|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Newton haklıymış |
||
|
||
çakılıyorum o anda birşey düşünceğimi sanmıyorum
|
||
|
||
Ölümümü nasıl zevkli hale getirebilirim onu düşünürüm.. Yusuf yusuf tan ölmessem tabii
|
||
|
||
Sonunda,herşey bu kadar kolaydı diyebilmek isterdim
|
||
|
||
| keskeleri sıralardım heralde | ||
|
||
ne oluyor lan bana elim kolum bağlı yapcak birşey yok ölmemek için tutuncak bir yerde yok bu kadar kötü ölmek zorundamıyım diye düşünürdüm ve bu arada yere çakılıp ölürüm
|
||
|
||
| Derim zaten ölcez.. Bi şekilde uçaktan atlardım zevkli ölürüz daha güzel.. | ||
|
||
Derim zaten ölcez.. Bi şekilde uçaktan atlardım zevkli ölürüz daha güzel.. ![]() nasıl bir anlayış bu
|
||
|
||
herkesin tercih etmediği,son anlarında bile mutlu ölmek isteyen birinin anlayışı
|
||
|
||
| İstesen de ikinci bi kere yaşayamazsın ölümü.. Bana mantıklı geliyor böyle düşünmek.. | ||
|
||
boşuna düşünmeyin o an sıyırmış olucaz
|
||
|
||
Şu hostesin kabininde paraşüt olmazı lazım diyip, onu kapar atlardım İnş. Aşağısı okyanus değildir
|
||
|
||
annem olurdu heralde..
|
||
|
||
Bu kadar kısa sürede hostesi devirebilecek kadar hızlı olmak güzel bişi olsa gerek
|
||
|
||
ahaha Ölürken bile neler düşünüyosun Tuttum ama fikrini
|
||
|
||
Bu kadar kısa sürede hostesi devirebilecek kadar hızlı olmak güzel bişi olsa gerek bir gün gelirde böğle birşey olursa karakutuyu ilk ben dinlicem bakıyım sonuç ne olmuş ![]()
|
||
|
||
| Oh be nihayet bitiyor derim. | ||
|
||
nasıl yancağımı düşünürüm
|
||
|
||
allahım daha müzik dinleyemiyecemm ![]() |
||
|
||
| kurtulma olasılığım var bir yandanda ALLAHIM SANA GELİYORUM derim | ||
|
||
Derim zaten ölcez.. Bi şekilde uçaktan atlardım zevkli ölürüz daha güzel.. kesinlikle bende aynısını yaparım havada suzule suzule cakılırım yere bari biraz olsun heyecan yasamıs olurum hayatımın son saniyelerinde
|
||
|
||
kelime-i şahadet getiririm
|
||
|
||
ya korkudan hiç bişey düşünemem :Dya da tadını çıkarırım
|
||