TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: Gates Of Eternity

Sayfa: [ 1 ]

Psikopat 31.03.2007 07:00:58

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Gates Of Eternity:
Vokal:Seçkin SARPKAYA
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Gitar:Soykan AYDIN

Gitar:Hakan KAMALI

Bass:Özgür DEMIR

Davul:Ozan Deniz KARAMAN

Gates Of Eternity grubu 18 Ocak 2005’te Seçkin(vokal) ve Soykan(gitar) tarafindan kuruldu.Kuruldugu ilk günden beri beste çalismalarina agirlik veren grup kurulduktan 4 ay sonra konserlere baslamistir.Ilk konserine 20 Mayis 2005’te Izmir Roi Bar’da Lost Rock Fest’te çikan grup ardindan konserlere seri bir sekilde devam etmistir.Kuruldugu günden beri çesitli sebeplerden ötürü eleman degisikligi yasayan grubun nete yaydigi ilk kayit “Eternal Haze In Thy Dark Sky”olmustur.Bu parça bir çok kisi tarafindan dinlenilmis ve olumlu elestiriler almistir.Ardindan grup 22 Ocak 2006’da Izmir Dungeon’da çiktigi konserde yapilan bir oylama ile seyirciden en çok oyu alarak günün en begenilen grubu olmus ve hediye olarak bass gitar kazanmistir.Konserlere devam eden grup 18 Mart’ta Serdar Öztop’un altinda çiktiklari Istanbul Kemanci konserinden bir vidyolari ile de “Live Chaos DVD Compilation”da yer almistir.Grubun 5 parçadan olusan ilk demosu “Storm Behind The Gate” 2006 Mayis ayinda tamamlanip piyasaya sürülmüstür.Her iki basimi da çok kisa sürede tükenen demo hem yurtiçinden hem de yurtdisindan çok olumlu tepkiler almis, ve gelen talepler üzerine Hollanda,Polonya,Almanya,Norveç ve Ingiltere gibi ülkelere yollanmistir.Bu demonun ardindan grupta çesitli eleman degisiklikleri olmustur ve grup takip eden Kasim ayinda yeni kadrosu ile “A New Level” demosunu yayinlamistir.Demo grubun yeni soundunu yansitmasi bakimindan grup için yeni bir basamak olmustur.Bu demo da ayni sekilde ilk demo gibi yurtiçi,yurtdisi çok olumlu tepkiler almistir. Grubun soundu Isveç death metal’ine yakin durmakla birlikte içinde thrash ve yeni nesil metalcore ögelerini barindirmaktadir.Ayrica grup soundunda Anadolu motiflerine de siklikla yer vermekte ve grup elemanlarinin ilgilendikleri diger tarzlardan gelen etkilesimlerini bünyesine katmaktadir. Grup konserlere devam etmektedir.Bu güne kadar Izmir’de bir çok kez konser veren grup Istanbul,Ankara,Eskisehir,Manisa,Usak gibi illerde de sahne almis ve seyircilerden olumlu tepkiler toplamistir.

Register or Login
www.gatesofeternity.net

fan edition wallpaper:

Register or Login

Eznora 14.04.2007 08:53:10
Myspace'den buldum ben bu grubu.. Tüm şarkılarını indirdim, oldukça da beğendim.. Death'i sevdirdi bana keratalar.. ((:

Register or Login
http://www.myspace.com/gatesofeternity

Rockium 14.04.2007 13:19:09
Soundunu tam olarak belli edememiş bir grup gidip geliyor bakalım hangisinde karar kılacaklar.

20 Nisan Cuma Saat:16.00 da başlayacak İTÜ ROCK FEST de sahne alacaklar.

Eznora 15.04.2007 03:30:08
"Last Pieces OF Hope" benim favorim..

Rockium 30.04.2007 12:00:09
Death Metal kolay iş değil ''Tek gerçek ölüm'' yolları açık olsun.

Sayfa: [ 1 ]