|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 mutlu olmak için sebeplerinizi yazın... :
|
||
|
||
istediğim yerdeyim
|
||
|
||
valla bn de mutluyum mutsuz olmasın kimse ztn mutlu olmak için sebeplerimizi kendimiz yaratıyoruz...pozitif insanlar her zaman mutlu olmayı başarabilir...kuruntulara yakın olanlar içinse hayat sıkıcıdır her zaman böyle...
|
||
|
||
| sevgilim var hep benim yanımda hep destek oluyor |
||
|
||
sebepler olmasada yaşamak zorundayız..tek sebebim bir gün belki ben kazanırım..! bunu görmek için yaşıyorum sadece sanırım..
|
||
|
||
bir gün gelipte bana hesap vereceklerin düştükleri halleri görmek için yaşarım.Çünkü acıdan başka bişe tatmayacaklar
|
||
|
||
| sadece hayatımda gerçekten deger verdigim arkadaşlarım oldugu için yaşıyorum | ||
|
||
yaşıyormuyuz..! buda bir soru..istediğin gibi yaşayamadıktan sonra yaşıyorum demenin anlamı varmı
|
||
|
||
sevgilim var katılıyorum ek olarak ;hep benim yanımda hep destek oluyor Lostprophets isimli elemanların parçaları
|
||
|
||
| walla mutlu olmak için çok sebebin yok bir iki tane ya var ya yok ama onlar sayesinde tutunuyorum ztn onlarda olmasa giderim bu hayattan her halde | ||
|
||
hiç sebebim kalmadı hayat bana hoşcakal desede gitsem artık
|
||
|
||
| sağlığım yerinde, bilincim yerinde,harika bir semtte oturuyorum, çok şeker bir ailem var, işim var daha ne olsun | ||
|
||
| galiba artık bir sebebim yok... | ||
|
||
| nefes alıyorum yani yaşıyorum. | ||
|
||
| yeniden var(: saclarmn rengi cok güsel |
||
|
||
bir gün gelipte bana hesap vereceklerin düştükleri halleri görmek için yaşarım.Çünkü acıdan başka bişe tatmayacaklar aynı duygular ama ekleme yapacağım tek bişi kalmış oda sanırım biraz sansürlü oluyor forum kuralarına bağlılık yeminiz var. ![]()
|
||
|
||
mutluyum cünkü cikolata yiyorum
|
||
|
||
| hayatımda Brian gibi bi insan yer almakta daha ne olsun | ||
|
||
| çok güsel bir çevrem varr bu bile bana yetiyor mutlu olmam için | ||
|
||
kendimi seviorum buyüsdn mutluyum
|
||
|
||
| mutluyum çünkü canımı dahil emanet edebilecegim arkadaşlarım var işte bu gerçek bi mutluluk sebebi bence çünkü herkez buna sahip olamaz... | ||
|
||
| mutluyum çunku beni çok sewen bi annem yine beni sewen birçok arkadaşım 1 dostum we de süper bi kız arkadaşım war | ||
|
||
mutluyum çunku beni çok sewen bi annem yine beni sewen birçok arkadaşım 1 dostum we de süper bi kız arkadaşım war +1
|
||
|
||
bilmıyom
|
||