|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 kim hangi sporla ilgileniyor
|
||
|
||
ben eskiden yüzücüydüm bi ara yeniden başlıcaktım sigara sagolsun....
|
||
|
||
Basketçiyim
|
||
|
||
| Basket oynadım 6-7 sene.. Çok az yüzdüm.. Şimdi arada futbol oynuyorum.. Bi tek basketi ciddi olarak oynadım.. Sürekli olarak yaptığım tek spor sigara içmek.. | ||
|
||
yüzücüyüm şuanda devam ediyorum..en iyi başarım ilde 2.oldum daha ötesi yok birde yelkenli deneyimimde oldua ama untmuşumdur
|
||
|
||
Basket oynadım 6-7 sene.. Çok az yüzdüm.. Şimdi arada futbol oynuyorum.. Bi tek basketi ciddi olarak oynadım.. Sürekli olarak yaptığım tek spor sigara içmek.. Nargile de spor o zaman ![]() Ben de basket oynadım 5-6-7 sene, tam bilemeyecegim... Sonra bıraktık, şimdi 2 merdiven çıksak yetiyor.. Sigarayı falan spordan sayıyorsanız; sigara + nargile + / içki ( ara sıra ) / şuan o zaman ( prof. olarak, istanbul 1.liğim de var.. ) yüzücüyüm şuanda devam ediyorum..en iyi başarım ilde 2.oldum daha ötesi yok birde yelkenli deneyimimde oldua ama untmuşumdur ![]() ilde 2.lik iyidir zaten ya, ilerde profesyonel olarak devam etmeyi düşünmüyorsan
|
||
|
||
| Ünideyken her gece 1-2 saat pinpon oynamassam olmaz. Haftada birde baskete giderim. |
||
|
||
yüzme , bisiklet , koşu , av ( bang bang )
|
||
|
||
En güzeli de av.. Seneye kışa başlayacagım bütün atıcılıkla ilgili sporlara.. Poligonlara da abone olacagım Gerçi avdan sonra gerek kalmaz da olsun...
|
||
|
||
| En çok basketbolu severim ve de oynarım. Futbol hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Kıvraklık da yok yani fakat ilgilenirim yabancı ligler filan. Tenise acayip hastalığım vardır ama bir türlü oynama şansım olmadı. Çok güzel de yüzerim yani. | ||
|
||
Basket oynadım 6-7 sene.. Çok az yüzdüm.. Şimdi arada futbol oynuyorum.. Bi tek basketi ciddi olarak oynadım.. Sürekli olarak yaptığım tek spor sigara içmek.. Nargile de spor o zaman ![]() Ben de basket oynadım 5-6-7 sene, tam bilemeyecegim... Sonra bıraktık, şimdi 2 merdiven çıksak yetiyor.. Sigarayı falan spordan sayıyorsanız; sigara + nargile + / içki ( ara sıra ) / şuan o zaman ( prof. olarak, istanbul 1.liğim de var.. ) yüzücüyüm şuanda devam ediyorum..en iyi başarım ilde 2.oldum daha ötesi yok birde yelkenli deneyimimde oldua ama untmuşumdur ![]() ilde 2.lik iyidir zaten ya, ilerde profesyonel olarak devam etmeyi düşünmüyorsan ![]()
|
||
|
||
vücut geliştirme,,,yüzme,,,,voleybol,,,basket(ama hala göbekliyimm yaaaaa )
|
||
|
||
| yüzme,volleybol,(beceremesemde)basketbol,bazende futbol. bi arada tenis oynuyordum..unuttum ![]() okadar..
|
||
|
||
| yürüyüş, koşu. | ||
|
||
| badmınton,basket basket baya uzun ve basarılı gecti iki sene ust uste il birincisi olduk | ||
|
||
| vayy süpermiş tebrikler | ||
|
||
| saolasın | ||
|
||
badmınton,basket basket baya uzun ve basarılı gecti iki sene ust uste il birincisi olduk okulun mu klübün mü ?
|
||
|
||
aklımda hep dalmak var ama şimdilik yüzmeyle idare ediyorum
|
||
|
||
badmınton,basket basket baya uzun ve basarılı gecti iki sene ust uste il birincisi olduk okulun mu klübün mü ? |
||
|
||
badmınton,basket basket baya uzun ve basarılı gecti iki sene ust uste il birincisi olduk okulun mu klübün mü ? biz çeyrek finalde elendik bea
|
||
|
||
sen varsan içinde normaldir taktım sana vampire
|
||
|
||
| aa masa tenisi oynayan yok mu yavv | ||
|
||
| voleyball oynuyordum bir zamanlar | ||
|
||
aa masa tenisi oynayan yok mu yavv onuda oynuyorum çok güzel ama istediğim gibi çakamıyordum en sonn
|
||
|
||
al topu her gün 3 saat takıl çözersin sen bu işi herkes herşeyi oynuyorda prof olan yokmu bazı dallarda
|
||
|
||
| Bugün koşuya başladım,sinir falan kalmıyor. | ||
|
||
bende hergün okula koşarak giderim
|
||
|
||
bende hergün okula koşarak giderim bir saat tempolu yürüme ve yarım saat koşu ancak dayandım arttıracağım süreyi. ![]()
|
||
|
||
ne güzel ya sitede spor yapıyor sağlıklı yaşam uzun ömür vovvvvv hepiniz 80 de ölceksiniz ben 40 da
|
||
|
||
al topu her gün 3 saat takıl çözersin sen bu işi ben varım herkes herşeyi oynuyorda prof olan yokmu bazı dallarda ![]() böö lisanslı oynuyorum.
|
||
|
||
cadde bostanda koşan kızların menajeriyım ben
|
||
|
||
cadde bostanda koşan kızların menajeriyım ben ![]()
|
||
|
||
herzaman deil ama basketbolla ilgileniorum
|
||
|
||
herzaman deil ama basketbolla ilgileniorum ![]()
|
||
|
||
| rugby | ||