|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 anket geyik amaçlıdır
|
||
|
||
| bekar=abaza. | ||
|
||
zuhuahuahha hollanda ya çift kişilik biletim var
|
||
|
||
| geliyorum | ||
|
||
gelin olmuş gidiyorsun dırdırırıdrırıdrırşarkın benden
|
||
|
||
şıklarda niye berdel yok
|
||
|
||
şıklarda niye berdel yok artık var işaretleyebilirsin ![]()
|
||
|
||
şıklarda niye berdel yok artık var işaretleyebilirsin ![]() ![]()
|
||
|
||
abi ne bu hollanda merakı bu sitede hepinizi göndereceğiz merak etmeyin kavuşacaksınız sevdiğinize
|
||
|
||
| koca arama durumundayım:D hahah | ||
|
||
Bilmem ki acaba neyim
|
||
|
||
koca arama durumundayım:D hahah aynen
|
||
|
||
allah hepizimiz hollandadan korusun hepimize norveçi göstersin ya rabbim bekar kendi halinde bi insanım şu anda kendime bi helal süt emmiş iyi aile kızı arıyorum....
|
||
|
||
nerde arıyorsun sen bu kızı
|
||
|
||
nerde arıyorsun sen bu kızı Norveç'te heralde ![]() ![]() Harbi ne Hollandası ya Ukrayna dururken Rusya dururken Finlandiya ,Norveç gibi ülkelerimiz varken gerçi Amsterdam'da güzeldir ama neyse bee kötü yola sokcaksınız beni
|
||
|
||
norveç norveç metalci dünyası.... ordan helal süt emmiş iyi aile kızı bulacam....
|
||
|
||
oğlum keko musunuz ya hollanda da erkek erkekle evlenebiliyor kibarlık olsun diye gay yazmadık Allah tepenizden baksın ![]() norveç morveç ne ya türk kızı dururken tüüüü size
|
||
|
||
hollandanın kızlarıda fıstık gibi yani 2 metreye 50 cm genişlik sarı olgun dolgun senin aklın gaylere çalışıyosa biz napalım
|
||
|
||
![]() ya ne alaka ya koca hanım arama durumu diyin o zaman
|
||
|
||
dedim hadi senimi kırcaz
|
||
|
||
kırma zaten
|
||
|
||
| millet birbirinin agzını burnunu kırıyo neo sende hollandanın kızlarını iyi biliyosun bakıyorum neyse ben gidiyorum norveç e yol arkadaşlıgı edecek varmı.... | ||
|
||
oğlum keko musunuz ya hollanda da erkek erkekle evlenebiliyor kibarlık olsun diye gay yazmadık Allah tepenizden baksın Ya o kanada'da da var zaten illa hollanda olcak diye bişey yok ki ama Hollanda kızlarıda güzeldir yani ![]() norveç morveç ne ya türk kızı dururken tüüüü size ![]()
|
||
|
||
norveç norveç norveçe gidelim hep beraber orda hepimiz kendimize metalci birer helal süt emmiş temiz aile kızı buluruz ne güzel...
|
||
|
||
norveç norveç norveçe gidelim hep beraber orda hepimiz kendimize metalci birer helal süt emmiş temiz aile kızı buluruz ne güzel... abi norveçe gitmeye ne gerek var abi Finlandiya,İsveç hepsi uyar bana valla ![]()
|
||
|
||
| lan kız bulacaz diye dünyayımı dolanacaz norveç var işte metalci cenneti.... | ||
|
||
Oraya kız bulmaya mı gidilir be.. Türk kızları var ne güzel
|
||
|
||
| türkiyede metalci kız yüzdesi düşük evlenilecek metalci kız bulalım... | ||
|
||
Oraya kız bulmaya mı gidilir be.. Türk kızları var ne güzel evet yaa türk kızları var taaş gibi nie yurt dışına açılıyorsunuz aa-aa ![]()
|
||
|
||
| Tabii canım uzakta aramamak lazım =P | ||
|
||
Tabii canım uzakta aramamak lazım =P tabii canıım yanındakileri görmek lazım hahah
|
||
|
||
Tabii canım uzakta aramamak lazım =P tabii canıım yanındakileri görmek lazım hahah ![]() Ben gördüm buldum onu da kaybettik mal gibi ya
|
||
|
||
Tamam la son teklifim Rusya bak hemen üstümüzde zaten abi bi beşyüz kilometre çıksak yukarı doğru kız cennetindeyiz işte
|
||
|
||
aman gitsinler lan boşverin heh bir kaç yabancı kız manyağı abazalardan kurtulmuş oluruz
|
||
|
||
yav ben bulamadım buralarda yok yada şapkadan göremedim bilmiyorum bidahakine kafamı kaldırır indiririm ara sıra ama yok etrafta yada ben çok şanssızım....
|
||
|
||
nişanlı bitek ben çıktım ee yaş ilerleyince böyle oluyor tabe. sitenin yaş ortalamasıda benden düşük olunca normal
|
||
|
||
seçeneklerde dul yokki
|
||
|
||
ups pardon hahaha
|
||
|
||
| kumayım ben kuma bilmem ki acaba neyim neyim ahh hollandaya bi gitsem++;D berdel:D süper bunlar yalnız diğer nasıl oluyor ki tercih kalmamış ![]() belki bu bana uyar diğer |
||
|
||
kumayım ben kuma Diger...Dul yazmamislar...bilmem ki acaba neyim neyim ahh hollandaya bi gitsem++;D berdel:D süper bunlar yalnız diğer nasıl oluyor ki tercih kalmamış ![]() belki bu bana uyar diğer Ama ben (simdilik) bekarim heheh =) ![]() |
||