|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
komedi ya 22 şubatta çıkıyo gidicem bu filme...
|
||
|
||
fragmanı seyrettim hakkatten çok güzel mutlaka gidicem........
|
||
|
||
| sabırsızlıkla bekliyorm bndddd. geldiği gbi hemn gidicmmm:) | ||
|
||
sırf kahkaha atmak için gidicem bu filme süper ya
|
||
|
||
| diger üç filim içinde en iyisinin bu olucagını tahmin ediyorum..... | ||
|
||
şahan bi tane ya.. .. recep ivedik dikkat şahan çıkabilir de bi roldü diye hatırlıyorum çok güzel olucak. şimdiden sabırsızlanıyorum bende.
|
||
|
||
valla güzel olmuş harbi bukadar beklemiyordum ben hele facebook hikayesi
|
||
|
||
sırf kahkaha atmak için gidicem bu filme süper ya ![]() zaten bu filme başka amaçla gidilmez
|
||
|
||
Film bomba olmuş ya kesin gidilir kaçmaz..
|
||
|
||
| aBartılacak herhangi 1 yanı yok filmin ayılıga dayamıs resmen turk sineması komedide son sezonda kutsal damacana en iyisi ama ata demirer in filmi cıksn gerci sanmam ata nın hayal kırıklıgı yaratacagını filmden bir karede gordum sarayın icinde yuruyen merdiven vardı xD |
||
|
||
bence abartılacak yanı vardır, ben esas atanınkinin o kadar komik olacagına düşünmedim.. tel, merdiven fln var ama, düzgün bi şey göremedik fragmanlarında.. bunun en azından fragmanları güldürdü
|
||
|
||
| Sadece fragmandan ibaret filmlerden de olabilir ama sanmıyorum öyle olacağını.. Zaten tiplemeride çok güldürüyordu.. Şahan'ın iyi bi iş çıkardığını düşünüyorum ben.. | ||
|
||
Bugün gittik (saat itibariyle dün..) , gerçekten güzel... herkese tavsiye edilir
|
||
|
||
Bugün gittik (saat itibariyle dün..) , gerçekten güzel... herkese tavsiye edilir Aynen..Baya komik ![]()
|
||
|
||
| ya süper bi fil m ya |
||
|
||
| bende çook beğendim...gerçekten çok güzel başarılı bir film olmuş.... adam konuşmasa bile hareketleri vee bakışı güldürüyo adamı yaa...
|
||
|
||
| Ben biraz geç gittim ama gitmemiş olsaydım keşke.Zaten 5 dakikalık bi skeçten çıkabilicek filmi siz düşünün | ||