|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 arşivlik özel yeni parti mallar geldi ![]() DVDrip, AC3. Avi file size : 996 MB resolution : 672X384 duration : 01:50:16 tracks: 1. In the flesh 2. The thin ice 3. Another brick in the wall (Parte 1) 4. The happiest days of our lives 5. Another brick in the wall (Parte 2) 6. Mother 7. Goodbye blue sky 8. Young lust 9. One of my turns 10. Don┤t leave me now 11. Another brick in the wall (Parte 3) 12. Goodbye cruel word 13. Hey you 14. Is there anybody out there? 15. Nobody home 16. Vera 17. Bring the boys back home 18. Comfortably numb 19. In the flesh 20. Run like hell 21. Waititng for the worms 22. Stop 23. The trial 24. Tide is turning Kod: Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login |
||
|
||
kaldı son 3
|
||
|
||
| Bakalım bende başladım indirmeye ne olacak sonumuz hayırlısı hdd yi patlatıcam bu gidişle heheheh = ] | ||
|
||
| kesinlikle pişman olmuycaksın Süper ötesi bir konser Hiç bukadarını tahmin etmiyodum.. İçinde bi tek Roger Waters değil ; Scorpions , Bryan Adams , Sinead O'Connor vb vb vb gibi isimlerde var.. Ve en önemlisi paraya kıyılmış mükemmel şovlar yapılmış. 2 Saat gözümü kırpmadan izledim. Müzikten anlayan herkese tavsiyemdir "tam arşivlik" . | ||
|
||
| yav ne yaptın ? = ] gidicem bağlantının hızını arttırıcam şimdi = ] | ||
|
||
akıllara zarar müthiş mükemmel Herkesin ölmeden önce izlemesi gereken bi dvd =P Bi kere böyle bi kalabalık o tarihe dek görülmemiş olsa gerek =)) Bi tavsiye daha , bu dvd yi bi bira aç ve 12de koy izlemeye başla gece 2 de mışıl mışıl uyu =)
|
||
|
||
adminim yine harikasın ![]() ben eriyip bitmeden hepsini indirmeyi başarırım umarım ![]() arşivin dert görmesin |
||
|
||
akıllara zarar müthiş mükemmel Herkesin ölmeden önce izlemesi gereken bi dvd =P Bi kere böyle bi kalabalık o tarihe dek görülmemiş olsa gerek =)) Bi tavsiye daha , bu dvd yi bi bira aç ve 12de koy izlemeye başla gece 2 de mışıl mışıl uyu =)adsasdasa uyku sorunu çekenlere birebir diyorsun yanii. ![]() neyse sağolun.. |
||
|
||
| sizler sağolsun görevimiz yani ne demek (= haaa bişey daha içine gömülceğin türden bi puf koltukta izleyin ve 5 + 1 ses sisteminiz varsa dağıtın odaya sistemi .. daha ben ne diyim
|
||
|
||
sizler sağolsun görevimiz yani ne demek (= acaba izlerken bacak bacak üstüne atmamızın bi zararı olur mu haaa bişey daha içine gömülceğin türden bi puf koltukta izleyin ve 5 + 1 es sisteminiz var dağıtın odaya sistemi .. daha ben ne diyim ![]()
|
||
|
||
| olur , bacaklarındaki ince damarlar tıkanır kan dolaşımı yavaşlar kulağın etkilenir ses kalitesini iyi hissedemezsin | ||
|
||
tamam doktor bey caydım
|
||
|
||
| merak ettim iyiden iyiye :S | ||
|
||
kaçıncı parttasın =) + bi sana avatar yapıyım bari
|
||
|
||
evet dvdden bi kesit yanlız burda video kalitesi düşük. Linktekiler dvd kalitesinde gayet iyi |
||
|
||
Sevdim bu muhabbeti aynen dediklerini yapıcam ewde = ]
|
||
|
||
|
||
|
||
| Avatar için teşekkürler = ] şiddetli bi sorun yaşamaktayım tamamen bensel kaynaklı ne zmn part 2 yi indirmeye çalışsam internetim kesiliyor sanırım lanetlendim
|
||
|
||
|
||