|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Bu yıl 2.si düzenlenecek olan festivalde katılması kesinleşen şu anda White Lion'dur. Register or Login Register or Logingelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. |
||
|
||
Çok merak etmişimdir White Lionı.Bu sene bize yarayacak gibi iyi ismler duyuyoruz her gün
|
||
|
||
Bi When The Children Cry çalsınlar yeter bana
|
||
|
||
| Sirf bu festivallere konserlere katilabilmek icin okuyorum suanda.....Tek hayalim... | ||
|
||
| Kesinleşen İsimler : 5 Temmuz 2008: Alanis Morissette Stereophonics Duman Redd Yüksek Sadakat Özge Fışkın Öztürk Mira G.E.C.E The Revolters TNK 6 Temmuz 2008 : Def Leppard Whitesnake Şebnem Ferah sıfır km Ogün Sanlısoy Karapaks Asfalt Dünya Pickpocket Peyk Murat Net Saints 'N' Sinners Register or Login |
||
|
||
bunada bilet hazır
|
||
|
||
aq diyorum başka bişey diyemiyorum,, şu parasızlık yedi bitirdi beni yaaa
|
||
|
||
Şehirdışındaki konserlere gidemediğim için bu sene katil olurum ben
|
||
|
||
adamlar istanbul'a zor geliyor daha izmite nasıl gelsinler
|
||
|
||
Gelmeyeceklerini biliyorum ama en azından konser için gitmeme izin verseler ya bu gidişle ya katil olurum ya da evden kaçarım ben :rahh ahh Def Leppard,Whitesnake kaçıyor
|
||
|
||
| ben istanbuldayım da noluyor sanki bi metallicaya gidebiliyorum. ahh ahh parasızlığın gözü kör olsun boşver ya üzülme bi daha gelirler |
||