|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 benim oyum pentagram..! |
||
|
||
aslında evet yavuz çetin gerçekten çok şey verdiği halde değeri bilinemdi beni üzende bu..!
|
||
|
||
aslında hepsi birinci ama ben dünya yalan söylüyor dedim.
|
||
|
||
bi çok isim arasında kaldım ama dünya yalan söylüyor'u seçtim...
|
||
|
||
| pentagram | ||
|
||
Pentagram Rock mıdır Rock albümü demese o derdim ama,Rock olarak Yavuz Çetin - Satılık albümü gelmiş geçmiş en iyi türkçe rock albümüdür. |
||
|
||
| Hayko-tanışma bitti | ||
|
||
normalde şebnem ferah:can kırıkları derdim ama bu şıklar içinde şebnem ferah:perdeler diyorum
|
||
|
||
| pentagram ......... | ||
|
||
türkrock albüm sadece bunlar mı var ![]() diğer olmalıydı
|
||
|
||
| pentagram.. | ||
|
||
türkrock albüm sadece bunlar mı var aslında yazsak baya var ama biz senin için diğerde koyduk ![]() diğer olmalıydı ![]()
|
||
|
||
| Şebnem Ferah ın ilk albümü "Kadın" çok hoşuma gider yinede bu konuda çok kararlı değilim turkrock ile aram pek iyi olmadığından.. sr2c cimde kesin "Vega-Serzenişte" der
|
||
|
||
he evet nezaman görsem vega dinliyor bağışıklık yapmış sanırım
|
||
|
||
yavuz çetin..... satılık
|
||
|
||
110 un kontrol albümü gerçekten çok güzeldi.... keşke seçeneklerede 110 da olsaydı
|
||
|
||
| normalde en sevdiğim rock albümü şebnem ferah-can kırıkları fakat seçenekler içinde tabiki şebnem ferah-perdeler | ||
|
||
| Bn Pentagram diyorum | ||
|
||
110 un kontrol albümü gerçekten çok güzeldi.... keşke seçeneklerede 110 da olsaydı peki senin için koyalım ![]()
|
||
|
||
Şebnem Ferah-Perdeler
|
||
|
||
| hayko ve çilekeş | ||
|
||
| şu listedeki biçok grubu dinlemiyorum bikere denedim ama yok beğenmedim. pentagram kesinlikle | ||
|
||
| Yavuz Çetin-Satılık |
||
|
||
PENTAGRAM........
|
||
|
||
hayko cepkin ve ya pentagram her iki albümde çok güzel