|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ben kesinlikle şebnem ferah diyorum |
||
|
||
| kesinlikle bencede | ||
|
||
deniz özbey
|
||
|
||
| şebnem ferah | ||
|
||
| aralarında şebnem tabiki :S | ||
|
||
| tabikide şebnem ferah | ||
|
||
tabiki şebnem ferah
|
||
|
||
Şebnem Ferah
|
||
|
||
Turk Rock'la aram her ne kadar iyi olmasa da seçeneklerde gözüme çarpan bir tek Şebnem Ferah var..Ya birde şu Esra mı ne her kimse o kim ya Çok mu iyi. İyiyse ben mi bilmiyorum?Hatta rock mı yapıyor dediğiniz kişi
|
||
|
||
| Tabbi ki Şebnem Ferah onun üzerine varmı bence yok o kadın bir başka sahnede devLeşiyor harika Ötesi |
||
|
||
şebnem tabiki ama artık birşeyler yapsın herşey seste bitmiyor
|
||
|
||
| tabı kı sebnem ferah..... | ||
|
||
| Aralarında en iyisi Şebnem Ferah bence.Açıkçası Esra Kahraman'ı hiç duymadım =s | ||
|
||
| Özlem bacıma hastayım (: sahnede ayrı devleşiyor.kıpır kıpır hatun, pırıl pırıl şarkıları.. şebnem sahnede çok hantal benim düşüncem ![]() Not: Noktadan sonra cümleye büyük harfle başlanır. |
||
|
||
şebnem ferah ama iki hakkımız olsaydı diğerine de kesinlikle özlem tekin derdim...
|
||
|
||
| Şebnem Ferah tek sözLe O kadın çok harika HerşeyiyLe |
||
|
||
| Şebnem hatun | ||
|
||
| şebnem ferah | ||
|
||
Şebo Şebo Şebo Şbo tabıkıeeeeeee
|
||
|
||
tabikide sebo yahu
|
||
|
||
En iyi Türk Bayan Rocker ---> BeeN ![]() O biiiiiir FevkaLadenin Fevkinde.. O biiiiiiir devLerin devi.. O biiiiiiiir sesLerin en güzeLi.. O biiiiiiiiir suLtanLarın suLtanı.. veeeeee O biiiiiiiiir Şebnem Ferah.. (Beyaz show izLeye izLeye kafayı yedim )
|
||
|
||
Buda sormu ya, kesinlikle sebnem ferah diyorum.... Sebooooo
|
||