|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Over The Top Motorhead kökenli bir tür olabilir. Manik, hoşgörülü ve limitleri aşan bir türdür. 1970'lerde ki Rainbow'un "Kill the king" parçası iyi bir OTT örneğidir. 1980'lerin başında metal daha heavy hale geldikçe OTT, daha çok kulakları sağır eden bir speed, makineli tüfeği andıran çift cross davuldan oluşan bir ses duvarı yapan gruplar için kullanıldı. İlk OTT örneklerinden birisi Accept'in "Fast as a shark" parçasıdır. Modern OTT içinde sayılabilecekler ise Slayer'ın yaptığı hemen herşey, grindcore ve thrash'in yarıya yakını ve Judas Prıest, OTT grubu olmamasına rağmen onların "Leather Rebel" parçalarıdır. Terim daha yaygın kullanımda ise ultra- heavy ödün vermeyen hızlı metali anlatır. |
||
|
||
ismini sevdim over the top ...söylemesi çok hoş ...bilgiler için saol bu türü bilmiyodum
|
||
|
||
ovır dı tap ![]() ismini sevdim over the top ...söylemesi çok hoş
...bilgiler için saol bu türü bilmiyodum ![]() |
||
|
||
| komik bi seymişş ama judas priesti sewerim | ||