TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Tartışma

Konu: rockcılar ve rapciler neden geçinemezler?

Sayfa: [ 1 ]

neorammstein 03.02.2008 04:52:21

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
 Smiley ?

irem 03.02.2008 04:55:00
çünkü daha büyüyememişler  Undecided

BloodLine 03.02.2008 04:56:19
hiç rap dinleyen arkadaşım olmadı bilmiyorum bu sorunun cevabını.

neorammstein 03.02.2008 05:07:33
çünkü enstürmanlardan çok gevezelikleri ön planda  Müzik adına bişey yok  diyebilirmiyiz  Huh?   Smiley

Toksin 03.02.2008 10:04:40
evet çok bi emek yok bence ama kavganın nedeni tarz farklılıkları olabilir var bi kaç repci arkadaşım ama dışarda gördügüm bazı tiplere felaket uyuz oluyorum hea.......

kurena(: 04.02.2008 02:10:32
çünkü enstürmanlardan çok gevezelikleri ön planda  Müzik adına bişey yok  diyebilirmiyiz  Huh?   Smiley
katılıoyrum Undecided aslında orda müziğinde pek önemi yok sanırım hızlı konuşan rap yapıyor Grin Tongue

neorammstein 04.02.2008 02:13:56
evet çok bi emek yok bence ama kavganın nedeni tarz farklılıkları olabilir var bi kaç repci arkadaşım ama dışarda gördügüm bazı tiplere felaket uyuz oluyorum hea.......
artis artis tavırları yokmu bide dünyayı kurtaran adam gibiler  şeytan

kurena(: 04.02.2008 02:18:19
he dimi birde o var sanki onlar kurtarıcak bu dünyayı Grin Grin Wink

Toksin 04.02.2008 04:36:19
artis artis tavırları yokmu bide dünyayı kurtaran adam gibiler  şeytan
şey bide bole kollarını elli santim açarlar çok kaslılar ya ondan bide gerile gerile yürüyolar ahhhhh düşünüyoerum yolda neyle kessem kaç parçaya bölsem diye........

@zr@!L 04.02.2008 13:48:28
ben buna katılmıyorum yav benim bi çok raper arkadaşım var hatta 9 senelik hiç kimseye değişemiyeceğim tek arkadaşım raper dır... ;Dama gözlemlerime göre onların müziğinde ses önemli değil sadece yazılanlar ve anlatılmak istenenler(pesimist rap dediklerinden bahsediyorum...) ön planda ayrıntıya takılmıyolar...ve şöle bi durum var ki rocker'ın bazıları da rahat durmuyo yani giyimiyle pantolonuyla dalga geçmek gibi... ;Dama insan her şekilde insandır insanlığını göstersin yeter ki... Wink Wink

Toksin 04.02.2008 15:53:37
yav ama şu tarzı anlamıyorum benim zaten müziklerine çok fazla bi lafım yok ama tarzlarını anlamıyorum sinir ediyo beni bide tavırları bi çogunun ki tabi bu kişiden kişiye degişiyo...

BloodLine 04.02.2008 17:35:47
snoop dinleyen repciyle,ceza dinleyen repci arasında fark vardır,kalite farkı vardır.snoop'n poposunu acıp bizim amelelere yaptığını bilirsiniz.Bizimde burda bi yerlerimizi açıp onlara bişi göstermeye hakkımız varmıdır bilemem  satan . Msn'de olanları göz önüne alırsak fazlasıyla gevezeler.Kendine özel dilleri var andırgırand yow yow falan itici.bide çoğu şarkının başında emsi kamil emsi üzeyir demeleri yokmu koy çuvala vur duvara cinsinden.Ve şarkı dinlemeyi bıraktıkları zaman ne dinliyorum özelliğinde " assian girl fu*ked,russian girl,bangbros" ifadeleri belirirverir.Abhaza milletinden olduklarını düşünmeye başladım.

VaMpiRe 05.02.2008 02:34:20
ya sebeb bazılarının popçulardan farkı olmaması gerçi o ceza dinleyenlerden de küfür eden olmuştu bana da kuzenim az daha giriyo du ... neyse konuya döniyim  Grin bazıları var tamamen hıyar ama benim tanıdığım rapçi de var ayrıca iyi insanlar bazıları.O insanın kişiliğine göre değişiyo genelde kavgalar da genelde tarz farklılıkları işte headbang

Toksin 05.02.2008 05:23:17
evet haklı aralarında düzgünleride var benim lafım sadece artislik olsun diye repci olanlara...

emogirl 14.03.2008 12:18:05
 headbangçünkü rock daha güzeldir rapçilerde bunu kabullenemezler kıskançlıklarından saçmalarlarr.. biz rockçılarda saçmalıkları sevmediğimiz için karşılık veririz olay bu  Smiley

civelekli_vampir 23.03.2008 00:35:53
Neden söyleyeyim mi? Aslında evap çok ama çok basit..

Rap te müzik adına birşey yoktur.. eğer sayılırsa ufak ritimler yer tutar..rock müziği tanıtmama gerek yok..üstelik birçok raper şarkıların en bolundan küfür kullanır.

müzik dediğimizde ilk notalar,melodiler gelir aklımıza..peki yaa rapte var mıdır bu aradğımız şeyler??

rock müzik dinleyiciler her ne kadar asi,çılgın bilmem ne olsada yada öğle değerlendirilsede... çok azdır anasına,babasına,sevdiği kıza yada başka şeylere küfür yagdıran.. argodan bahsetmiyorum direk küfür diyorum ! kıskançlık felan yok ortada ... Wink

lordii 23.03.2008 02:03:04
çok haklısın benim için ses kadar müzikte önmlidir ve rap ta böyle bii yok düğün müziği gibi bir şeyyy belki sözlerin bazıları güzel olabilir ama sadece ses var olmuyor tamamlamıyor benim için tatmin olamiyorum ve dinlemiyorum ama rock taaa ses varrr o ve beni düntadan alıp istediğim yere götürüyorrrr

Black Thorn 23.03.2008 04:48:01
Arkadaşlar, rap aslında punk gibi serseri ve sokak kültürü müziğidir.. (bir birine laf atma, küfürlü konuşma vs vs.)

rap müziğinde kayıt edilmiş bateri ve klavye vardır sadece..

Rock, Metal gibi müzikler ise yaşam tarzı müzikleridir.. Kaliteli ve sanat gerektiren türler'dir.. (açık ve net.) Smiley

Amerika istediğini hep gerçekleştiriyor dikkat ederseniz..

Amerika rap müziğini Türkiye'mizde popüler yapmayı başardı sanırım Rock ve Metal müziğinin ülkemizde genişliği kadar, rap, punk ve diğer türlerinde genişliği mevcut..

Söylediklerimi böyle biliyorum yanlışda olabilir tabi.. bira

Black Thorn 23.03.2008 04:51:00
Son birşey..

Müzik türlerini aşşağılamaya gerek yok..

Neden?

Onlar var olsun'ki, bizim müziğimizinde bir DEĞERİ olsun Smiley

nightmare_storm 28.03.2008 17:02:22
rapçiler müzikten daha çok görselliğe önem veriyor rockerlar ise müziğe daha fazla önem veriyor; zaten rockerlar salaş takılırlar.

kurena(: 02.04.2008 12:08:14
ya of be tartışmayalım şöyle konuları hatta karşılaştırmayalım bile Cheesy bakınız nenemde rap söler benim nenem çok hızlı konuşur ben onu rapci yapmayı düşünüyordum zaten Grin Dil herkes rockta yapar ama yapmaktan yapmaya fark var göz rapin en kralı gelsin sıçarken dinlemem Grin şeytan

Cruelty.Piggy 02.04.2008 12:13:22
Ya bence konu aşırı saçma

kurena(: 02.04.2008 12:14:57
hadi kitleyelim Grin şeytan

Black Thorn 04.04.2008 09:52:25
Asıl kökeni Afrikadan çıkmış bir müzik türüdür rap.. Afrikadaki tamtam ve yamyamların dum bada dum bada diye çalmasından gelmiştir (dum tıs dum tıs üstüne 2 söz) Fakat Amerika'da 1967 yıllarında çıkartılmıştır ama zenciler tarafından.. Ardından bütün dünyayı sarmıştır tıpkı Türkiyedeki gibi.. Siz ne kadar böyle aşşağılamaya devam etsenizde o var işte.. Rock ile rap arasındaki farkı biliyormusunuz? Biliyorsunuz evet işte bu yüzden anlaşamazlar..

deliptores 05.04.2008 03:01:53
 headbang rock bir sitemdir baş kaldırış isyandır. aynı mantık raptede vardır.aynı çatı altında aynı ifadelerle ikiside sokak kültürünü anlatır.2. sınıf insanlara yöneliktir. ama rock daha olgun daha gençtir.hep kalııcıdır.. ama rap için bunu soylıyemıcem o tamamen emperyal dünyanin populeritesiyle alakalıdır.düne baktımızda rockı görücez yarına baktıgımızdada öyle olacak...ama rap için aynı şeyleri söyiyemicem.rap kaybolmaya maili geçici bi popüleritedir.siz hiç 60ında rap dinleyen adamlar gördünüzmü ama 60ında halla rock dınleyen elemanlar halla mevcutur   Grin Grin Grin

Black Thorn 05.04.2008 09:32:04
headbang rock bir sitemdir baş kaldırış isyandır. aynı mantık raptede vardır.aynı çatı altında aynı ifadelerle ikiside sokak kültürünü anlatır.2. sınıf insanlara yöneliktir. ama rock daha olgun daha gençtir.hep kalııcıdır.. ama rap için bunu soylıyemıcem o tamamen emperyal dünyanin populeritesiyle alakalıdır.düne baktımızda rockı görücez yarına baktıgımızdada öyle olacak...ama rap için aynı şeyleri söyiyemicem.rap kaybolmaya maili geçici bi popüleritedir.siz hiç 60ında rap dinleyen adamlar gördünüzmü ama 60ında halla rock dınleyen elemanlar halla mevcutur   Grin Grin Grin

İşte budur ya.. Birisi düzgün cevap verdi oda sen..  bira süper

neorammstein 05.04.2008 09:41:18

İşte budur ya.. Birisi düzgün cevap verdi oda sen..  bira süper
  ah ben sana ne diyem  satan

deliptores 06.04.2008 09:36:32
dark gothıc yazdıklarıma katılmana sevındım..... saoll dostum  Wink Wink

kbrock 13.05.2008 03:15:13
ayy bide kendni beyenmıs tavırları warya ne kadar uyuz oluyom

supurqeli_cadi 13.05.2008 08:48:36

cok dogru sölüosun valla. raplerde genelde(cok)küfür var + davranıslarıda cok sacma kendilerini begenmişlik yapıolar

SuYuN ReNgi 30.05.2008 14:24:10
bi laf vardır rock dinleyip kafa sallayacağıma rap dinlerim dünyayı sallarım die bi de ;
pop dinleyip kıçımı sallayacağıma rock dinler kafa sallarım vardır...
aslında rapten iyi şeyler çıkabiliyor...ama bazen bi alt yapısı yok ve gelmişi geleceği yok...
hızlı konuşabilen her insanın yapabileceği bi müziktir kendileri ama rock öylemidir headbang

metalhead 01.06.2008 03:00:24
hızlı konusmaya  hatta güzel sese bile gerek yok  bknz jay z midir nedir xD    yeterki arkadan kıpır kıpır bi elektronik ritim ver ...   tabiki kıç baş sallica olan kızların güzelliğide önemli....

Sayfa: [ 1 ]