey sizinki baya bi acıtılarak mıncıklandı
|
||
|
||
k.ç.i.b arkadaslar simdik ders çalısmam gerek malum önümde kocaman bi öss var
|
||
|
||
k.ç.i.b arkadaslar simdik ders çalısmam gerek malum önümde kocaman bi öss var çalış çalış bizim gibi eşek olma ![]()
|
||
|
||
ne sevgi dolu bi site ![]() ![]() zuhaha evet bencede öyle ![]() yanaklarınız mıncıklandı arkadaşlar özellikle toksin bey sizinki baya bi acıtılarak mıncıklandı ![]()
|
||
|
||
k.ç.i.b arkadaslar simdik ders çalısmam gerek malum önümde kocaman bi öss var öss kötü bi şey iyi çalışmalar.....
![]() |
||