|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Tutma Biçimi;
|
||
|
||
| Tutmanın bir şekli yoktur =).. Kişi kendisini nasıl rahat hissediyorsa öyle tutmalıdır =)..Ki çaldığı şarkıya göre değişir =) | ||
|
||
| bence de öyle. ben ilk başta doğru şekilde tutuyodum öyle öğretildiği için ama zamanla tutuş şeklim kendime göre değişti. şimdi ilk basta tuttugum gıbı tutunca rahat calamıyorum | ||
|
||
| walla ben genellikle ayakta çalıyorum...yanlış tutma die bişi yok ama sağlıkla ilgili sorunlar yaratabiliyo. | ||
|
||
| yani çalıdıgın şeye görede degişir ritim atarken bare basıp aşşa inerken falrklı tutarsın solo atarken farklı tutarsın bende genelde ayakta çalarım yani nasıl rahat ediyosam ole çalarım...... | ||
|
||
aslın da gitarın belli bi tutusu var ama artık kimse önemsemiyor ve olması gerken şekilde tutulduğunda çok rahat çalınıyor gitar buna emin olabilrsin toksin
|
||