|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Bu türleri dinleyen çok az insan var pek insan işi olduğuda söylenemez dengesiz tarzlar ama benden başka dinliyenler varsa.. Bu türler hakkında sohbet edelim.. ![]() |
||
|
||
| Grindcore haricinde alayını dinlerim ;Dzuahhha | ||
|
||
| Hangi gruplar? | ||
|
||
| bak grupların tam olarak tarzını bilmiyorum karışabilir o zaman ama Digested Flesh,Cannibal Corpse,Dimmu borgir,Dark Funeral,Darkthrone bunlar bi kaç örnek | ||
|
||
| Cannibal ve Dimmu'yu biliyorum.. Napalm Death dinle bence.. Anaal Nathrakh , Brain Drill , Behemoth , Brutal Truth , Nile , Pig Destroyer , Rotten Sound , Waco Jesus.. Bunları dinlerim bende.. |
||
|
||
| Sonra Arch Enemy,Kataklysm,Amon Amarth falan da bu grupların çoğu zaten senin söylediğin tarzlar değil sanırsam.Senin söylediklerinden de arada bir Behemoth dinlerim. | ||
|
||
| Grindcore'un vokalleri daha zayıf olur.. Daha karambol olurlar.. Bir sürü türün karmasıdır zaten.. Black ve Death'den gelir bu türler.. Death metal seviyorsan Brian Drill tavsiye ederim.. Death/grind yapıyorlar ama felaketler.. Kafa beyin bırakmıyor insanda Nile'la kapışır..
|
||
|
||
| Burzum ve Mayhem dinlerim bir de Darkthrone düetlerini dinledikten sonra başlamıştım onlarada. | ||
|
||
Burzum'u fazla sevemedim ben. Behemoth dinle o zaman. O kadar sert ve karambol değil.. Bizden başka yok galiba
|
||
|
||
Behemoth sert değil mi :Dzuhahhha bilmem ilk defa Summoning of Ancient Gods 'ı dinlerken pek öyle düşünmemiştim ben abi .Bu arada vardır abi bu tür dinleyenlerin çok olması gerek.
|
||
|
||
O tabii göreceli bi şey bence değil.. Karambol vahşet istiyorsan Anaal Nathrakh yada Pig Destroyer
|
||
|
||
| gok2 biliyo beni o anlatsın nihöhöhö | ||
|
||
bu başlık benim için açılmış olmalı şu aralar epey yüklendiğim grup:Rotting Christ
|
||
|
||
Yaz bütün dinlediklerini
|
||
|
||
hepsini yazmak çok zaman alır azıcığını yazarsam da diğerlerine ayıp olur en kısa zamanda hepiciğinin bi listesini çıkarıp koyayım en iyisi
|
||
|
||
| Goregrind , Deathcore , Brutal Death/Grind , Technical Death gibi uçuk türler dinliyomusun? | ||
|
||
| genellikle grindcore dinlerim misal:mortician,suffocation,disgorge,terrorizer,exhumed,aborted,rotten sound,nasum,avulsed, pig destroyers...bu arada aborted behemoth ve kataklysm avrupa turuna çıkıyormuş nedir düşünceleriniz? |
||
|
||
Ooo tamam suffocation'un ismini baya duydum dinlemedim.. Rotten sound , pig destroyer'a taparım ![]() Waco Jesus ve Brain Drill tavsiye ederim.. Behemoth gelsin gelsin süper olur
|
||
|
||
Behemoth nisanda geliyor.. Aklıma gelince heyecan basıyor
|
||
|
||
Behemoth nisanda geliyor.. Aklıma gelince heyecan basıyor süper oldu o iş.öyle aman aman fanı olmasam da gitmeyi planlıyorum
![]() |
||
|
||
iyi bi seyirci bekliyorum ben ama..grup zaten hayvan..
|
||
|
||
iyi seyirci olacaktır kuşkusuz.behemoth un ülkemize gelmesi diğer grupların da önünü açacaktır darısı pig destroyer ın başına
|
||
|
||
Behemoth geldi zaten daha önce ama çok ufak bi şey yaptılar.. Pig destroyer gelirse yıkım olur
|
||
|
||
Behemoth geldi zaten daha önce ama çok ufak bi şey yaptılar.. Pig destroyer gelirse yıkım olur olsun olsun gelsinler ![]()
|
||
|
||
Biraz düzgün müzik dinleyelim
|
||
|
||
Behemoth nisanda geliyor.. Aklıma gelince heyecan basıyor kahretsiinn bee geçende marduk geldi 18+ ydı onada giremedik bunada giremiycez yaa ne bu böyle ![]()
|
||
|
||
| vallahi gelsinlerde düzgün konser seyredelim...kulaklarımızın pası silinsin | ||
|
||
nasum bu yıl içinde son albümünü çıkarcakmış Doombringer deyi,bi daha nasum albümü falan yok heralde
|
||
|
||
Sinirlendiğimde dinlerim aq
|
||
|
||
| Thrash/Death grup tavsiyesi alınır.. | ||
|
||
Thrash/Death grup tavsiyesi alınır.. Legion of the Damned tavsiye edebilirim sana
|
||
|
||
tamam zevkine güvendiğimi biliyosun
|
||
|
||
Mortician dvd si yolda gözümüz aydın!
|
||
|
||
uff süper haber
|
||
|
||
Thrash/Death grup tavsiyesi alınır.. Legion of the Damned tavsiye edebilirim sana ![]()
|
||
|
||
| death black neysede gerisi akıl karı değil Keskin sirke küpüne zarar.. | ||
|
||
| Arkadaşım niye muhalefetsin her şeye? | ||
|
||
| ben bilerek aksi şeyler yazmıyorum kendi düşüncelerimi yazıyorum gayet tabi sizin düşüncelerinizle benim düşüncelerim örtüşecek diye birşey yok | ||
|
||
death black neysede gerisi akıl karı değil Keskin sirke küpüne zarar.. death/grind/gore dinleyici kitlesinin topu gerizekalı bi senin gibi düşünenler akıllı zaten hem sen sütünü içip uyusana artık ne işin var bu saatte buralarda cık cık cık
|
||
|
||
| pardon arkadasım sana yada herhangi bir aile bireyine küfür mü ettim yada kuyruğuna mı batım? ne bu şiddet bu celal? senin karşı düşünceye tahammülün yoksa yada yanlıslarını görüp düzeltemiyosan..... | ||
|
||
pardon arkadasım sana yada herhangi bir aile bireyine küfür mü ettim yada kuyruğuna mı batım? ne bu şiddet bu celal? senin karşı düşünceye tahammülün yoksa yada yanlıslarını görüp düzeltemiyosan..... sen zaten aileme dil uzatcak kadar yoksun o konuda bi endişen olmasınsen karşındakine saygı göstermezsen ben de göstermem bundan ibaret olay |
||
|
||
Deathcore'a laf atmayın keserim dilinizi..
|
||
|
||
| saygı göstermekten kastın kendi düşüncemi yazmamsa bunada sen karışamazsın aslanım (; ayrıca sizin gibileride iyi tanırım, sert müzik dinliyerek olgun tavırlar içersine bürünüp artis artis davranan tipler.. Süt tavsiyen içinde sağol ben içerim zaten ((X | ||
|
||
vay sen ne insan sarrafısın öyle bak bak foyam meydana çıktı çok utandım eğer yazdığın mesajları biraz daha şuurlu okursan saygısızlıktan kastı anlarsın neyse daha fazla konu boş yere meşgul olmasın
|
||
|
||
| neymiş aslanım saygısızlığım ? velev ki ben saygısızlık ettim senin benim saygısızlığım karsısında yazdıkların saygısızlıktanda öte hakaret.. ayrıca foyan zaten meydandada anlayana tabi | ||
|
||
bu ne etkileyici söz sanatı kullanmadır gözlerim yaşardı açık istiareye gel:aslanım
|
||
|
||
| soruma cevap alamadım kaypaklığa lüzum yoktu (; | ||
|
||
| sen hala anlamadın hay allah normal şartlara göre senin iq un death/gore/grind dinleyicisinden daha yüksek olmalıydı ama yaratılıştaki adaletsizlik işte naparsın sorun şu ki akıl karı lafından ötürü sana bu kadar uyuz oldum gerisi de geldi zaten | ||
|
||
death black neysede gerisi akıl karı değil ayrıca sizin gibileride iyi tanırım, sert müzik dinliyerek olgun tavırlar içersine bürünüp artis artis davranan tipler.. Bunlar ne saygısızlık değil mi? Sizin köyün iltifatları falan mı? Bu tarz müzik dinleyenler için açtım bu konuyu zaten her konuya muhalefetsin burdada başladın abuk subuk konuşmaya.. Düşünmeden kurduğun abuk subuk havada cümleler yazdıklarım başka bi şey değil.. Sizin gibileri iyi tanırım falan filan.. Zaten herkes çok biliyo anlamadım gitti.. Konunun biraz daha içine etme istersen? Her konuya bi şey yazmak zorunda değilsin bilgin olmayan konularda bilgisizliğini ilan etmek zorunda değilsin.. Gelen cevaplarada söyleyecek bi şey bulamayıp Aslanım gibi laga lugalarla cevaplamak zorunda değilsin.. İnsan kafasının basmadığı yerde durmalı.. |
||
|
||
| akıl karı değil demek akla mantığa uygun değil demek Burda bi eleştiri var hakaret değil küfür değil Senin verdiğin cevaba dön bi bak aslanım.. Çok afedersin ama çingeneyi kral yapmışlar önce babasını kesmiş demem gerekirdi. Gelelim şı iq meselesine , sen kendini illa ezik gibi göstermek istiyosan sorun değil aslında (X eğer benim iq mun düşük olduğunu sanıyosan veya ima ediyosan , iq mun düşük olabilir ama seninkinden yüksek olduğu ortada (; | ||
|
||
| meseleye at gözlüğüyle bakmaya devam et sen vermemiş mabut neylesin mahmut yeter artık konu mundar olmasın daha fazla | ||
|
||
Katılıyorum.. Sadece sen haklısın dimi Bu son mesajından sonra anlamak isteyip de anlayamadığını farkettim.. Tabii olmayınca zorla olmuyor.. Neyse sustum artık konuşmak bi işe yaramayınca
|
||
|
||
| at gözlüğüyle bakanlar ortada. bi önceki postta yazdım hatta yazmakla kalmayıp acıklamasını bile yaptım. eee hala anlamakta zorluk çekiyosanız ki çekiyosunuz görüldüğü kadarıyla , bu çocuk krallığı devam eder babalar ölür. (; + sende meseleyi hayati meseleymiş gibi teleskoptan bakmaya devam et.. |
||
|
||
Hardcore/Grindcore grubu tavsiye alınır..
|
||
|
||
| Hmm. Sana Abnormal Sickness'i önerebilirim. | ||
|
||
| Grincore olarak Drown Retarded Children veya Reek of Shits olabilir... | ||
|
||
| haa birşey daha.. Bu türleri dinleyenlerin özelliği ne ki ayrıca bi topic açmışsınız. bilmem ne bilmem ne 'dinleyicisi' ? her tür için birde böyle konu mu açılcak. zaten müzik türleri diye bir bölüm yyokmu?? o başlık sizlere yetmedimi de burayı açtınız anlamadım çok saçma olmuş benden söylemesi.. | ||
|
||
| bu tür müzikleri dinleyen az bir kitle olduğu için bari dinleyen varsa biraraya gelsinler kendilerini yalnız hissetmesinler diye açılmış bence. | ||
|
||
bu tür müzikleri dinleyen az bir kitle olduğu için bari dinleyen varsa biraraya gelsinler kendilerini yalnız hissetmesinler diye açılmış bence. Aynen..haa birşey daha.. Bu türleri dinleyenlerin özelliği ne ki ayrıca bi topic açmışsınız. bilmem ne bilmem ne 'dinleyicisi' ? her tür için birde böyle konu mu açılcak. zaten müzik türleri diye bir bölüm yyokmu?? o başlık sizlere yetmedimi de burayı açtınız anlamadım çok saçma olmuş benden söylemesi.. Saçma geliyosa girme zorla mı girdirtiyolar?
|
||
|
||
| girmesemde başlığını görüyorum çok şükür X) Ayrıca az bi kitle olmaları yeni bi konu açımına gerekce gösterilmez. Müzik türleri başlığı gayet yeterlidir. Emoluğun lüzumu yok X) | ||
|
||
Emolukla ne ilgisi var şimdi bunun Demek ki yetersiz gelmiş ve böyle bir konu açmış..Müzik hakkında konuşmak için !! Adam müzik hakkında konuşmak için bir başlık açmış..Gerisi fasa fiso..Ha sen forum oyunlarını tercih ediyorsan orası ayrı..
|
||
|
||
| sayın admin size sesleniyorum kaldırın şu forum oyunları konusunu.. Keşke badsector keşke X) Benden daha çok post un var forum oyunlarında.... X))) | ||
|
||
sayın admin size sesleniyorum kaldırın şu forum oyunları konusunu.. Keşke badsector keşke X) Benden daha çok post un var forum oyunlarında.... X))) 1.si senden daha çok olması normal..Senden eskiyim bu sitede..2.si de ayrıca forum oyunlarına yazmıyorum ben diye birşey de demedim ki..Onu nerden çıkardın
|
||
|
||
| onu ima eder gibi yazdında.. neyse tamam uzatmayalım X) | ||
|
||
Onu dememiş olduğumu anladın o zaman..Neyse bencede uzatmayalım..Konu dağıldı gitti zaten
|
||
|
||
| Yahu bu 2 oldu ya bi daha karman çorman etmeyin konuyu | ||
|
||
sayın admin size sesleniyorum kaldırın şu forum oyunları konusunu.. Keşke badsector keşke X) Benden daha çok post un var forum oyunlarında.... X))) ben bunu yeni gördüm dehşet bişi bu adam konunun karışmaması, konuların karışmaması çok zor diyim. Yeni üye kendini ispatlama çabalarında da ondan
|
||
|
||
| bu kez gok2 yi kırmıycam ama sayın darksoul üyemizin bu yazısını unutmıycağım x) | ||
|
||
bu kez gok2 yi kırmıycam ama sayın darksoul üyemizin bu yazısını unutmıycağım x) anı olarak sakla
|
||
|
||
| gok2 kardeş seni kırmak zorundayım darksoul un yine kaşıntısı tutmuş sanırımda x) Evet anı olarak saklıycam zamanı gelince çıkartıp .. -ıslık- geri yapıştırcam diyim bari xD | ||