|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Eveeeet bu forumda her zaman yaptığım gibi yine önemli bi konuya parmak basıyorum.Büyüklerimiz baba eşektir diyolar da ben hala kavrayamadım o boya ..... Neyse aydınlatabilecek birisi var mı?? ![]() (Dark'la bana göre at her zaman binicidir tabi ama yorumları bekliyorum.) ![]() Bu arada konu geyik olsun diye açılmıştır ama bilen varsa söyleyebilir mi? hakkaten karışık çünkü
|
||
|
||
duruma göre degişicegini tahmin ediyorum bizim bi arkadaş var o bile olabilir ondan beklerim çünkü şaşırmam...
|
||
|
||
(Dark'la bana göre at her zaman binicidir tabi ama yorumları bekliyorum.) at binici değil asıl at bindirir lan ![]() Bu arada konu geyik olsun diye açılmıştır ama bilen varsa söyleyebilir mi? hakkaten karışık çünkü ![]() ![]() bi kere babasını anlamak için katırın ailesinin insana özgü organlarını görmek gerekir yani duruma göre değişir ![]() ama at bindirir
|
||
|
||
ne güzel muhabbet...
|
||
|
||
at tabiki dostum biz birbirmizin arkandanız
|
||
|
||
Ama dedem şiddetle eşek o diyo .Ben bilmiyorum ama at diz çökmüyo heralde |
||
|
||
degişir abi o kim kime dum duma yani....
|
||
|
||
Herkez katırın babası yeter ki hissedin..
|
||
|
||
|
||
|
||
Herkez katırın babası yeter ki hissedin.. fazla felsefik oldu sanırım ![]() ![]() ya abi saçmalamayın eşek de at da nasıl diyorsanız ya at diyenler ya at kızsa nasıl baba olcak lan
|
||
|
||
tebrikler süper saçma bir konu olmuş daha iyisi bulunamazdı
|
||
|
||
tebrikler süper saçma bir konu olmuş daha iyisi bulunamazdı e benim gibi üyeden ne beklerdin ![]() ![]() Bu arada ya beni şaşırtan o boy farkı bunun mantıklı bi açıklamasını yapabilirmi birisi
|
||
|
||
| Katır Vikipedi, özgür ansiklopedi Katırlar kısır hayvanlardır. Katır, dişi atın (kısrak) ve erkek eşeğin (aygır) çiftleşmesiyle meydana gelen kısır melezi'dir. evettt herkes yanlış biliyormuş eşşekmiş
|
||
|
||
vayy bee dedem biliyo işte abi fakat o boy nassı oluyo
|
||
|
||
vayy bee dedem biliyo işte abi fakat o boy nassı oluyo ![]() zuhauhah çiftleşme mekanları var bunların dağlar bayırlar orda güzelce öğrenebilirsin
|
||
|
||
vayy bee dedem biliyo işte abi fakat o boy nassı oluyo ![]() zuhauhah çiftleşme mekanları var bunların dağlar bayırlar orda güzelce öğrenebilirsin ![]()
|
||
|
||
yok pek ilgi alanıma girmiyo bunlar ya ![]() zuhaahuah sen bilirsin ama ben bulursam fotoğraflı anlatım yollarım sana
|
||
|
||
sanırım kimse geçemez geyikte bu sitede sizi
|
||
|
||
bizim arkadaş var o yapar hepsini at eşşek fark etmez o gider her türlü....
|
||
|
||
saçmalamayın ya..! cevap at olcak işte uzatmaya ne gerek var
|
||