|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Polonyalı black metal grubu Behemoth, Nisan 2008'de Türkiye'de... Insomnia Productions tarafından düzenlenecek konserin ayrıntıları yakında.... |
||
|
||
nihöhöhöhöhhö bence hep beraber toplanıp gidelim....
|
||
|
||
iple çekiyorum.. umarım +18 olmaz
|
||
|
||
yuh noluyor ya türkiyeye aklıma 50 cent in geldiği günler geliyorda valla böylece sıyırdı türkiye sanırım gelsinler tabi ya bence sitece gidelim pankartlar falan
|
||
|
||
Grup sahnede incil yırttığı için yurtdışına çıkma yasağı almış diye bi şey duydum ama sadece dedikodu şu an.. 2 ay kalmışken olmasın öyle bi şey ya
|
||
|
||
öyle birşey olsa bu haber çıkmazdı..yada çıktıysa ve öyle birşey yoksa sevmeyenlerinin yaptğı birşeymi ki bence yok öyle bir yasak gelcekler
|
||
|
||
inşallah öyledir ya
|
||
|
||
| Mezhep karşıtı davranışlara karşı savunma amaçlı Polonyalı bir komitenin başında bulunan Ryszard Nowak, Polonya'da Gdynia şehrinde Eylül 2007'de düzenlenen Behemoth konseri sırasında grubun lideri, vokalist ve gitarist Adam "Nergal"; Darski tarafından İncil'in yırtılarak imha edildiği konusunda resmi bir şikayette bulunduklarını bildirdi. Gösteri sırasında verilen arada Nergal Katolik Kilisesini ; Dünya üzerindeki en ölüm saçan mezhep; olarak itham ettikten sonra, İncil'i yırtmaya başlamadan önce ;Onu Kutsal Kitap olarak adlandırıyorlar. Ben ise ona yalanlar kitabı diyorum. S*kt***minin b*ku, s*kt***minin riyakârlığı; demiştir. Bir hayranı tarafından filme alınan olay, aşağıda vereceğimiz linkte görülebilir (İncil'in yırtılma sahnesi yaklaşık olarak 45. saniyede yer almaktadır) Nowak bu tür çekişmelere yabancı değildir, elinde Satanizm'i müzikleri ile destekleyen bir dizi artist adının yer aldığı bir liste var ve o bu isimleri Polonya sınırlarında gösteri yapmalarını engellemek için çoktan Polonya resmi makamlarına bildirmiş durumda. Kendisine karşı dava açılıp açılmayacağı şu an için kesin olmayan Nergal, Nowak'ın Behemoth'un kendi ülkesinde gösteri yapmasını engelleme çabaları için şunları söyledi: Şok oldum, bu bir şaka olmalı Biz Birleşik Devletler'de, Avrupa'da, Avusturalya'da, Yeni Zelanda'da, Rusya'da, yani bütün dünyada turneler düzenliyoruz ve hiçbir yerde bu şekilde bir sorunumuz yok. Şaşırdım çünkü görünüşümüzle yargılanıyoruz ve kimse bizimle irtibata geçerek bizim müziğimizin neyle alakalı olduğunu sormak için zaman ayırmıyor. Öte yandan, yok canım! Polonya'da araştırılması gereken çok daha önemli ve ciddi sorunlar var! Y etkili makamlar zamanlarını gerçekten dikkat edilmesi ve geliştirilmesi gereken diğer şeyler üzerinde harcarsa daha iyi olur. Varmış öyle bi şey.. ![]() |
||
|
||
| Arkadaşlar, Nisan başından 4 mayısa kadar Kanada ve Amerika konserleri var... özellikle de nisanda burada olmaları imkansız... BKNZ: Register or Login BEHEMOTH, DIMMU BORGIR - The Invaluable Darkness Tour Part 2 Apr. 02 - Sound Academy - Toronto, ON - CANADA Apr. 03 - Metropolis - Montreal, QC - CANADA Apr. 04 - The Trocadero - Philadelphia, PA Apr. 07 - The Myth - Minneapolis, MN Apr. 09 - Edmonton Events Center - Edmonton, AB - CANADA Apr. 10 - Macewan Ballroom - Calgary, AB - CANADA Apr. 11 - The Big Easy - Spokane, WA Apr. 12 - Roseland Theatre - Portland, OR Apr. 14 - The Warfield - San Francisco, CA Apr. 16 - The Grove - Anaheim, CA Apr. 17 - Rialto Theatre - Tucson, AZ Apr. 18 - Sunshine Theatre - Albuquerque, NM Apr. 19 - Ogden Theater - Denver, CO Apr. 21 - Stubbs BBQ - Austin, TX Apr. 22 - Cain's Ballroom - Tulsa, OK Apr. 25 - Starland Ballroom - Sayreville, NJ Apr. 26 - The Palladium (New England Metal Fest) - Worcester, MA Apr. 27 - 9:30 Club - Washington, DC Apr. 28 - The Norva - Norfolk, VA Apr. 30 - Culture Room - Ft. Lauderdale, FL May 01 - Jannus Landing - St. Petersburg, FL May 02 - The Masquerade - Atlanta, GA May 03 - Bogarts - Cincinnati, OH May 04 - House of Blues - Chicago, IL |
||
|
||
Baya önceden dedikodu çıkmıştı zaten internette baya dolaştı.. Zaten uğradıkları bi yer banada olur gibi geldi.. Zaten yurtdışı yasağı yediler üstte yazmıştım
|
||
|
||
ya onlar gelemesse biz gideriz ben götürürüm seni
|
||
|
||
Büyük adamlar ya gelirler inşallah.. Yoksa irem&ben polonya yolcusu
|
||
|
||
Büyük adamlar ya gelirler inşallah.. Yoksa irem&ben polonya yolcusu ![]() hişthh kurena(:&gok2 öyle verme kimliklerimizi
|
||
|
||
gelirler inş.
|
||
|
||
| Her gün dua ediyorum.. İnşallah.. | ||
|
||