|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 hep başına mı hayran olucaz birazda bitişlerden konuşalım bitişine hayran olduğunuz ve bunu mutlaka bulup şiddetle tavsiye ettiğiniz şarkılar nelermiş öğrenelim
|
||
|
||
bence soad-toxicity
|
||
|
||
Welcome to the Jungle'ın sonu feci gaz bence.. This is jungle baby! You gonna die!..
|
||
|
||
| Ac / dc - for those about to rock - we salute you Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Rammstein - Feuer Frei! zaten ilk dinlediğimde takıldım buna
|
||
|
||
| soad - mr . jack & duman - haberin yok ölüyorum.... ve guns and roses - welcome to the jungle.... |
||
|
||
Arch Enemy-Nemesis
|
||
|
||
soad-toxcitiy giriş çıkış orta bitiş her yeri süper şarkı
|
||
|
||
| kreator live albümünün tamamı , ac/dc albmlerinin tamamı , metallica albumlerınınde neredeyse tamamı , yazsam 50 satır yazarım daha. yeterli bu kadar | ||
|
||
yanlız yuh ya birşeye dikkat ettim tam okurken yazılanları dark tranquilty-crimson winds dinliyordum avatarların hareketleri müziğin bir kısmında resmen ritim aynı vayy bee
|
||
|
||
woow
|
||
|
||
| Lostprophets ; Last Train Home Last Summer Placebo ; Song To Say Goodbye Special Needs Rammstein ; Benzin Keine Lust Spring ACDC Highway To Hell |
||
|
||
Doğru.. Benzinin bitişide fenadır
|
||
|
||
Bırakın en güzeli Cem Karaca - Bindik Bi Alamete.. Sonlarında konuşuyor adam
|
||
|
||
| Hayko Cepkin-Yalnız Kalsın | ||
|
||
| Led Zeppelin - Stairway to Heaven, Guns N Rose's - Wellcome to the Jungle ve Sweet Child O'Mine | ||
|
||
Rammstein - Feuer Frei! aynen zaten ilk dinlediğimde takıldım buna ![]()
|
||
|
||
chimaira - nothing remains , RAINBOW - Ariel , Jorn - 08 - Perfect Strangers sonra ilave yaparım
|
||
|
||
Led Zeppelin - Stairway to Heaven, Guns N Rose's - Wellcome to the Jungle ve Sweet Child O'Mine Toksin 'in arkadaşı olduğu ne kadar belli ![]() All-Star Sessions albümü Roadrunner United'dan |
||
|
||
| Slipknot - Gently | ||